Ja nasla na fejsu, imaju krasnih stvari 🥰
.
Danas sam rekla sveki da spusti malog ako je zaspao, da ne spava na rukama. Bunila se da kak ja sad to ne dam, a stalno je na rukama. I dam joj da ga navlaci i sve, a njenu djecu nitko nije smio dirati 6 mjeseci, i onda se zali da ja ne dam 🤮 Bome sam fino dobila jos: moja djeca su sva spavala u kinderbetu.
Na to ja njoj:i dobro, moj Oskar spava sa mnom 🙄
Jel se moze nesto staviti na moguce mjesto uboda komarca kako bi se sprijecila eventualna oteklina? Naime sad smo bili u setnji i pogledam malog a na celu mu tigrasti komarac nadam se da ga nije upiknuo jer je kratko proslo od kad sam ga zadnje imala na oku, ali ne znam... Ne bih htjela da me jutros sokira kvrga na njegovom celu i da ga jos k tome buba :(
Uh daisy, mozda Frescopad obloge kao za pikice?
A to se ne bih usudila jer mi je sestra pedijatrice na zadnjem pregledu rekla da bebi opcenito ne stavljam hladne obloge na celo (samo na listove) :/
Daisy meni je prošle godine preporučen kamagel, za malu djecu a vidim na netu da piše i za dojenčad. I nama se pokazao super sa starijom, baza je kamilica 🤷🏼♀️
Zaboravila sam vam reci da je ruksak stigao, a poprilicno je dugo putovao.
Daisy ja bih malo cuvarkucom ona nemože skoditi nikako, ali nije bas da je svi imaju, meni to prvo pada na pamet 😊
I ja imam taj ruksak i nikad ga ne koristim al je super sto ima milijun pregrada
Mellorine odličan je! Ja imam isti tamnozeleni sa izvezenim cvijećem i odličan mi je, koristim ga već skoro dve godine
Sortiraj odgovore
Najstariji