Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neverland
    22. Srpanj 2020. 02:36

Majuska

A jooj svasta je kod mene …prvo nemma bas bradavica pa smo sa sesiricima …onda je bils ljena vuci pa da joj ne dajem dohranu k
    Ja se izdajala i tako je ta izdajalica radila stalno samo da bude na mom mljeku i da ga navucem i jesam …
    Po izdajanju zapravo znam da imam manje mljeka ,jer se kolicina u pola smanjila pa ispadne da je samo ujutri i navecer na mom mljeku .
    A kad joj dam cicu sva je zivcana i pocne vuc pa pusti pa se zagrcne i isto visak izbaci 🙃

Samo se nastavi izdajati. Ja sam jedno vrijeme spala na 30ml iz obje da bih došla do 70 iz jedne i evo sad kako se stalno nasisavala proslih 5 dana dana na 100 iz jedne 😱 puno tekućine i lubenice!! Lubenica je čudo, vjeruj mi. Probaj pojesti puno lubenice i izdojiti se za sat vremena. 
    Također, spala na toliko malo prije nego sam dobila M 😏
    Moja L nije htjela ad pa nisam imala izbora. Pojela je jako.malo ada i skoro ništa iz sika tak da sam se jako brinula. Često sam se izdajala i postupno se povećavalo. Bitno da vučeš na prazno bar minutu da bi ti tijelo stvorilo još mlijeka - naravno, uz češće stavljanje na siku, ali najbolje se izdojiti poslije tako da izvuces i zadnju kap.
    .
    I kod me ne bljuckanje od početka. Pojela 30 ili 90, uvijek bljucka, nekad i u mlazovima. U zadnje vrijeme često pa mislim da ima refluks. Tako da ne mora biti da je višak. Probam ju hraniti što uspravnije prema savjetu savjetnice za dojenje, imaš besplatan telefon, i duže ju držimu  spravnom nakon jela. Navečer ne jer ju razbudim.

mom3
    22. Srpanj 2020. 03:34

Kako se zovu te zlice iz DM-a? Cijena je i vise nego povoljna. I kako izgledaju?

• Sancy3
    22. Srpanj 2020. 08:33

Jutro zenske,mi jucer bili na moru s malim proslo je 
    odlicno bas je bio vesel,noc je odspavao od 9 do 6 ujutro bez buđenja za hranu,bas smo ga izmorili😂😂

sagi
    22. Srpanj 2020. 08:46

Jutro, mi budni od 5.20.
    On jednostavno ne spava nakon trećeg noćnog podoja, pa bilo to u 5 ili pola 8 🙉
    Sad se spremamo u šetnju, ali nikako, il se on popiša, il ja jedem, ilil on jede 😂

Jel vama dojenje ugodno? Meni i dalje bolno 😔
    Taman par dana bilo ok i sad opet, mislim bolne su mi bradavice, nema ragada, i jako pazim na ispravan hvat. Insče imam ravne pa sam očekivala ds će bit bolnije u početku,imala i upalu, blister i tak, ali sad bi se valjda već trebalo unormalit 😕 bolno je na početku uglavnom dok povuče , ali zna bit i tokom cijelog podoja. I između podoja mi se znaju bradavice stvrdnut, pobijelit i bit neugodna bol.
    Možda boli sad i zato jer po noći ga ne budim pa zna proć 5 sati između podoja pa mi sise budu tvrde, a prepospana za stavljat obloge. 

Boa35
    22. Srpanj 2020. 08:51

Mybaby zaboravim svaki put komentirati - izgledaš odlično! 😍😍 Spremna za plažu i kupanje 😊
    Sanja89 kako ste ga kupali? Mi idemo za dva tj na go..uzeli smo fredov kolut, prvo je mislim postepeno priviknut na more, jer to ipak nije kada, mada u kadi obožava biti i kupati se..pa se nadam da će htjet bit i u moru.. joj, jedva čekam ⛱️☀️
    Sagi ne bi trebalo biti bolno 😔 da nemaš soor ili nešto pa te zato boli? 

skoljka
    22. Srpanj 2020. 09:39

mmammaa

Kako se zovu te zlice iz DM-a? Cijena je i vise nego povoljna. I kako izgledaju?

Evo te sam ja uzela. Neznam jesu li cure mislile na ove 🤷🏻‍♀️

• Sancy3
    22. Srpanj 2020. 09:40

Karla89

Mybaby zaboravim svaki put komentirati - izgledaš odlično! 😍😍 Spremna za plažu i kupanje 😊
    Sanja89 kako ste ga kupali? Mi idemo za dva tj na go..uzeli smo fredov kolut, prvo je mislim postepeno priviknut na more, jer to ipak nije kada, mada u kadi obožava biti i kupati se..pa se nadam da će htjet bit i u moru.. joj, jedva čekam ⛱️☀️

Plasticna boca i malo ga poljevali nisam ga htjela direkt u more dosta je hladno,ma bili smo sat vremena cisto da se ohrabrimo,a on je bio atrakcija mi kako smo ga krenuli poljevat on je vristao od srece to i doma radi😂😂😂i nismo ga mocili od struka gore

• Pupi30
    22. Srpanj 2020. 09:41

Jutro cure,vec smo pricali o tome ali sam zaboravila 😅😅 Sto cete vi koji vodite bebe na more s obzirom da se nebi smjele mazati kremama za suncanje? Ja mislim njega na plazu od 8 do 9 unutro i od 6 do 8 popodne...isto je jako sunce u tom periodu.Mozda da ga u robici kupam?
    .
    Ugl mi nismo dobro spavali....budio se svaki sat sa ludim sisanjem svih prstiju.Tj mene je budio...ptetpostavljam ds je on sisao cijelu noc bez prestanka al sam se ja budila tako svaki sat.

• Sancy3
    22. Srpanj 2020. 09:43

Sanja89

Karla89

Plasticna boca i malo ga poljevali nisam ga htjela direkt u more dosta je hladno,ma bili smo sat vremena cisto da se ohrabrimo,a on je bio atrakcija mi kako smo ga krenuli poljevat on je vristao od srece to i doma radi😂😂😂i nismo ga mocili od struka gore

E da ja sam dobila savjet da beba bude okrenuta prema meni da se ne prestrasi prostranstva 

sagi
    22. Srpanj 2020. 11:41

Karla ne znam, on ima malo bijel jezik, al bi rekla da je to od mlijeka. I on hoće jeat. Pitala sam patronažnu još kad je hodala pa je rekla da je to ok. 
    A recimo sad je jeo i nije bilo bolno. A nekad me sise, tj bradavice bole cijeli dan 😕

Rojazol ide na recept? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.