Jahanarasretnih 2 mjeseca 🥳
Sagi iskreno neznam sta je Losa, ali pretpostavljam da rasi nesto vezano sa kvalitetom hrane ili tako nesto 🤷🏻♀️
Brankica ja svog sad vecinom vozim u jajetu iz njeg vidi
Joj skoljka moja se tek nedavno sprijateljila s jajem , njega samo u autu koristimo 🙈 a i kaze fizioterapeutica da je za nju najbolje ravno, kosara zbog hipertonusa 🙈 tak da mora cekat 🙈
Neverland sad čitam dalje tvoje postove i vidim da si još i sama s malenom 😔 stvarno ne znam što da ti pametno napišem..da niste u skoku 9.tjedna pa se nacicava puno? A ovo s plakanjem.. misliš da nema grčeve ili da je nešto muči?
Meni je M plakala kad je grčeve imala i samo bi joj pomoglo uspravno da je nosimo (položaj na ramenu kao da mora podrignuti).. nadam se da će vam brzo proći..stvarno su prva tri mjeseca najteža.. ja sam nakon mjesec dana rekla da ne želim više djece, to je to..na izmaku snaga sam bila .. al evo popravilo se sve.. i sad bi već drugo 🙈
Kad ona krene sama igračke uzimati, kad skuži ruke i noge imat će druge zanimacije i neće tražit toliko pažnju tebe..bar je tako kod nas..
Naša obožava psića sveznalicu, pa je stavim u vrtić i jedno 5x palim pjesmice na psiću tako odmorim 15min 😂😂
Odbrojavam do tog trenutka. Donedavno je bila zahtjevna, ne mogu reći, kad je bila budna..ali je spavala preko dana pa i ja odmorim i obavim i napunim energije da ju zabavljam. Nisam sigurna više šta je, samo ju nosim i tješim i to je to. Dokle mogu, proći će skoro. Reagira malo na igračke u gymu, ali 10 min i to ako je raspoložena pa me to spasi. Bit će bolje ☺
Jahanara, baš ti je šećer 😍
Sagi mi smo u posovom naselju :), ako krenemo u isto vrijeme i nadjemo se na pola imat cemo 15 minuta za druzenje wuhhu 🤣🤣
Sagimi smo u posovom naselju :), ako krenemo u isto vrijeme i nadjemo se na pola imat cemo 15 minuta za druzenje wuhhu 🤣🤣
Evo drzim 🤞🏻 da se uskoro dog i nadjete i podruzite 😃
Ja sam luda. Mali vec par noci prije spavanja hoce samo mene DUDATI, ne papat. Dudu ne zeli. I ok ako duda malo... Ja vec sat vremena pokusavam pobjec, to je zacarani krug ako se maknem jer zaspi sa sisom, a u polusnu ju zeli nazad. Ne znam koliko je dovoljno al bas sam ljuta sto me tak sanjka. Preko dana nije bas tako
Malina moja tije ista navecer samo hoce dudati navecer😂preko dana zaspe bez problema no navecer zadnje uspavljivanje se stalno nadudava tako da pomiri se s tim da nase bebe obozavaju sisu😂ja sam oglupila na to vise i znam da moram sat do dva odvojit na to navecer jedino jesuper sto moja uistinu ne place nikada samo se smijei sto ujutro dokad ja spavam i ona ce da moram jos u toku noci tako ustajat ne znam da bi to prezivjela🤪al sreca ona citavu noc spava i ujutro kad ja ustajem i ona ustaje
Ja sam luda. Mali vec par noci prije spavanja hoce samo mene DUDATI, ne papat. Dudu ne zeli. I ok ako duda malo… Ja vec sat vremena pokusavam pobjec, to je zacarani krug ako se maknem jer zaspi sa sisom, a u polusnu ju zeli nazad. Ne znam koliko je dovoljno al bas sam ljuta sto me tak sanjka. Preko dana nije bas tako
Draga nedaj da ti to radi inace ti nema mira ako se navikne na to. Dok duda probaj izvuci sisu pa mu ugurati dudu. Moj ti se jedno vrijeme bio navikao da poslije 17h trazi tak da bude na sisi sve dok ga ne stavim na spavanje, prvih dana mi bilo zanimljivo kao jaooo vodi kako je dragi on bi se mazio, nakon tjedan dana vidjela sam da je vrag odnio salu, navukao se,, pa to je bila ludnica jedva sam ga odvikla pa sigurno je mjesec dana trajalo, znaci po 2-3 sata on je tako bio na sisi 🤦🏻♀️
Moj je tako po 2-3 sata navecer na rukama za uspavljivanje, zaspe al nikako ga spustiti odmah se budi. Evo i sad se ljuljamo na lopti.
Joj cure, mi smo to nacicavanje još u startu sredili.. patronažna me savjetovala ako vidim da ne jede aktivno vaditi cicu van iz usta..i sad nama cicanje traje 5-10min max..to mi je super.. al kad ne zaspi na cici onda je nošenje na rukama..evo danas smo je baš izmorili pošteno i zaspala je za nekih 10min 💪
Danas je čak i preko dana dosta spavala..dva puta po pola sata i jednom dva sata, što je odlično za nju.. al i dalje imamo režim da svakih dva sata ide spavati..tak funkcionira odlično.
Sagimi smo u posovom naselju :), ako krenemo u isto vrijeme i nadjemo se na pola imat cemo 15 minuta za druzenje wuhhu 🤣🤣
Haha, kad ćete biti za izvan kruga zgrade javi pa se možda stvarno nađemo na pola 😉 a možda bebe odjednom budu dobre pa popijemo i kavu 🙊
Sortiraj odgovore
Najstariji