Pupi da, zato ga i ja ne dižem. On uglavnom zaspi sisajući pa ga prebacim u kreverić, a kad bi ga dizala onda se probudi pa moram il nunati il opet dat sisu.
Mellorine i ja stalno razmišljam kak bi trebala neku rutinu ulovit dnevnu, al ostalo je samo na razmišljanju 🙈
Sagi mi smo ti u Preckom 🙈
Ljubomorna sam sta vasi zele dude a i kako ih ubacite u krevet i spavanje 😋😂🤭 zelite se mijenjati malo ? 😂
Hm rutina ? 2 dana uspijem, i onda opet kaos sa spavanjem preko dana, nekad se to uspavljivanje preko dana svede da ju toliko dugo uspavljujem a ona budna za cas 🤷♀️ i idemo van i vidno je umorna, pazim da ne bude budna duze od 2 sata no tipa uspavam ju jedva, pas se otrese i evo je 🤭🙈 budna
Pupi nemamo mi neku rutinu, nikako pocet sa uspostavljanjem rutine jer nam puno tog ovisi o starijoj pogotovo ako sam sama s njima a vecinom jesam.
Recimo jucer predvecer je spavao u setnji, nije to bio neki dugi san, recimo nekih 45min. Probudio se oko pola 8. Prije tog je spavao oko 3 pa do 5. Sa uspavljivanjem smo poceli oko pola 10, a pojma ne znam kad je zaspao. Relativno brzo u odnosu na druge dane. Probudio se oko ponoci pa u 5 jutros.
.
Idemo se spremat pa na pregled i cijepljenje.
Pupi nemamo mi neku rutinu, nikako pocet sa uspostavljanjem rutine jer nam puno tog ovisi o starijoj pogotovo ako sam sama s njima a vecinom jesam.
Recimo jucer predvecer je spavao u setnji, nije to bio neki dugi san, recimo nekih 45min. Probudio se oko pola 8. Prije tog je spavao oko 3 pa do 5. Sa uspavljivanjem smo poceli oko pola 10, a pojma ne znam kad je zaspao. Relativno brzo u odnosu na druge dane. Probudio se oko ponoci pa u 5 jutros.
.
Idemo se spremat pa na pregled i cijepljenje.
Sretni na pregledu 😊
.
Ma ne pitam radi uspavljivanja...ja svog pustim 2 ipo sata budnog prije nocnog spavanja...nekad i 3 pa mi brzo zaspe
Moj malac se sinoc budio svakih sat- sat i pol. Cini mi se da svakim danom sve losije spava a ne znam zasto. Kad se samo sjetim onih dugih 4-5 sati spavanja. Ja sam mislila da bi to trebalo ici na bolje a ne obrnuto. Jel moguce da je preuranjeni skok? Imat ce tri mjeseca za tjedan i pol.
Od muke sam se pokrila jastukom po glavi, da me probudi tek kad bude kriticno. Inace me vrlo lako probudi, dovoljno je da nesto gunđa.
Ja sam pocela ponekad dizati po noci, makar da mu se slijevne to mlijeko dolje jer vidim da ga to muci kasnije. Al drzim ga kao da ga nosim, glava mu bude meni na prsima, on bogac spava totalno i onda su mi sekunde kao minute i zacas ga spustim bez da podrigne 😅
Obavili cijepljenje i pregled. Ima 5400 i 59cm. Dobio 710grama u mj dana. Dobili uputnicu za uzv kukova.
Dobio je u obe nogice. Plakao je jako i zaspao odmah u autu. Seka je plakala zajedno s njim.
Sortiraj odgovore
Najstariji