Evo jucerasnjeg shopinga, kupovala sam jos i 74 ali to nisam slikala. U Reservedu sam kupila hrpu robe za 300kn bas se isplati sad na snizenjima i u Zari su super cjene ali tesko broj pronaci, za decke bas brzo odu brojevi. Bodije sam jedino u H&M pronasla i platila ko suho zlato 🤦🏻♀️
Ajuuuj, pa to bude pravi mali frajer!:) Odlican shopping 🥰
Ja sam svog pokusala tri puta od 13h uspavat, zaspe i nakon 10 min probudi se vristeci. Odustala, oko 15 ga hranila i zaspao evo do sad, a vani pljustalo, grmilo, sjevalo, horor🙈 sad sunce, mozda izadjemo u setnju.
Mi danas koma sa spavanjem 😱 tri puta po pola sata, sada sam je stavila u krevetić i nadam se da će uskoro zaspati 🤞🏼 A ja planirala veliko pospremanje a stigla samo prozore oprat 😄
Kupila sam joj dudice koje svijetle u mraku, bas mi je bilo smiješno sinoć kako se miče dok dudi i dok okreće glavu 😄 a ja ne moram pipati po krevetiću gdje je.
Školjka odličan shoping!
Mi danas išli do ikee preuzeti stvari što smo naručili a i vježbamo vožnju u autu.. do tamo je bila relativno ok, al bome nam je bilo veselo kad smo se vraćali doma.. a ti nam je samo pol h od stana..kaj će bit kad idemo u zadar, ja ne znam..morat ćemo se psihički pripremiti za taj put 🙈🤦 nego, htjela sam vas pitati kako vi uspavljujete malene? Naša M zaspi ili na sisi ili na rukama i to poza na ramenu, kao da podriguje..sad ona ima blizu 7kg i već mi je bome teška, jer to uspavljivanje zna nekad trajati i pola sata.. pa smo mislili sad na godišnjem lagano probat je navikavat na uspavljivanje u krevetiću..ona inače sama spava u krevetiću u svojoj sobi i obožava krevetić, al kad je budnu stavimo u njega ona misli da se idemo igrati..ne znam kako da shvati da mora ići spavati.. mame koje već imate klince dajte neki savjet, kako to najbezbolnije napraviti?
Skoljka bas lipa robica 😁
A moja je najbolje odspavala vani u kolicima, ovo ostalo po pola sata nemogu ni racunati.
Karla od mene nikakav pametan savjet jer smo stariju uspavljivali na rukama, samo sto je ona zaspivala za 10 min i to nije bio nikakav problem. E sad bebolina kako kad, nekad isto bez problema zaspe na rukama jer ona meni samo ova nocna hranjenja zaspe na sisi. A nekad isto potraje dok je uspavamo. Svaka cast ko uspije da beba sama zaspiva da je samo tako spusti u krevetic, moje su prevelike vrtirepke za to 😊
Zaboravila sam komentirati prekrasnu robicu Skoljka 😍
Karla moja od prvog dana zaspiva sama u krevetiću ali s dudom, i to zato jer drugačije ne bi mogla radi starije. Do kad će to potrajat nemam pojma, al za sada je tako. Nahranim je i stavim unutra i odem. Nekad joj treba 5,10 minuta a nekad pol sata, vratim joj dudu ako zaplače i to je to. A starija pak - neku noc sam 4 puta ispričala vuk i 7 kozlića, dva puta Zvonka, dva puta zeko i potočić i dva puta Leteće medvjedice.
Miki, mali zasad spava s tvojom rutinom kupanja u 18:30!:)
Ja ununala malog i pjevusila... I isto si mislim ma koja to beba se zna sama uspavat 😂 jos s dudom varalicom moooozda nekak, al bez, ne znam. Iskusne mame?😁
Meni nije problem uspavljivat dugo ako treba, al neeeemoj mi se probudit za 5min onda 😖 to me ubije.
Zaboravila sam komentirati prekrasnu robicu Skoljka 😍
Karla moja od prvog dana zaspiva sama u krevetiću ali s dudom, i to zato jer drugačije ne bi mogla radi starije. Do kad će to potrajat nemam pojma, al za sada je tako. Nahranim je i stavim unutra i odem. Nekad joj treba 5,10 minuta a nekad pol sata, vratim joj dudu ako zaplače i to je to. A starija pak - neku noc sam 4 puta ispričala vuk i 7 kozlića, dva puta Zvonka, dva puta zeko i potočić i dva puta Leteće medvjedice.
A daj, sweet :) onda zaspi kad joj citas ili?
Malina 🤞🏼 Da bude uspješno! Moja spava od 19:30, danas joj je trebalo 15 minuta ali nema nema šanse da bi zaspala da nema dudu.
Da, nakon xy priča i pjesmica zaspe 😄 sad je već u fazi da prespava noc ili se probudi pred jutro da popije vode.
Sortiraj odgovore
Najstariji