Anita moja se odize rukicama kad je na trbuhu i vise ju iskreno ni u jajetu nesmijem ostavit a da nije vezana jer ode ona😂
Sagi i Brankica mogle bi sve tri na kavu kad ce nam bebaci malo duze uzivat u setnji 😁.
Mi smo isto danas bili na pregledu i pikici, ima 4900 i 58,5 duga, znaci dobila je pola kile u mj dana i malo sam razocarana ali dobro.
Salje nas pedica fizijatru na goljak jer kad je na busi uopce ne koristi rucice da se odigne od podloge, a ja kad ju zelim ispraviti sva se pokoci i dreci se. Kak vasim bebicama ide?
I koja je ono rekla da su ju isto slali na goljak pa ide privatno? Gdje?
Anita mi smo isle fizijatru u polikliniku Helena 🙈
Pozdrav svima! Jučer se nisam stigla javiti, bila sam bas strgana. Starija se vratila sa mora, sad je moram vratiti na tvorničke postavke nakon tetosenja od strane bake i dede 🙈
Jahanara presladak je 😍 sretna dva mjeseca i nadam se da će brzo zaboraviti na pikicu.
Malina mi smo imali vrtic, trajalo je dok nije skužila da se jedna strana otvara sa cifom (mi joj pokazali) i onda vise nije htjela biti unutra ako to nije otvoreno - znaci nikakva koristi osim da sve igračke na kraju dana pospremim unutra 😄
Jahanara - zvat cu pedijatricu i pitati je li greskom samo napisala da treba mikrob. analizu... i u tom slucaju traziti da napise za bakteriolosku pa ponovno trebamo bris nositi u klaicevu...
Kako vase bebe sa spavanjem po danu? Moj kad se zbroji maksimalno 2 sata skupi... Ali zato ako ga stavim da spava na trbuhu, puno duze uspije odspavati. Stvarno nisam pametna s tim spavanjem na trbuhu, niti nakon citanja i citanja o tome... inace ga najcesce stavim na trbuh kada se probudi oko 6 ujutro jer ga jako muce plinovi i jedino se na trbuhu smiri i odspava 3 sata u komadu. Sad mi se upajkio na ramenu, i spustim ga na leđa i za 15 sekundi je skroz budan... okrenem ga na trbuh i zaspi. Nema sanse da bih ga na leđima uspavala opet jer zbog crijeva dize nogice i napinje se. Sad ga moram imati pod budnim okom dok tako spava na trbuhu (mada priznajem, kod spavanja u 6 ujutro desi mi se da u valovima zadrijemam uz njega).
Anita moja se odize rukicama kad je na trbuhu i vise ju iskreno ni u jajetu nesmijem ostavit a da nije vezana jer ode ona😂
A jesi vjezbala s njom il je ona sama skuzila? Moja nece i nece i onda radije zaspe nego da pokusa uff
Sagi i Brankica mogle bi sve tri na kavu kad ce nam bebaci malo duze uzivat u setnji 😁.
Mi smo isto danas bili na pregledu i pikici, ima 4900 i 58,5 duga, znaci dobila je pola kile u mj dana i malo sam razocarana ali dobro.
Salje nas pedica fizijatru na goljak jer kad je na busi uopce ne koristi rucice da se odigne od podloge, a ja kad ju zelim ispraviti sva se pokoci i dreci se. Kak vasim bebicama ide?
I koja je ono rekla da su ju isto slali na goljak pa ide privatno? Gdje?Anita mi smo isle fizijatru u polikliniku Helena 🙈
Hvala 😊
Gledajte cure kako sam si dobar ombre napravila😁
https://ibb.co/M9qZDQK
https://ibb.co/9W8Dx4J
Anita nisam vjezbala tako ona otpocetka ja s njom nikakve vjezbe ne radim ni za kukove pedijatrica joj je pregledavala kukove i rekla da je sve super nekad iz igre razvlacimo noge
Wow mybaby, uspijes se i nasminkati :) btw, koliko imas godina, bas izgkedas isto mlado!😁
Anita može. Makar nek se bune utroje, neće biti sram svaku pojedinačno pa je lakše 😂🙊
Jahanara sad vidim za pikicu, jadničak mali. Nadam se da ćete svi brzo zaboravit 🤗
My baby super izgleda i ombre i ti 😊
.
Joj, moj odiže glavu, ali uopće prije nisam primijećivala da ima stisnute šakice kad je na trbuhu, on se na šakama digne 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji