Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Srpanj 2020. 20:55

MickeyMouse

Malina 🤞🏼 Da bude uspješno! Moja spava od 19:30, danas joj je trebalo 15 minuta ali nema nema šanse da bi zaspala da nema dudu.
    Da, nakon xy priča i pjesmica zaspe 😄 sad je već u fazi da prespava noc ili se probudi pred jutro da popije vode.

Bravo mama! :)

Boa35
    18. Srpanj 2020. 21:02

E da, M neće ni bocu niti varalicu..niš, pa nam je zato i veći problem to uspavljivanje.. 🤦🙈

MickeyMouse
    18. Srpanj 2020. 21:19

Malina starija jako voli knjige i price, čitala sam joj od kad je bila 3-4 mjeseca stara. Evo sad ona “čita” seki https://ibb.co/D1LX9JZ 
    Najjača je kad traži da ide na tutu, sjedne i traži knjigu pa tak sjedi i lista po pol sata 😂

skoljka
    18. Srpanj 2020. 22:13

Ahahhaa Miki bas sam se nasmijala, i ja bi te price 😴. Sve sam ih vec zaboravila, moram kupiti neke slikovnice, ali bas te sa starim pricama. 

Evo Malina moj ti zaspe bez dude na vecer 😁, nisam sarkasticna 😂🤦🏻‍♀️
    Al ne stvarno, navecer ga nahranim, izmazim, pozelim laku noc spustim u krevetic, zatvorim vrecu, s obje strane glave po tjesilica, ugasim svjetlo i izadjem iz sobe, zatvorim vrata. Evo bas nas veceras muz gledao na kameri, veli on prica nesto sa tjesilicom nije ti zaspao, reko pa da sad ces vidjeti kad samo utone i kroz 10 min tisina. On se tako uspavljuje jos od kad je imao mjesec i pol samo sto se tad nije mazio sa tjesilicom nego sam mu je ja stavljala uz lice da je osjeti i tako se navikao.
    Po danu kad vidim da je umoran i da trlja oci dam mu dudu i tjesilicu i uspava se. (ima 4 dude i 4 tjesilice, sve prihvaca 😁samo da se mazi, cak je jedan put u sjedalici se mazio od plasticnu zvecku 🤦🏻‍♀️😂) Zadnjih desetak dana nesto ga je poremetilo sa spavanjem po danu, pa zaspe na sisi, kao da se boji kad ustanem od njega, ali ne svaki dan. Ja sam njega od pocetka ucila na tjesilicu i dudu, dudu ne prihvaca i dalje za smirivanje nego ga jos vise raspi..., ali je hoce kad se uapavljuje. 

Majuska
    18. Srpanj 2020. 22:14

Jel koja poslje prvog druzenja sa muzem ,partnerom nakon poroda krvarila ? Bila na pregledu i dr.dala zeleno svijetlo za sex .
    Uzasno bolno mi je bilo i na kraju se jos pojavi krv 🤪
    Jel to normalno ?

skoljka
    18. Srpanj 2020. 22:22

Majuska

Jel koja poslje prvog druzenja sa muzem ,partnerom nakon poroda krvarila ? Bila na pregledu i dr.dala zeleno svijetlo za sex .
    Uzasno bolno mi je bilo i na kraju se jos pojavi krv 🤪
    Jel to normalno ?

Ma sigurno se jos cistis. Meni je znalo stat, pa pocet nakon desetak dana pa opet tak. Za to bolno ti vjerujem, meni je i dalje bolno i jos sam u grcu 🙈

sagi
    18. Srpanj 2020. 22:31

Skoljka predivna je robica 🙂

Moj isto nije spavao po danu do 4, jedino vani u kolicima nekih 20ak min, ostalo zaspi, staviš ga u krevetić i za par min budan. Ko da osjeća kad nekam idemo tamtam u pol 5 kretali k muževima na večeru, nosila ga uspavanog u auto,  kod njih nastavio, jeo i opet odvvalio 2 sata. Sad spavucka na sisi.
    Kasno smo se vratili, htjeli ić kad došla susjeda ga vidit 😕

Jahanara
    18. Srpanj 2020. 22:42

Mickey preslatko💕 kako ona njoj cita🥰
    Mi isto volimo citati i obavezna nam je prica za laku noc. Al procitam jednu i cica mica gotova je prica😂 bas bi trebala kupit neke nove, a pojma nemam sta... do nedavno smo citale price o djedu mrazu😂 
    .
    Skoljka i Mickey svaka cast sta ste ih tako navikli da se uspavaju sami. Mi se nosamo za spavanje ako ne zaspe na cici. 
    .
    Karla starija je znala zaspati kod nas na krevetu(dok je jela ili bi je mazila za spavanje) pa bi je prebacili u kinderbet. S njim nr znam kako cu jer starija se ne da iz naseg kreveta... moram prvo na tom poraditi. 

skoljka
    18. Srpanj 2020. 22:43

Karla jel joj pjevas pjesmice. Mi smo svog navikli da mu pjevamo. Na dvije bas reagira, kad njurga u kolicima ili tak u sjedaloci uvijek upali, pa se smije. 

skoljka
    18. Srpanj 2020. 22:47

skoljka

Karla jel joj pjevas pjesmice. Mi smo svog navikli da mu pjevamo. Na dvije bas reagira, kad njurga u kolicima ili tak u sjedaloci uvijek upali, pa se smije.

Zab pitat, koliko M ima kg pa si joj vec montirala sportsko sjedalo. U biti kako to ide, koje su smjernice kad se smije sa sportskim, kile, posjedanje ili sta vec? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.