Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    20. Srpanj 2020. 16:02

Jahanara

Neverland vi imate 9 tjedana, sigurno ti je u skoku sada pa je zato jos zahtjevnija.
    Hvala za link, narucit cu te ipak. Malina nadam se da si i ti neke druge narucila a ne one za koje sam link stavila a Neverland i Sagi rekle da nisu dobre.
    .
    Sto se tice umora i napora sta da vam kazem cure, drzite se! Ja se uvijek tjesim da ce sutra biti bolje i lakse i trudim se sto manje biti nervozna. Moj voli biti u kolicima tako da kad mi je dosta i nosanja i nunanja i svega, odemo van pa je mir.
    .
    Vrijeme prebrzo prolazi, vec su nam 2 mjeseca.
    https://ibb.co/VvsSV6r

Ajme kako je sladak frajer 🙂
    Sretnih vam okruglih 2 🥳
    Hlačice su preslatke , otkud su? 

sagi
    20. Srpanj 2020. 16:09

malina08

Jahanara

Neverland vi imate 9 tjedana, sigurno ti je u skoku sada pa je zato jos zahtjevnija.
    Hvala za link, narucit cu te ipak. Malina nadam se da si i ti neke druge narucila a ne one za koje sam link stavila a Neverland i Sagi rekle da nisu dobre.
    .
    Sto se tice umora i napora sta da vam kazem cure, drzite se! Ja se uvijek tjesim da ce sutra biti bolje i lakse i trudim se sto manje biti nervozna. Moj voli biti u kolicima tako da kad mi je dosta i nosanja i nunanja i svega, odemo van pa je mir.
    .
    Vrijeme prebrzo prolazi, vec su nam 2 mjeseca.
    https://ibb.co/VvsSV6r

A vidi malog vrapcica! Fakat vrijeme leti!😍 Snimila sam te kukice kod Grizli i narucila takve, nezz tko je stavio dobar link 🙈
    Pokusavam citat zimske al nemam vremena.. valjda cemo se tu pohvatat sa kasicama ;) ja sam bila uvjerena da se krece iskljucivo sa 6 mjeseci, a sad vidim da moze i manje pa me trta ulovila! Kud vec i to. 😭😬
    A kako hraniti bebu koja ne sjedi?🤔

Šogorica hranila malu u baby bjornu.
    Druga u Peg perego hraniici koja ima i nulti položaj.
    Mi naslijedili oboje pa ćemo vidjet gdje će papati.

brankica09
    20. Srpanj 2020. 16:10

Jahanara sretnih 2 mjeseca 💙 
    Bomboncic 👶💙

brankica09
    20. Srpanj 2020. 16:13

neverland

malina08

Neverland, moras jesti, pusti ju da place i gotovo, izgubit ces mlijeko. Imas li mogucnosti naruciti nesto kuhano? Ja narucim nekad neki gablec.
    .
    Probaj si bar skuhati kompot ili juhu pa to imas dva dana, meni jedna zena rekla da je to najvaznije. Fino 30 deka neke teletine,junetine, grinceg i nek se kuha 2 sata, zacini sa 2 kocke, procijedi smece, ubaci rezance i jedi. Tako ja kad nema druge, izmedju jedem kekse.
    Mozda se beba smiri, i moj je bio prezahtjevan, sad je samo zahtjevan… Kaze mi frendica: "gle, rodila si pizdeka, pomiri se s tim. Valjda ima dobro srce 😁"
    Od frendice mala isto tako slabo jela kao tvoja, isli po doktorima al mala je normalna.. ima 7kg i 9 mjeseci. Ona se i dalje stresira oko kilaze al sta mozes. Jesi inace ti sitna? Mozda je do toga.
    .
    Za plakanje nama pomaze pjesma i plesanje, a kad je jako cendrav onda ga nunam JAKO gore dolje, stanem ispod lustera i ne odustajem. Onda tek vidim koliko je krepan kad zaspi. Nekad posegnem i za homeopatskim kapima, koristili smo ih inace za grceve, al pisu da su za cendravost i razdrazljivost

Pizdek hahahahhaha umirem na ovo! Ja ti imam joie njihaljku 8 u 1 koja se sama njiše i u tom je obožavala biti do neki dan pa me to spasavalo. to se njiše kao prava ljuljacka, samo to hoće i udri 😁 sad samo na meni 😑
    Skuham si nekako kad zaspi, nakuham si po dva ručka, variva uglavnom da ne moram puno prati posuda i da to što prije obavim. Lubenice puno jedem. Nemam odakle naručiti ovdje,pizzeria i fast food restorani, dalje ne dostavljaju.
    hvala na savjetima!! Nisam gromada, a ni muž, srednje građe oboje.
    Smirena ja budem nekad, baš oguglam i budem hladnokrvna, ostavim ju da plače dok se operem, dok pojedem, dok joj stavim veš prati, ali ona ostane bez zraka od plača. A i kad mi je MM kući, sta mi vrijedi kad ju čujem u sobi pored sa urlice, baš kaovaki.
    Danas mi je bila u gymu 20 min i smijala se igračkama. I onda si mislim a sunce ti tvoje pa kako možeš biti dobra 😃

Neverland daj sliku tog svog cuda od ljulje 🙈  

20. Srpanj 2020. 16:25

Neverland i ja sam htjela komentirati da je mozda skok od 9 tjedana, mislim da je i nama taj skok bio aktualan 😂 e a vidis ja neznam jel se potrefilo ali ja kad sam jela lubenicu beba mi je taj dan bila neka placljiva, al aj ga znaj koliko ja razlicitog u danu pojedem od cega je.
    Jahanara presladak je 😍😍 i sretna 2 mj 😊

Jahanara
    20. Srpanj 2020. 16:44

Tnx cure!
    .
    My baby bas su cure s posla danas komentirale kako na slikama izgleda velik a zapravo uzivo nije.
    .
    Daisy 🤦‍♀️ sta reci. Hoces li trazit upunicu ponovno ili? Patronazna mi je rekla da poslije podoja ako ne zaspe ocistim gazicom umocenom u prokuhanu ohladjenu vodu i dva puta dnevno rojazolom i popravilo nam se stanje al jos je bijel.
    .
    Sagi hlacice su ih Pepca. 
    .
    Narucen ruksak kao tvoj Mellorine😊 i kukice kao od Neverland😊 sad samo neka dodje sve😅

neverland
    20. Srpanj 2020. 16:45

Drugo dijete, kažem vam. Prije je voljela biti u kolicima, a sad ni to. Ništa više ne pali osim sise. A mi ćemo sad puniti 11 tjedana, ako je skok onda traje mjesec dana 🤪 

Upravo je pojela 70 izdojenog i umijesala sam u to 40 ada, pojela je sve i sad je na sisi. Pa baš da se osjećaš ko kreten 😂 kako će ovo biti jedna mustra. Na*ebala sam 😂😂
    .
    Njihaljka je Joie Serina.. čudo!
    https://youtu.be/iyjfElCUWX8

skoljka
    20. Srpanj 2020. 16:46

Jahanara sretnih 2 mjeseca 🥳
    Sagi iskreno neznam sta je Losa, ali pretpostavljam da rasi nesto vezano sa kvalitetom hrane ili tako nesto 🤷🏻‍♀️
    Brankica ja svog sad vecinom vozim u jajetu iz njeg vidi 

neverland
    20. Srpanj 2020. 16:48

Ja sam naručila obje vrste kukica, bile su po 10kn pa mi nije žao, nek se nađe za nešto 😃

Boa35
    20. Srpanj 2020. 16:58

Neverland sad čitam dalje tvoje postove i vidim da si još i sama s malenom 😔 stvarno ne znam što da ti pametno napišem..da niste u skoku 9.tjedna pa se nacicava puno? A ovo s plakanjem.. misliš da nema grčeve ili da je nešto muči? 
    Meni je M plakala kad je grčeve imala i samo bi joj pomoglo uspravno da je nosimo (položaj na ramenu kao da mora podrignuti).. nadam se da će vam brzo proći..stvarno su prva tri mjeseca najteža.. ja sam nakon mjesec dana rekla da ne želim više djece, to je to..na izmaku snaga sam bila .. al evo popravilo se sve.. i sad bi već drugo 🙈
    Kad ona krene sama igračke uzimati, kad skuži ruke i noge imat će druge zanimacije i neće tražit toliko pažnju tebe..bar je tako kod nas.. 
    Naša obožava psića sveznalicu, pa je stavim u vrtić i jedno 5x palim pjesmice na psiću tako odmorim 15min 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.