Neverland, moras jesti, pusti ju da place i gotovo, izgubit ces mlijeko. Imas li mogucnosti naruciti nesto kuhano? Ja narucim nekad neki gablec.
.
Probaj si bar skuhati kompot ili juhu pa to imas dva dana, meni jedna zena rekla da je to najvaznije. Fino 30 deka neke teletine,junetine, grinceg i nek se kuha 2 sata, zacini sa 2 kocke, procijedi smece, ubaci rezance i jedi. Tako ja kad nema druge, izmedju jedem kekse.
Mozda se beba smiri, i moj je bio prezahtjevan, sad je samo zahtjevan… Kaze mi frendica: "gle, rodila si pizdeka, pomiri se s tim. Valjda ima dobro srce 😁"
Od frendice mala isto tako slabo jela kao tvoja, isli po doktorima al mala je normalna.. ima 7kg i 9 mjeseci. Ona se i dalje stresira oko kilaze al sta mozes. Jesi inace ti sitna? Mozda je do toga.
.
Za plakanje nama pomaze pjesma i plesanje, a kad je jako cendrav onda ga nunam JAKO gore dolje, stanem ispod lustera i ne odustajem. Onda tek vidim koliko je krepan kad zaspi. Nekad posegnem i za homeopatskim kapima, koristili smo ih inace za grceve, al pisu da su za cendravost i razdrazljivost 😁
.
Torba i kukice naruceni ✅
Ne pijem, ne pusim, izgledam kao govno, valjda mogu online shoppingirat za malog 😁 narucila danas i casmatino podlogu. Ja prvi put dobila puni iznos place, zadnja dva puta cca 400kn manje 🤷
.
Mene boli glava od jucer, popila brufen, sad pijem kavu koju izbjegavam jer navodno mali bude budniji od nje. Muz radi kotlovinu, kao da je vikend😂
😂😂😂 sad je samo zahtjevan 😂😂 svima nam je isto,samo ovisi o danu 🤭
boze dragi, citam zaostatke vec tjedan dana i kolko god procitam stranica ima sve vise i vise
.
Sagi ja sam ti na spanskom, ali ti mi jos uvijek secemo tu negdje u blizini zgrade i to maksimalno pola sata jer se vec na pola pocne drecat ko mala svinjica pa me sram i odem doma haha.
Mi smo trebali imat svadbu i krstitke za mjesec dana tak da smo ovih dana mozgali kako i sta, pa smo na kraju odlucili krstitke obaviti sada uz uzu obitelj a svadbu odgoditi za iducu godinu (ako smo mogli cekati 11 godina mozemo jos ovu jednu )
Meni je isto mala odbijala sisu preko dana kada je bilo vruce i vristala jer je naravno bila gladna pa sam joj davala dudu pa kad je uhvatila sam joj micala dudu i uvaljivala sisu pa je nekad upalilo ali vecinom nije i na kraju nisam vise znala sta cu pa sam joj prvo dala zlicicu, dvije vode i onda odmah sisu i uspjelo je.
Idem sad citat onaj trac sa zimskih
Neverland, moras jesti, pusti ju da place i gotovo, izgubit ces mlijeko. Imas li mogucnosti naruciti nesto kuhano? Ja narucim nekad neki gablec.
.
Probaj si bar skuhati kompot ili juhu pa to imas dva dana, meni jedna zena rekla da je to najvaznije. Fino 30 deka neke teletine,junetine, grinceg i nek se kuha 2 sata, zacini sa 2 kocke, procijedi smece, ubaci rezance i jedi. Tako ja kad nema druge, izmedju jedem kekse.
Mozda se beba smiri, i moj je bio prezahtjevan, sad je samo zahtjevan… Kaze mi frendica: "gle, rodila si pizdeka, pomiri se s tim. Valjda ima dobro srce 😁"
Od frendice mala isto tako slabo jela kao tvoja, isli po doktorima al mala je normalna.. ima 7kg i 9 mjeseci. Ona se i dalje stresira oko kilaze al sta mozes. Jesi inace ti sitna? Mozda je do toga.
.
Za plakanje nama pomaze pjesma i plesanje, a kad je jako cendrav onda ga nunam JAKO gore dolje, stanem ispod lustera i ne odustajem. Onda tek vidim koliko je krepan kad zaspi. Nekad posegnem i za homeopatskim kapima, koristili smo ih inace za grceve, al pisu da su za cendravost i razdrazljivost
Pizdek hahahahhaha umirem na ovo! Ja ti imam joie njihaljku 8 u 1 koja se sama njiše i u tom je obožavala biti do neki dan pa me to spasavalo. to se njiše kao prava ljuljacka, samo to hoće i udri 😁 sad samo na meni 😑
Skuham si nekako kad zaspi, nakuham si po dva ručka, variva uglavnom da ne moram puno prati posuda i da to što prije obavim. Lubenice puno jedem. Nemam odakle naručiti ovdje,pizzeria i fast food restorani, dalje ne dostavljaju.
hvala na savjetima!! Nisam gromada, a ni muž, srednje građe oboje.
