.
Zbilja Malina jel se malac pokakao?
Mhm, nakon 9 dana oko 3 popodne.
Ujutro muz kupio cepice i odgadjali mi kroz dan.. i lezimo s malim na krevetu i nist,moramo to obavit. A ono se mali pokenjao tog trena, cuo da smo ozbiljni i da nema vise odgadjanja 😁 pila sam sok od kruske 2 dana, sad jel to pomoglo tesko je rec 😁 al evo,vec gazimo u drugi dan nekakanja
Jutroo
Malina ma bravo, osjetio je da mu se nesto gadno sprema pa pozurio 😂
I moj je sa neka 2 mjeseca imao faze ne kakanja.
.
Za pisu ja svaki put pedicu pitam ona samo veli cistiti i navlaciti koliko moze, kad to ja radim navucem da se samo tockica vidi, a kad ona onda se bas vidi, jbg kriva tehnika valjda 🤦🏻♀️😂
Moja se jucer usrala nikad u zivotu nije toliko samo glavu nije usrala al doslovice sva je bila u govnima😂,i sjetim se da sam popila poprilicno soka od narance😂i okupala dijete u govnima uzas
Zna netko si ima haljinica za kratenje kuliti ili naruciti ? Mozda neke stranice na instagramu ili fejsu ?
Moja se jucer usrala nikad u zivotu nije toliko samo glavu nije usrala al doslovice sva je bila u govnima😂,i sjetim se da sam popila poprilicno soka od narance😂i okupala dijete u govnima uzas
😂😂
Zna netko si ima haljinica za kratenje kuliti ili naruciti ? Mozda neke stranice na instagramu ili fejsu ?
Mali anđeo, ali oni imaju svoju web stranicu. Tamo se uvijek nađe lijepih i elegantnih haljinica za krstenje.
Ima ih vise ovisi kakvu zelis i u kojem cjenovnom rangu 😊
Mislim da je rosea stranica za one lipe fensi smensi 😁
Evo jucerasnjeg shopinga, kupovala sam jos i 74 ali to nisam slikala. U Reservedu sam kupila hrpu robe za 300kn bas se isplati sad na snizenjima i u Zari su super cjene ali tesko broj pronaci, za decke bas brzo odu brojevi. Bodije sam jedino u H&M pronasla i platila ko suho zlato 🤦🏻♀️
Kako je cure? Subota pa su svi negdje :D
Moj Oskar spava vec 3 i po sata u 3 vrlo kratka nacicavanja, ne znam sto je smlavljej tako,jako cudno za njega... Vrijeme?
Kako je kod vas?
Ja ne znam zo je do vremena valjda moja je spavala sad 4 i pol sata😂i isto malo se nacicala i to je to
Sortiraj odgovore
Najstariji