Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    21. Srpanj 2020. 12:00

Mi danas izdržali u jutarnjoj šetnji 20 min 🙈
    Nekak sve manje voli kolica 😕
    Brankica mogle bi se jednom nać na pola puta. Možda mali izdrži 🤞
    Jahanara bravo 🙂 ja uopće ne kužim kad se mora na taj uzv, čitala sam po privatnim od 6 do 8 tjedna, meni sestra od pedijatra rekla da bi bilo dobro da to obavimo ovaj mjesec. Vi tek sad dobili uputnicu 🙄

Sad je nemirno odspavao manje od sat, i to sam ga u nosiljci prvo uspavala. 

My baby
    21. Srpanj 2020. 12:39

Jahanara bravo💪
    Malina i meni je super sto preko dana spava bez beda i ni moja nece dudu ni pod razno jbg ima djece da uistinu ne zele dudu moja mladja kcer nikad ni jedno ni drugo sa sest mj je pila na kljunasicu.
    I onda se mislim pa mogu izdrzat tih sat vremena da poduda bar sisu dusica mala ionako mi je zadnje dijete pa cu i ja uzivat u tom nasisavanju😁

Jahanara
    21. Srpanj 2020. 12:39

Da mi smo sad tek dobili uputnicu i rekao mi je da kad budem zvala da nas naruce nakon njegova 3.mj.  

Maja 3
    21. Srpanj 2020. 12:43

Jahanara

Obavili cijepljenje i pregled. Ima 5400 i 59cm. Dobio 710grama u mj dana. Dobili uputnicu za uzv kukova.

Super!

21. Srpanj 2020. 12:49

Grozne su te pikice, bas su velike i jos u obje noge, mislim katastrofa :(

Mi idemo ja uzv kukova tocno kad mali bude 3 mjeseca.

Mybaby - i ja se tako tjesim, pronasla sam super clanak pa se i rasplakala :(((
    Ne zaboravite da dojenje nije samo hranjenje nego i jedan oblik druženja. Vaša prsa su predivno utočište vašoj bebi, a ne samo mjesto gdje se hrani. Period koji će provesti na njima tek je kratka epizoda, a sjećanja na ljubav, nježnost i sigurnost trajat će cijeli život. Vjerujte da će doći vrijeme kada će vaše dijete naučiti umiriti se i bez vaše pomoći pa uživajte u svakom zajedničkom trenutku.

mom3
    21. Srpanj 2020. 12:51

Corinne

Moj malac se sinoc budio svakih sat- sat i pol. Cini mi se da svakim danom sve losije spava a ne znam zasto. Kad se samo sjetim onih dugih 4-5 sati spavanja. Ja sam mislila da bi to trebalo ici na bolje a ne obrnuto. Jel moguce da je preuranjeni skok? Imat ce tri mjeseca za tjedan i pol.

Od muke sam se pokrila jastukom po glavi, da me probudi tek kad bude kriticno. Inace me vrlo lako probudi, dovoljno je da nesto gunđa.

Kod nas isto krenula neka nervoza i nespavanje. Pocelo jucer popodne, a nastavlja se i danas. Dam joj dudu, ali ju pljune i gurne saku u usta. Valjda joj to bolje pase 🙈
    .
    Sto se uspostavljanja rutine tice.. Mi smo poceli sa mjesec dana svaka 2 sata hranjenje. Sada jede svaka 3 sata bez problema. Tako ce i ostati jos duze vrijeme. Ako joj probam dati ranije, nece jesti. Jednostavno se navikla i tako joj pase 😊

My baby
    21. Srpanj 2020. 13:18

Malina ja sam mladju kcer dojila godinu i tri mj i kad sam prestala jako mi je falilo to mazenje s njom bas jako jer ni ona nije htjela ni bocicu ni dudu i kad sam ju makla s prsa nekako mi odrasla odmah😂,bas mi je falilo da se stisne uz mene i mazi me rukicama,i kad vidim koja je to njima utjeha kad imaju sisu u ustima

brankica09
    21. Srpanj 2020. 13:20

Moja je i danas " divne " volje kao i jucer 🤦‍♀️ evo sad je zaspala, bas me zanima na koliko 👀 
    Jahanara bravo 💪 

21. Srpanj 2020. 13:31

My baby

Malina ja sam mladju kcer dojila godinu i tri mj i kad sam prestala jako mi je falilo to mazenje s njom bas jako jer ni ona nije htjela ni bocicu ni dudu i kad sam ju makla s prsa nekako mi odrasla odmah😂,bas mi je falilo da se stisne uz mene i mazi me rukicama,i kad vidim koja je to njima utjeha kad imaju sisu u ustima

😍😍
    .
    Iskusne mame, ima li koristi od vrtica u boravku?

• Anita91
    21. Srpanj 2020. 13:48

Sagi i Brankica mogle bi sve tri na kavu kad ce nam bebaci malo duze uzivat u setnji 😁.

Mi smo isto danas bili na pregledu i pikici, ima 4900 i 58,5 duga, znaci dobila je pola kile u mj dana i malo sam razocarana ali dobro. 
    Salje nas pedica fizijatru na goljak jer kad je na busi uopce ne koristi rucice da se odigne od podloge, a ja kad ju zelim ispraviti sva se pokoci i dreci se. Kak vasim bebicama ide? 
    I koja je ono rekla da su ju isto slali na goljak pa ide privatno? Gdje? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.