I da zaboravih vam reci uginulo stene jutros 😭😭
😭😭😭😭😭 Tako mi je zaoo 🤍
Skoljka cekamo slike novih baby stvari😉 bravo za prelazak na 68!
.
My baby zao mi je zbog psica😔😔
Ajd budem autra poslikala, vec sam oprala vecinu
Ove sam zitne kasice uzela u Dmu
Rizine pahuljice, pirovu kasu, zobenu kasu, griz, 3 vrste zitarica i palentu. Ne bi ja ni znala za ovo nego popratila na Zimskim, super im je sto imaju Losu pa uputi na sve sto je dobro 😉
Rizine pahuljice, pirovu kasu, zobenu kasu, griz, 3 vrste zitarica i palentu. Ne bi ja ni znala za ovo nego popratila na Zimskim, super im je sto imaju Losu pa uputi na sve sto je dobro 😉
Odlično, hvala :)
Bitno samo da nema šećera u niti jednoj kašici.
Meni patro rekla doc kad mali bude 3 mjeseca.
Mali da si sam prevuce? Ne znam… To moze zarast i onda se ide na mini operaciju koliko sam
Doslovno nm je rekla da kad se bude ucio piskiti bez pelena, da ce otkriti pisu, pa ce se kroz igru rijesiti i kozica. Znaci tamo s dvije tri godine. Ne znam sta da mislim
Nama pedijatar nije spominjati ništa, samo je rekao da kolko ide potegnemo da očistimo, isto tete ak i patronažna.
*isto tako i
.
My baby da mi nismo baš blizu, a ja zaboravila koje su cure rekle da su tu. 🙈
Žao mi je zbog psića 😔
Skoljka u, screenshotam i ja, hvala.
Karla drago mi je da ste dobro. Držim 🤞 da zavoli duge vožnje u autu.
Pratim i ja zimske😊
.
Meni patro rekla doc kad mali bude 3 mjeseca.
Mali da si sam prevuce? Ne znam… To moze zarast i onda se ide na mini operaciju koliko sam
Doslovno nm je rekla da kad se bude ucio piskiti bez pelena, da ce otkriti pisu, pa ce se kroz igru rijesiti i kozica. Znaci tamo s dvije tri godine. Ne znam sta da mislim
Nama pedijatar nije spominjati ništa, samo je rekao da kolko ide potegnemo da očistimo, isto tete ak i patronažna.
Ovako i mi koliko ide povucem i ocistim, al js to skroz nekako oprezno.
.
Zbilja Malina jel se malac pokakao?
Odlično, hvala :)
Bitno samo da nema šećera u niti jednoj kašici.
Nema 👍🏻
E to za spremanje, ja sam vec nesto povrca spremila u skrinju, i jos cu dok dozrije. I breskve i kruske imam sve nespricano, i jabuke al to neznam da li se moze spremati, zao mi sto je sljive mraz ubio. Zicat cu kod susjeda 😁
Skoljka bome dobra zaliha, procitaj moj savjet na zimskima 😊
Moja jucer odlucila da citav dan nece kakati, ali zato u 3 ujutro paketic i opet oko 8.
Da koja je ono rekla da joj beba nije dugo kakala, je li uspjela napokon. Ja bih stavila glicerinski cepic za tako dugo, nama je pedica tako savjetovala kad je sa starijom jednom bilo, a isto je bila iskljucivo dojena.
Mi starijem nismo dirali pišu i stvarno ju je sam potezao kod kupanja čim ju je skužio. Sad nema nikakvih problema s kožicom.
Karla - sve što si pisala o vožnji u autu i kolicima je bilo identično kod mog prvog sina. Ne sjećam se koliko je to trajalo, ali je počeo spavati u autu kao i druga djeca. Mislim da je potrajalo do iduće sezone...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji