Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    18. Srpanj 2020. 23:03

Skoljka ja sam svojoj prebacila sportski dio jer moj ide u lezeci pa ju tako vozim.
    Mickey znam te dude ja kupila u dm od njih ali eto moja nece ni d od dude pa sam bzv kupila😂.
    Ja svoju uspavljujem na cici i danas je spavala citav j dan tj sest sati.
    Mislila sam da ce imat problem navecer zaspat no evo zaspala je u 22 i spava sada.I opet mi se danas onako usrala da je plivala u govnima😂i onda sam ju isla oprat nad lavaboom a ona se smijala citavo vrijeme 😂 zato mame koja ima problem s nekakanjem cappy sok od narance ubio se za to😂,no ja ga nisam zbog tog pila nego mi pasao jer je bio hladan u frizideru.
    I da majuska ja nisam krvarila poslije odnosa a vec sam par puta spavala s muzem prije nego sam otisla u bosnu jer se necemo vidjet mj i pol pa da me ne zaboravi😂

My baby
    18. Srpanj 2020. 23:05

Pa skoljka ako imas takav sportski dio da moze i u polulezeci mozes ga prebaciti moj od stokke ide u lezeci tj mislim da ide u tri polozaja pa sam joj stavila sportski jer se moze lijepo protegnuti u njemu a i mogu koristit suncobran najvise sam ju radi tog i stavila u taj dio

sagi
    18. Srpanj 2020. 23:10

My baby

Moja se jucer usrala nikad u zivotu nije toliko samo glavu nije usrala al doslovice sva je bila u govnima😂,i sjetim se da sam popila poprilicno soka od narance😂i okupala dijete u govnima uzas

Ajoj 🙊😂🙊

Boa35
    18. Srpanj 2020. 23:11

MickeyMouse  preslatko 😍
    Školjka a pjevušimo joj "nina nana" i nekad pali samo šššš..ovisi kak je raspoložena.. al ona ne kuži da mora spavat nego bi se igrala..jedino ako je uspravno nosimo se uspije uspavati..ili na sisi.. probala sam već je stavit u krevetić i pjevušit s rukom na njezinom trbuhu, al niš, nakon nekog vremena se unervozi i krene plač.. na našem krevetu isto niš.. 
    Danas mi je upalilo dva put da je u nekom polusnu stavim u krevetić, pa se ona neko vrijeme malo migolji i onda zaspi..al opet to nije to, jer sam je 10min prije tog na rukama nunala 🤷
    A kolica, naša peg perego imaju ležeći položaj, pa je u njemu..skoro nam je ko i u košari, samo što je ovo plitko pa sve lijepo van vidi. 

Boa35
    18. Srpanj 2020. 23:16

Majuska ne bi znala za krvarenje nakon odnosa..mi smo tek s 9tj nakon poroda..bilo me strah prije jer sam jako popucala..al na kraju me nije bi bolilo ni ništ..probaj nazvat dr, pa pitat 🤷
    MyBaby nama su super pelene huggies za takve dane .. kad ne kaka cijeli dan stavim tu pelenu, jedine nikad nisu propustile..ostalo vrijeme koristimo pampers pc.. 

skoljka
    18. Srpanj 2020. 23:18

Evo ovo su moja kolica, nisam jos gledala ovaj sportski dio ali meni se cini da ima samo ovaj sjedeci polozaj i da se na ovoj osovini samo rotira cjelom duzinom dole gore, ako me kuzis, ako spustam ledja noge se podizu i obratno. Znaci kad ga polegnem noge idu u zrak. Neznam jel ga smijem tako, da ga nagnem na 45, bio bi oslonjen opet na ledja ne bi imao pritisak na guzu 🤷🏻‍♀️

skoljka
    18. Srpanj 2020. 23:26

Karla89

MickeyMouse preslatko 😍
    Školjka a pjevušimo joj "nina nana" i nekad pali samo šššš..ovisi kak je raspoložena.. al ona ne kuži da mora spavat nego bi se igrala..jedino ako je uspravno nosimo se uspije uspavati..ili na sisi.. probala sam već je stavit u krevetić i pjevušit s rukom na njezinom trbuhu, al niš, nakon nekog vremena se unervozi i krene plač.. na našem krevetu isto niš..
    Danas mi je upalilo dva put da je u nekom polusnu stavim u krevetić, pa se ona neko vrijeme malo migolji i onda zaspi..al opet to nije to, jer sam je 10min prije tog na rukama nunala 🤷
    A kolica, naša peg perego imaju ležeći položaj, pa je u njemu..skoro nam je ko i u košari, samo što je ovo plitko pa sve lijepo van vidi.

Ma nisam mislila da joj pjevas kad je uspavljujes nego to kad ste u autu i opce ito kad se unervozi. Pali youtube i mama voli bebu, zuto pile, bubamru i ostale nauci neku 🤦🏻‍♀️😂 i njemu znam pustiti da slusa i ja pjevam tak je zapamtio valjda melodiju i bas se za te dvije obraduje, ne vjerujem da kuzi al tak izgleda 🤷🏻‍♀️Bubamaru sam mu pjevala uz vjezbu za dlanove i sad neki put sam pozuri da ih otvori, a Pacica kad samo radili vjezbu okretanja pa se sad jadan baca ljevo desno kad opet tak radimo 😂

skoljka
    18. Srpanj 2020. 23:30

Karla89

MickeyMouse preslatko 😍

Pa radi to cesce da je u polu snu stavljas, polako ce te napredovat. Kad ste imali grceve navikla se da zaspe uz uspravni polozaj i ona misli da tak treba. 

My baby
    19. Srpanj 2020. 00:13

Skoljka ako imas taj polozaj onda mislim da je tek od sest mjeseci sad cu ti uslikat kako moj stoji pa ju zato vozim u sportskom

My baby
    19. Srpanj 2020. 00:14

Karla vjeruj mi to govno ne bi nijedna pelena pokrila to je bas bio rafal😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.