Poz curke!
Ja vas redovito čitam, Al dan mi tako brzo prođe, navečer sam ukomirana i nemam snage još i tipkati..
Prelijepe su vam bebice, a i mame zgodničke 😍
Čestitam svima na super pregledima, nek malene štruce nastave lijepo napredovati 🤗 Mi smo super 😊 Mareta se počela na veliko okretati s leđa na trbuh i obrnuto, ali samo na lijevu stranu.. Prepuže mi baby gym i uvijek završi na parketu.. Gmizi malo po malo i ode, 🙈 neki dan smo je prvi put stavili u sportski dio kolica i sad napokon uživa, stvarno se nije voljela vozit u košari..
Jedino imamo problem s vožnjom u autu.. Prije dva tj smo krenuli u zd i vratili se doma nakon lučkog.. Plač, dreka, ne možeš je zaustaviti.. Ne želi zaspati u autu.. Pa je doma uspavali, stavili u jaje, ak kad jaje klikne na bazu u autu ona budna i opet isto.. Tak da smo odustali.. Nije nam se dalo zezati za tri dana tamo.. Idemo 5.8.na godišnji, pa ćemo krenut ujutro, valjda do navečer dođemo od zagreba do zadra 😄 uglavnom u kolicima u jaju je super, Al u autu može izdržati max 20min i to je moram animirani ko majmun 🙈🙈 valjda jer ne vidi van i drami..
Kad vi planirate krenuti s kašicama?
Mi smo kupili Philips kuhalo, kuha na pari i miska.. Pa u tome mislim radit kašice.. Al ne mislim prije 5.5-6 mj krenuti.. Imamo cijepljenje 3.8.pa ću vidjet što pedijatrica kaže.. Al dali smo joj neki dan marelicu da lizne malo i svidla joj se.. Sad joj svaki dan malo damo da cucla sok.. A bome kad mi jedemo ona mljacka i gunđa kao da traži jesti.. Presmiješna je 😄
Meni patro rekla doc kad mali bude 3 mjeseca.
Mali da si sam prevuce? Ne znam… To moze zarast i onda se ide na mini operaciju koliko sam
Doslovno nm je rekla da kad se bude ucio piskiti bez pelena, da ce otkriti pisu, pa ce se kroz igru rijesiti i kozica. Znaci tamo s dvije tri godine. Ne znam sta da mislim
Karla ❤️Drago mi je da ste dobro i da uzivate. Moj isto zna biti takav u autu, ali ja ga podignem par minuta pa vratim, nekad mu zna biti vruce i tak vise je faktora jel 🤷🏻♀️
.
Vratila se ja iz baby shopinga, lagano prelazimo na 68 😉.
Poharala, sam Dm sa zitnim kasicama, jedva cekam da pocnemo. Eno i breskva mi skoro zrela, ma steta da prpusta sve sto sad dolazi, krenut cu i ja kad navrsi 5m 😁
Skoljka cekamo slike novih baby stvari😉 bravo za prelazak na 68!
.
My baby zao mi je zbog psica😔😔
Karla drago mi je da ste dobro i da Mareta dobro napreduje ☺️
Zaboravila sam komentirati - ja u podoju dam obje cice, prvo onu iz prethodnog podoja jer ne pojede sve pa onda novu cicu 😄
Mybaby zao mi je 😢
Hvala svima ☺️☺️
Karla ❤️Drago mi je da ste dobro i da uzivate. Moj isto zna biti takav u autu, ali ja ga podignem par minuta pa vratim, nekad mu zna biti vruce i tak vise je faktora jel 🤷🏻♀️
.
Vratila se ja iz baby shopinga, lagano prelazimo na 68 😉.
Poharala, sam Dm sa zitnim kasicama, jedva cekam da pocnemo. Eno i breskva mi skoro zrela, ma steta da prpusta sve sto sad dolazi, krenut cu i ja kad navrsi 5m 😁
Mi je ne vadimo iz jaja za vrijeme vožnje, to ne dolazi u obzir nikako.. ako krene jako plakanje, stanemo i tek je tad izvadim van..
.
Imaju li vaše bebe neke lude dane da odbijaju jednu cicu?? Ova moja već drugi put lijevu ne želi 🤷 samo u nekom polusnu je uspijem uvaliti..
Čak smo imali fazu da ne želi jesti preko dana, al to je pedijatrica rekla da znaju štrajkati zbog vrućine.. sad nam je zadnjih dana bilo ok kak je zahladilo, al evo danas opet natezanje za hranjenjem..
Školjka zaboravih komentirat za marelice.. ja sam domaće ogulila i smrznula 10tak komada da imam za kašicu..samo je prokuham 5min.. tak da si možeš i spremiti koju u škrinju da imaš za kasnije kad nebude bilo voća sezonskog.. do 6mj može stajati za bebe u dubokom..još super ako imaš tako domaće i da znaš da nije prskano..
Mi smo već spremili borovnice, maline i marelice..od svega po malo 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji