Jahanara, ja imam te i nisu mi nešto, samo mi stoje bezveze na kolicima pa za to zakačimo vrećicu ako imamo.. ove sam isto uzela i one su mi najbolje, samo zakacim torbu i piči #Aliexpress HRK 22.49 35%OFF | 2PCS Baby Stroller Accessories Hook Stroller Accessories Infant Buggy Clips For Pram Accessories For Bag Cup Bottle Holder
https://a.aliexpress.com/_dTmjbzH
....
Prvi je dobila jedva 400 grama, drugi jedva 600. Kaže pedijatrica da jedem dohranu s 4.mj. Ali to ce biti jedva jedan obrok, par žlicica, ne vidim kako će joj to pomoći. Neće ona ni bocicu, sve sam probala. Kad neće, neće. Jedan dan prihvati bocicu i jede normalno, max 40 pojede i to sam puno rekla.. A drugi dan neće ništa. A znam da je gladna.. prije je stalno jela moje izdojeno,.bez problema je prihvacala bocicu, ali isto brljavi. Katastrofa, ne muči me toliko težina koliko se bojim da neće napredovati i razvijati se kako treba zbog toga jer malo jede i cijeli dan vrišti, sigurno tu gubi energije puno. Ja sam već na kilaži od prije poroda i to više od mjesec dana, ne stignem si napraviti jesti. Zamislite kako ona onda gubi.
Hvala vam! I ja se tjesim da će proći skoro ☺
Meni sa ebaya stize sve u razumnom roku, a ovaj Ali ex bas fusari.. ide mi na zivce
Ma nije do alija, meni sve stigne i stoji u Gorici po mjesec dana 😤
I da, meni je torba s bocne strane kolica jer mi smeta naprijed kad hodam pa je ovo super stvar za kačiti.Imam običnu torbu/ruksak iz newyorkera, malo je fancy, nije onaj školski.
Koje ste nezaposlene jel vam leglo porodiljno ili ce neki dr dan? Pise da je isplata do 24
Meni je legao 17og 🤷🏻♀️
Neverland, moras jesti, pusti ju da place i gotovo, izgubit ces mlijeko. Imas li mogucnosti naruciti nesto kuhano? Ja narucim nekad neki gablec.
.
Probaj si bar skuhati kompot ili juhu pa to imas dva dana, meni jedna zena rekla da je to najvaznije. Fino 30 deka neke teletine,junetine, grinceg i nek se kuha 2 sata, zacini sa 2 kocke, procijedi smece, ubaci rezance i jedi. Tako ja kad nema druge, izmedju jedem kekse.
Mozda se beba smiri, i moj je bio prezahtjevan, sad je samo zahtjevan... Kaze mi frendica: "gle, rodila si pizdeka, pomiri se s tim. Valjda ima dobro srce 😁"
Od frendice mala isto tako slabo jela kao tvoja, isli po doktorima al mala je normalna.. ima 7kg i 9 mjeseci. Ona se i dalje stresira oko kilaze al sta mozes. Jesi inace ti sitna? Mozda je do toga.
.
Za plakanje nama pomaze pjesma i plesanje, a kad je jako cendrav onda ga nunam JAKO gore dolje, stanem ispod lustera i ne odustajem. Onda tek vidim koliko je krepan kad zaspi. Nekad posegnem i za homeopatskim kapima, koristili smo ih inace za grceve, al pisu da su za cendravost i razdrazljivost 😁
.
Torba i kukice naruceni ✅
Ne pijem, ne pusim, izgledam kao govno, valjda mogu online shoppingirat za malog 😁 narucila danas i casmatino podlogu. Ja prvi put dobila puni iznos place, zadnja dva puta cca 400kn manje 🤷
.
Mene boli glava od jucer, popila brufen, sad pijem kavu koju izbjegavam jer navodno mali bude budniji od nje. Muz radi kotlovinu, kao da je vikend😂
Evo ovo su moja kolica, nisam jos gledala ovaj sportski dio ali meni se cini da ima samo ovaj sjedeci polozaj i da se na ovoj osovini samo rotira cjelom duzinom dole gore, ako me kuzis, ako spustam ledja noge se podizu i obratno. Znaci kad ga polegnem noge idu u zrak. Neznam jel ga smijem tako, da ga nagnem na 45, bio bi oslonjen opet na ledja ne bi imao pritisak na guzu 🤷🏻♀️
Ja ne bi nikako u taj položaj prije 6mj.
Mi smo zato uzeli peg perego, jer ima baš za ležanje..super su im kolica.
Ma kad nam krene šiza u autu da se postavim na trepavice ne polaže..ni crtići ne pale, niiišta! 🙈🤦 Ludo dijete.
Hej, cure i slatke bebe. Kad god hoću pisati, nešto me omete, a nije me bilo baš dugo pa bih svašta pisala. Ne osjećam se dobro psihički, mala je samo zahtjevna, traži pažnju stalno, samo bi se ljuljala i nunala, bijeli šumovi na najjače i dalje. I još sam sama s njom. Šećer na kraju cijepljenje prije par dana, nikakve reakcije. Nakon 2 dana ne prestaje plakati, samo bi cicala, ništa ne spava preko dana, plače ona, plačem ja. Ne znam koliko još ovako 🙄
Do tog cijepljenja sam barem znala da sam navečer mirna. Okupam ju oko 19/ 19.30, dojim u krevetu, podignem da podrigne, malo pomazim i prebacim u krevetic. Isuljam se van i povremeno joj vraćam dudu dok ne zaspi. Treba joj nekad i pola sata. Ali kad zaspi ne budi se 10 sati. Jela je svaka 3 sata. Ali od nedavno, kaos…
Dobila 1kg u 2 mj 😑 ad neće, sisa slabo - vuče samo dok je let down, za ostalo je prelijena pa se borimo. Postoji li iiedno dijete na svijetu koje ne želi jesti? 😑
Probaj se ti sama sa sobom smiriti.. jer nervozu prenosiš i na nju.. nazalost ali tako je..
Štrajk sisanja smo i mi imali .trajao je skoro dva tj..ped nam je rekla da je to zbog vrućine..i stvarno je bilo tako..čim je vani zahladilo ona normalno jela.. probaj je skinuti, možda joj je vruće jako.. nek bude samo u bodiju..
Svi imamo neke probleme..i meni je dosta teško kad muž radi, al što ću, nekako guramo 🙈🥴
Neverland postoje jednostavno zahtjevne bebe, ja imam jednu takvu, ide na bolje 🙈 uglavnom kada si nervozna, prvo dodi sebi, nista se nece desit za par minuta , jer ovako prenosis na nju 🙈
Nisi jedina, vjeruj , frustrirajuce je nekad manje nekad vise 🤷♀️ a nekad super 🙈 i mi smo same vecinu dana i guramo 🤞 danas je koma 🤷♀️
Inace cure, kaze fizioterapeutkinja da hipertonicna djeca vecinom jako urlicu kao R😂😂 i pazite cuda Rita joj je dokazala da je istina , da je jako grlata😂😂 a hipotonicna su navodno tisa 🤭🙈
Neverland - evo, u sličnom smo sosu. Ja ti imam 50 kg, nikad manje nisam imala... Muž mi dolazi u 19.30h, a do onda umrem 5 puta uz svoj duo kod kuće. Stariji nije jako zahtjevan, ali ja zato mali mimoza samo takva... Dobro, meni on hoće jesti, ali ga moram stalno nositi. I kad dođe muž onda ga malo primi, a on krene urlikat...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Skoljka ja jedva cekam da mozemo u sportski dio 🙈 nemamo nulti na nasim bugabo kolicima 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji