Zaboravila sam vam reci da je ruksak stigao, a poprilicno je dugo putovao.
Daisy ja bih malo cuvarkucom ona nemože skoditi nikako, ali nije bas da je svi imaju, meni to prvo pada na pamet 😊
Lijep je, mi imamo takav s Mickeyem i isto je dugo putovao. I baš sam zadovoljna, super je 🙂
Mi danas nikako dan izgurati .Anja nije spavala sve skupa 3 sata preko dana .Sve nesto po 15/30 min
Bili u setnji nista ona gleda ...na rucku se plakala i svi su gledali u mene kao sta joj je 😅
Evo sad se jos borimo da zaspi.
I da u zadbjih nekoliko dana bas obilno bljuca i moje mljeko i dohranu pa neznam sta joj je :/
Ja nasla na fejsu, imaju krasnih stvari 🥰
.
Danas sam rekla sveki da spusti malog ako je zaspao, da ne spava na rukama. Bunila se da kak ja sad to ne dam, a stalno je na rukama. I dam joj da ga navlaci i sve, a njenu djecu nitko nije smio dirati 6 mjeseci, i onda se zali da ja ne dam 🤮 Bome sam fino dobila jos: moja djeca su sva spavala u kinderbetu.
Na to ja njoj:i dobro, moj Oskar spava sa mnom 🙄
Ovo mi je bolje da ne komentiram, i kod mene danas situacija sa svekrvom. Stvarno su te starije zene cudne, pa jbt pa i one su bile mlade i imale prvo djete. Pa valjda su svjesne da svaka mama zeli sve najbolje za svoje djete, koji je njima vrag 😩
https://m.aliexpress.com/item/4000039251386.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&spm=a2g0s.9042311.0.0.26344c4dvgjKNT
Evo ja sam s ovog linka narucila 😊
Meni je predobar jer puno stane i puno pretinaca ima. Tako da za njih dvije odlican. Rozi mi je bio previse djecji, a i starija voli medu pooha pa sam zato taj 😊
Melorine super ruksak, i ja sam sa alija narucila samo je moj nesto drugaciji, a stavljala dam link prije i bas sam zadovoljna. Bas sam prije par dana iskoristila i pretinac za vlaznu robu 😂
Majuska i mi danas koma sa spavanjem, sveukupno 1,5 sat spavanja u tri puta 🤦🏼♀️ U 18:15 vrištanje na najjače, pa sam je okupala i nije htjela ni jest nego samo dudu i krevetić i da je se pusti na miru - evo sad se probudila gladna, jede i spava 😄 moja ima dana da ništa ne bljucne, a ima dana da svaki obrok, nemam pojma do čega ovisi 🤷🏼♀️
Mellorine za koliko ti je stigao? Narucila bi pa me zanima otprilike kad bi mogao stici.
Jos uvijek mi nisu stigle narudzbe iz 5.mj🙄
Hej, cure i slatke bebe. Kad god hoću pisati, nešto me omete, a nije me bilo baš dugo pa bih svašta pisala. Ne osjećam se dobro psihički, mala je samo zahtjevna, traži pažnju stalno, samo bi se ljuljala i nunala, bijeli šumovi na najjače i dalje. I još sam sama s njom. Šećer na kraju cijepljenje prije par dana, nikakve reakcije. Nakon 2 dana ne prestaje plakati, samo bi cicala, ništa ne spava preko dana, plače ona, plačem ja. Ne znam koliko još ovako 🙄
Do tog cijepljenja sam barem znala da sam navečer mirna. Okupam ju oko 19/ 19.30, dojim u krevetu, podignem da podrigne, malo pomazim i prebacim u krevetic. Isuljam se van i povremeno joj vraćam dudu dok ne zaspi. Treba joj nekad i pola sata. Ali kad zaspi ne budi se 10 sati. Jela je svaka 3 sata. Ali od nedavno, kaos...
Dobila 1kg u 2 mj 😑 ad neće, sisa slabo - vuče samo dok je let down, za ostalo je prelijena pa se borimo. Postoji li iiedno dijete na svijetu koje ne želi jesti? 😑
Neverland dobro dosla nazad 😃bas sam se htjela zaliti da te nema
Uh vjerujem da ti je tesko, moj je danas u par navrata bio malo cendrav pa sam se smorila, nemogu ni zamisliti kako je tebi. Jel hoce kad se izdojis, da je onda tako hranis, ipak ce vise pojesti. Ako hoce a mislis da joj nije dovoljno, napravi 30ml ad pa pomjesaj sa svojim pa joj tako nudi, ako vec nisi.
Sortiraj odgovore
Najstariji