Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    21. Srpanj 2020. 16:27

Bejb moja mladja kcer nikad nije spavala popodne iako bi odspaval to je bilo 20 min tako da znam sta je to:) 
    Malina ja sam gledala preko instagrama je jedna stavila video taj aventov i meni se svidja jako navodno ima vise stepenica i za kuhat hladit i cuvat kasice cini mi se jako dobar

• Anita91
    21. Srpanj 2020. 17:11

Karla89

Anita91 pa koliko mj ima bebica? Da vas već šalje fizijatru..
    Naša je tek sad prije nekih 2-3tj krenula ruke koristiti i odizati se rukama gore..do tad je samo glavu gore držala kratko a ruke širom držala.. sve će oni to skužit sami samo treba vremena..
    Cure, strpite se još malo oko rutine..mi smo s 2.5mj uhvatili ritam i evo prošli 4mj još smo u tom ritmu.. preko dana obavezno nakon 2-2.5h ide spavat..nekad odspava 15min, a nekad dva sata, al spavat mora..i super nam je to. Nema nervoze niti ništa.

Sad u nedjelju ce biti tocno 3 mjeseca, kaze pedica da ima slaba ramena jer se ne koristi rukicama na podlozi, ona digne glavicu ali to izgeda kao da radi ledjnjake 🤣.
    E i zaboravila sam napisati, rekla nam je i da ako primjetim da ne dobiva bas na tezini da pocnemo s kasicama vec za mjesec dana, ali da pocnemo sa povrcem, znaci prvo kuhana mrkvica po 5 zlicica na dan, pa drugi tjedan pojacamo na 10 zlicica i ako ce joj to pasati onda predjemo na tikvice, pa kasnije krumpirice i tako dalje.

Mozda sam jos nesto htjela napisati ali je isparilo 🤣

brankica09
    21. Srpanj 2020. 17:11

My baby 😋 pa ti stignes i biti zgodna 🤩 

• Anita91
    21. Srpanj 2020. 17:12

Aha, my baby super izgledas! 😄

brankica09
    21. Srpanj 2020. 17:12

Anita91

Karla89

Naša je tek sad prije nekih 2-3tj krenula ruke koristiti i odizati se rukama gore..do tad je samo glavu gore držala kratko a ruke širom držala.. sve će oni to skužit sami samo treba vremena..
    Cure, strpite se još malo oko rutine..mi smo s 2.5mj uhvatili ritam i evo prošli 4mj još smo u tom ritmu.. preko dana obavezno nakon 2-2.5h ide spavat..nekad odspava 15min, a nekad dva sata, al spavat mora..i super nam je to. Nema nervoze niti ništa.

Sad u nedjelju ce biti tocno 3 mjeseca, kaze pedica da ima slaba ramena jer se ne koristi rukicama na podlozi, ona digne glavicu ali to izgeda kao da radi ledjnjake 🤣.
    E i zaboravila sam napisati, rekla nam je i da ako primjetim da ne dobiva bas na tezini da pocnemo s kasicama vec za mjesec dana, ali da pocnemo sa povrcem, znaci prvo kuhana mrkvica po 5 zlicica na dan, pa drugi tjedan pojacamo na 10 zlicica i ako ce joj to pasati onda predjemo na tikvice, pa kasnije krumpirice i tako dalje.

Anita hoces se narucit na goljak ili privatno? 

MickeyMouse
    21. Srpanj 2020. 17:22

Mybaby bome si bas zgodna ☺️ Super omare.
    E htjela sam vam reci da imate u dm super žličice za početak dohranu jer mijenjaju boju dok je jelo prevruće, i kak miješaš i hladi se mijenja se i boja. Danas sam starijoj griz s tim miješala i davala pa sam se sjetila da vam kažem 😄

My baby
    21. Srpanj 2020. 17:25

Hvala vam❤️Mickey i ja sam vidjela te zlicice i bas su fora

neverland
    21. Srpanj 2020. 19:04

Anita91

Karla89

I moja isto tako. Nakon 3 sec počne plakati. Stavi ruke iza i ništa, samo zalijepi glavu dolje i plače, urla. Sad ju sama podignem na laktove iako nema neke koristi baš od toga, izvodim neke pizdarije da ne počne plakati i tako izdrži možda par min, 2 max. Ali da sama odupre, nema šanse..  kaže ped da će vidjeti tek  4 mj ako ne napreduje da ćemo an vježbe. Sad se pitam je li ona normalna ili ja nisam?🙄
    Muž dolazi ovaj tjedan i ide na godišnji, onda zbog korone vjerojatno ne radi. A i kad radi dođe oko 17, a oko 19 ja nju već kupam i uspavljujem tak da nikakve koristi od njega baš 😳 jedino vikend 

Boa35
    21. Srpanj 2020. 19:17

malina08

Ima tko kakav uredaj za pripremu kasica? Kuhanje na pari i to? Nudi mi se aventov

Mi smo uzeli taj. 
    Čekamo da ga isprobamo 😊

Boa35
    21. Srpanj 2020. 19:24

Anita91 naša M do prije tri tj nije htjela čuti da je stavimo na trbuh..vrištanje na najjače..ali smo forsirali po dvije tri min .. i samo se jedan dan počela okretat i sad stalno želi biti na trbuhu.. čim je stavimo na leđa ona se okrene.. 
    Ona nije nikad ni htjela na trbuhu spavati, ništa..
    Tako da sve će oni to napraviti sami, samo treba vremena i kad skuže, super im bude 😊
    .
    Što se kašica tiče pročitaj s čim je najbolje krenuti.. to nije nikako mrkva i krumpir, jer oni zatvaraju i beba može imat problema s probavom .. bolje da se krene s batatom, tikvicom, jabukom..i obavezno sve malo prokuhati.. 
    Na facebooku ima super grupa Domaće kašice za bebe.. malo imaju nekih nebuloza kojih se drže ko pijan plota, ali žene dijele slike i kombinacije kašica što mi je super ,🤗
    Neverland ne brini, isto kao i Anita.. svaki dan po malo je stavljaj, pa makar to minuta bila.. jedan dan ćeš se samo iznenaditi što je sama napravila ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.