Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Srpanj 2020. 09:30

Jahanara

.
    Zbilja Malina jel se malac pokakao?

Mhm, nakon 9 dana oko 3 popodne.
    Ujutro muz kupio cepice i odgadjali mi kroz dan.. i lezimo s malim na krevetu i nist,moramo to obavit. A ono se mali pokenjao tog trena, cuo da smo ozbiljni i da nema vise odgadjanja 😁 pila sam sok od kruske 2 dana, sad jel to pomoglo tesko je rec 😁 al evo,vec gazimo u drugi dan nekakanja

skoljka
    18. Srpanj 2020. 10:05

Jutroo
     Malina ma bravo, osjetio je da mu se nesto gadno sprema pa pozurio 😂
    I moj je sa neka 2 mjeseca imao faze ne kakanja. 

Za pisu ja svaki put pedicu pitam ona samo veli cistiti i navlaciti koliko moze, kad to ja radim navucem da se samo tockica vidi, a kad ona onda se bas vidi, jbg kriva tehnika valjda 🤦🏻‍♀️😂

My baby
    18. Srpanj 2020. 10:24

Moja se jucer usrala nikad u zivotu nije toliko samo glavu nije usrala al doslovice sva je bila u govnima😂,i sjetim se da sam popila poprilicno soka od narance😂i okupala dijete u govnima uzas

Majuska
    18. Srpanj 2020. 11:50

Zna netko si ima haljinica za kratenje kuliti ili naruciti ? Mozda neke stranice na instagramu ili fejsu ?

Jahanara
    18. Srpanj 2020. 12:16

My baby

Moja se jucer usrala nikad u zivotu nije toliko samo glavu nije usrala al doslovice sva je bila u govnima😂,i sjetim se da sam popila poprilicno soka od narance😂i okupala dijete u govnima uzas

😂😂

mom3
    18. Srpanj 2020. 12:29

Majuska

Zna netko si ima haljinica za kratenje kuliti ili naruciti ? Mozda neke stranice na instagramu ili fejsu ?

Mali anđeo, ali oni imaju svoju web stranicu. Tamo se uvijek nađe lijepih i elegantnih haljinica za krstenje.

18. Srpanj 2020. 13:16

Majuska

Ima ih vise ovisi kakvu zelis i u kojem cjenovnom rangu 😊
    Mislim da je rosea stranica za one lipe fensi smensi 😁 

skoljka
    18. Srpanj 2020. 17:31

Evo jucerasnjeg shopinga, kupovala sam jos i 74 ali to nisam slikala. U Reservedu sam kupila hrpu robe za 300kn bas se isplati sad na snizenjima i u Zari su super cjene ali tesko broj pronaci, za decke bas brzo odu brojevi. Bodije sam jedino u H&M pronasla i platila ko suho zlato 🤦🏻‍♀️

18. Srpanj 2020. 17:32

Kako je cure? Subota pa su svi negdje :D

Moj Oskar spava vec 3 i po sata u 3 vrlo kratka nacicavanja, ne znam sto je smlavljej tako,jako cudno za njega... Vrijeme?
     Kako je kod vas?

My baby
    18. Srpanj 2020. 17:35

Ja ne znam zo je do vremena valjda moja je spavala sad 4 i pol sata😂i isto malo se nacicala i to je to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.