Moj je tako po 2-3 sata navecer na rukama za uspavljivanje, zaspe al nikako ga spustiti odmah se budi. Evo i sad se ljuljamo na lopti.
Kod našeg Tea zna pomoć da ga umotamo u takvom slučaju. Smao ja njega ne umotam školski, noge mu ostavim, jer mislim da bi tu bio nervozan, odradim dio za ruke, bude ko palačinka 😂
Uh skoljka, ma 100 puta probala dudu uvaliti, skuzi gumu instant! Cekam bibsicu da dode u petak 😁 a sinoc sam se maknula nakon sat vremena dudanja i bas je kenjkao a onda i zaspao, vec sam pisala muzu poruku da dode ga nosit 😁 al ajde,bar preko noci ne trazi dudati, a ni preko dana. Cak ni tih sat vremena nije problem vec ono, daj dijete spavaj!
Moj je tako po 2-3 sata navecer na rukama za uspavljivanje, zaspe al nikako ga spustiti odmah se budi. Evo i sad se ljuljamo na lopti.
Kod našeg Tea zna pomoć da ga umotamo u takvom slučaju. Smao ja njega ne umotam školski, noge mu ostavim, jer mislim da bi tu bio nervozan, odradim dio za ruke, bude ko palačinka 😂
Pokusat cu tako, mada i sada dok se ljuljamo njegove rukice su mu na prsima a on cijeli okrenut prema meni tako da ih i ne pomice. Pazim kad ga spustam da rukice ostanu mirne al budi se.
Jutro...trebalo mi je da procitam poruke od jucer...toliko sam pospana da sam sve pozaboravljala 😅😅 Moj se probudio u 5:30 i nema sanse vise zaspati,toliko energije..mlatara rukama i nogama,urlice od smijeha i tako...nije mi preostalo nista nego ga staviti u gym pa nek urlice na zivotinjice 🤣🤣 Ne znam kako mu produziti spavanje...inace se dize izmedju 6 i 7...al ovo 5:30 mi je stvarno rano. Do sad aam ga stavljala spavati u 21:30 ili 22:00 a sinoc u 21:00.Mali mudrac bas je mudro iskoristio tih pola sata prednosti koje sam mislila da sam dobila sinoc 🙄🙄🙄
Pokusat cu tako, mada i sada dok se ljuljamo njegove rukice su mu na prsima a on cijeli okrenut prema meni tako da ih i ne pomice. Pazim kad ga spustam da rukice ostanu mirne al budi se.
Jahanara, ja nekad legnem s malim paralelno kad ga spustam na krevet i onda nekad ostanem zarobljena po pola sata 😬 al bar spava
Neverland joj znam kako je kad su lijeni,ja sam to iskusila na zutici koja je trajala skoro 2 mj 😒 Izdajaj se sto vise pa guraj b ocu kad vidis da ne pojede dovoljno.Masiraj siku dok jede da sto vise izadje i da sto vise pojede u kratkom periodu. Svaka ti cast ako si sama u tome...ja nebi izdrzala,nema sanse...kapa do poda.Ja brojim sekunde kad ce muz doci s posla.Sad radi do 5,6 i to zbog pada posla u firmi zbog corone a ako se opet vrati na staro za koji mj onda ce dolaziti doma oko 21,22...mislim da cu pod slomom biti 🤕
Jahnara mouda si negdje pisala ali u koliko ga sati krenes uspavljivati i kad prije toga zadnji put odspava odnosno kad se ustane nakon zadnjeg popodnevnog sna?
Jutroo svima ☕
Joj ja svaki dan mislim kako cu joj poceti neku dnevnu rutinu uvoditi. Tipa ono svakih 2/3 sata jelo prije ne dat, spavanje i to, ali sam na kraju ja lijena pa se prepustim njenom tempu. Ona meni npr prijepodne odspava nekolika puta po pola sata, a puno bi bilo bolje kad bi to bilo jednom pa u komadu. Popodne je vec bolje tad ima jedan duzi san, ali ako vani u kolicima spava. Navece sam rekla prosjek oko po 9 da zaspe. Samo svaki put neka druga buđenja, sad je nekolka dana u 1 i 5 ali to nastavi odmah spavati samo je spustim. A onda u pola 7 jede, presvucem je, malo se poigra u baby gymu i njoj se vec spava, ali taman toliko da ja popijem kavu na miru 😂
Jutro,
Pupi i moj nekad tako od 5.30 zna bit budan, ovisi kad se probudi za treći noćni podoj, nakon njega rijetko spava opet. Sad je to bilo u 6.40.
Po noći sam ga uspavljivala duže, mučili ga mali grčevi , nisam ga dizala na podrigivanje jučer ak bi zaspao sisajući, ne znam jel mu tp pogoršalo.😕
A taman neki dan prvi put pročitala da Rodina savjetnica kaže ne morate dizati dijete da podrigne.ć uopće.
Jutro,
Pupi i moj nekad tako od 5.30 zna bit budan, ovisi kad se probudi za treći noćni podoj, nakon njega rijetko spava opet. Sad je to bilo u 6.40.
Po noći sam ga uspavljivala duže, mučili ga mali grčevi , nisam ga dizala na podrigivanje jučer ak bi zaspao sisajući, ne znam jel mu tp pogoršalo.😕
A taman neki dan prvi put pročitala da Rodina savjetnica kaže ne morate dizati dijete da podrigne.ć uopće.
Ja svog ne dizem za podrigivanje nocu jer se razbudi previse i onda mi je agonija uspavati ga...
Sortiraj odgovore
Najstariji