Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    17. Srpanj 2020. 16:45

Jahanara

Mene malac od jucer grize za bradavicu🤯 sve zvijezde vidim kad mi to napravi, bas stisne jako…
    .
    Bodici 62/68 iz Lidla, koji bi to bio broj iz Sinsaya? Ako ima tko za usporediti.

Mi smo 62/68  lidl i 74 sinsay bodići i pidžamice. 

Jahanara
    17. Srpanj 2020. 16:54

Karla tnx😘
    .
    Malina mi isto nosamo kad tako cendra. 
    .
    Ovako, bila nam je patronazna za pupak, al druga patronazna koja nam je dolazila sa kceri. U srijedu lapizirala, danas dobro ocistila i naprasila sa tyrosurom. Preko vikenda isto cistiti i prasiti. Znaci, isti dom zdravlja dvije razlicite politike. Kod ove prve tyrosur je bio kao da si drogu spomenuo.🙄 ovoj koja je danas bila bas vjerujem i smatram da zena zna sta radi. Nadam se da ce nasoj sagi sa pupkom doci kraj...

sagi
    17. Srpanj 2020. 16:56

mmammaa

Jel ima neki skok sa 2,5 mjeseca? Moja je bila nervozna i nije skoro nista spavala 4 dana za redom. Danas je prvi dan da opet normalno spava preko dana.

Mo, da ste odradili omaj s 3 mjeseca 🤞

17. Srpanj 2020. 17:30

Jahanara

Karla tnx😘
    .
    .
    Ovako, bila nam je patronazna za pupak, al druga patronazna koja nam je dolazila sa kceri. U srijedu lapizirala, danas dobro ocistila i naprasila sa tyrosurom. Preko vikenda isto cistiti i prasiti. Znaci, isti dom zdravlja dvije razlicite politike. Kod ove prve tyrosur je bio kao da si drogu spomenuo.🙄 ovoj koja je danas bila bas vjerujem i smatram da zena zna sta radi. Nadam se da ce nasoj sagi sa pupkom doci kraj…

Jahanara, i mi smo samo cistili i prasili nakon lapiziranja i zaraslo perfektno. Tad ga nismo kupali i zaraslo perfektno. Ma neke patronaznr, ne znam sto bih rekla. Bar da se dogovore u tim nekim osnovnim stvarima. Nas ceka uskoro prevlacenje kozice, bas me strah da ga jako je boli :(

17. Srpanj 2020. 17:31

malina08

Jahanara

Karla tnx😘
    .
    .
    Ovako, bila nam je patronazna za pupak, al druga patronazna koja nam je dolazila sa kceri. U srijedu lapizirala, danas dobro ocistila i naprasila sa tyrosurom. Preko vikenda isto cistiti i prasiti. Znaci, isti dom zdravlja dvije razlicite politike. Kod ove prve tyrosur je bio kao da si drogu spomenuo.🙄 ovoj koja je danas bila bas vjerujem i smatram da zena zna sta radi. Nadam se da ce nasoj sagi sa pupkom doci kraj…

Jahanara, i mi smo samo cistili i prasili nakon lapiziranja i zaraslo perfektno. Tad ga nismo kupali i zaraslo perfektno. Ma neke patronaznr, ne znam sto bih rekla. Bar da se dogovore u tim nekim osnovnim stvarima. Nas ceka uskoro prevlacenje kozice, bas me strah da ga jako je boli :(

#nemozak i perfektno 😂 oprostite

sagi
    17. Srpanj 2020. 18:02

malina08

malina08

Jahanara

Karla tnx😘
    .
    .

#nemozak i perfektno 😂 oprostite

😂
    Kad je presvlačenje kožice?

Corinne
    17. Srpanj 2020. 18:14

malina08

Jahanara

Karla tnx😘
    .
    .

Prevlacenje kozice? Meni su rekli da se to ne radi. Da ce si sam to prevuci jednom kad otkrije pišonju. Stalno oprecna misljenja cujem. 

17. Srpanj 2020. 18:30

Meni patro rekla doc kad mali bude 3 mjeseca. 
    Mali da si sam prevuce? Ne znam... To moze zarast i onda se ide na mini operaciju koliko sam cula

brankica09
    17. Srpanj 2020. 18:37

malina08

Ajoj sagi :D
    .
    https://gofile.io/d/OLGIX3

Jel ovo za nosit ili ne? Ja nosim, al kuzim da bezveze cendra

Svi imaju iste fore 😂 slatkis 💙

brankica09
    17. Srpanj 2020. 18:39

Mickey sretna 3 mjeseca 🤩🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.