Smirena ja budem nekad, baš oguglam i budem hladnokrvna, ostavim ju da plače dok se operem, dok pojedem, dok joj stavim veš prati, ali ona ostane bez zraka od plača. A i kad mi je MM kući, sta mi vrijedi kad ju čujem u sobi pored sa urlice, baš kao vaki.
Danas mi je bila u gymu 20 min i smijala se igračkama. I onda si mislim a sunce ti tvoje pa kako možeš biti dobra 😃
Neverland vi imate 9 tjedana, sigurno ti je u skoku sada pa je zato jos zahtjevnija.
Hvala za link, narucit cu te ipak. Malina nadam se da si i ti neke druge narucila a ne one za koje sam link stavila a Neverland i Sagi rekle da nisu dobre.
.
Sto se tice umora i napora sta da vam kazem cure, drzite se! Ja se uvijek tjesim da ce sutra biti bolje i lakse i trudim se sto manje biti nervozna. Moj voli biti u kolicima tako da kad mi je dosta i nosanja i nunanja i svega, odemo van pa je mir.
.
Vrijeme prebrzo prolazi, vec su nam 2 mjeseca.
https://ibb.co/VvsSV6r
Neverland vi imate 9 tjedana, sigurno ti je u skoku sada pa je zato jos zahtjevnija.
Hvala za link, narucit cu te ipak. Malina nadam se da si i ti neke druge narucila a ne one za koje sam link stavila a Neverland i Sagi rekle da nisu dobre.
.
Sto se tice umora i napora sta da vam kazem cure, drzite se! Ja se uvijek tjesim da ce sutra biti bolje i lakse i trudim se sto manje biti nervozna. Moj voli biti u kolicima tako da kad mi je dosta i nosanja i nunanja i svega, odemo van pa je mir.
.
Vrijeme prebrzo prolazi, vec su nam 2 mjeseca.
https://ibb.co/VvsSV6r
A vidi malog vrapcica! Fakat vrijeme leti!😍 Snimila sam te kukice kod Grizli i narucila takve, nezz tko je stavio dobar link 🙈
Pokusavam citat zimske al nemam vremena.. valjda cemo se tu pohvatat sa kasicama ;) ja sam bila uvjerena da se krece iskljucivo sa 6 mjeseci, a sad vidim da moze i manje pa me trta ulovila! Kud vec i to. 😭😬
A kako hraniti bebu koja ne sjedi?🤔
Neverland - evo, u sličnom smo sosu. Ja ti imam 50 kg, nikad manje nisam imala… Muž mi dolazi u 19.30h, a do onda umrem 5 puta uz svoj duo kod kuće. Stariji nije jako zahtjevan, ali ja zato mali mimoza samo takva… Dobro, meni on hoće jesti, ali ga moram stalno nositi. I kad dođe muž onda ga malo primi, a on krene urlikat…
Vaki, svaka cast, ja nekad poludim do 16. Gurat dan do dan..
Malina jasam svoje u jajetu hranila i ja sam sa svakom krenula s nepunih pet mj tako i sad mislim.
Jahanara pa sretnih vam dva mjeseca presladak je❤️,ne znam jeste skuzili kako na slikama bebe izgledaju velike a kad mi frendice vise uzivo shvate da je mala jos i ima tek dva mj😂
boze dragi, citam zaostatke vec tjedan dana i kolko god procitam stranica ima sve vise i vise
.
Sagi ja sam ti na spanskom, ali ti mi jos uvijek secemo tu negdje u blizini zgrade i to maksimalno pola sata jer se vec na pola pocne drecat ko mala svinjica pa me sram i odem doma haha.
Mi smo trebali imat svadbu i krstitke za mjesec dana tak da smo ovih dana mozgali kako i sta, pa smo na kraju odlucili krstitke obaviti sada uz uzu obitelj a svadbu odgoditi za iducu godinu (ako smo mogli cekati 11 godina mozemo jos ovu jednu)
Meni je isto mala odbijala sisu preko dana kada je bilo vruce i vristala jer je naravno bila gladna pa sam joj davala dudu pa kad je uhvatila sam joj micala dudu i uvaljivala sisu pa je nekad upalilo ali vecinom nije i na kraju nisam vise znala sta cu pa sam joj prvo dala zlicicu, dvije vode i onda odmah sisu i uspjelo je.
Idem sad citat onaj trac sa zimskih
I naš ne izdrži duže, zato kaj ujutro često piša, a dere se kad je popišan,a čak ako ga i presvučem u kolicima, nakon toga bi i sisu 🙉 orije par tjedana bi zaspao u kolicima čim bu ga malo vozio, sad više niš od toga.
U kojem dijelu Španskog si? Mi u Pionirovim zgradama kraj Cityjs, kompleks s Vivasom.
Možda jednog dana naletimo jedna na drugu 😁
Jahanara vezano uz bris jezika i rezultate bakterioloske analize... mogla sam cekati zauvijek. Rekli su mi danas u laboratoriju da je uputnica bila samo za mikrobiolosku analizu. Bas sam sad ljuta
Sortiraj odgovore
Najstariji