Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brankica09
    17. Srpanj 2020. 11:21

Rita sad ima interesa i za igracke a i mamaro je spas🤷‍♀️ ali prije se nanasala 🤷‍♀️ 
    Vaki moja ti je vristalica tako da sam ja navikla 😂 cudilo bi me da ne place 😂😋zanimljivo je kak je zaspala dok joj je vjezbala vrat, stavila ju u kolica i nije se pomakla 👀 a doma ju spustim iz ruku i budna 🤦‍♀️ pa ajmo u krug

skoljka
    17. Srpanj 2020. 11:38

Ma nemam ja nista protiv kad place, kenka nesto negoduje ako me kuzite, ili ako ga se uzme pa mu se nesto pokazuje i prica, mene nervira drzanje kao kipa

Ja odo u shoping, ljecit zivce 😂😂😂😂😂, a muza cu uposliti veceras nek masira 🤪

Vaki 😂😂😂😂 pa kako si to uspjela mogu zamisliti scenu 😂

Jahanara
    17. Srpanj 2020. 11:42

Kakve vi vjezbice radite sa bebama? Mi vjezbamo kukove kad se presvlacimo, okrecem ga na bok i na trbuh i to je to.

Maja 3
    17. Srpanj 2020. 12:05

Vaki

E, ja nisam onda baš normalna. Ja svog stalno nosam uokolo. Ima vrijeme za vježbanje i baby gym, a ostatak vremena ga čuvam. No, meni je to ostalo u navici jer je do nedugo imao grčeve po čitave dane pa sam ga morala nositi. Sad se smijem sama sebi jer sam prije par minuta malog držala u desnoj ruci, a starijem brisala guzu lijevom… To mi je bilo najnormalnije, a da to radi netko drugi sigurno bih pomislila - koja je to luđakinja…-
    Brankice - moj stariji je uvijek plakao na vježbama jer su bili rano ujutro, a on spavalica…

Vaki..to je normalno...normalno da ce ih se nosit ako ih nesto boli..i mi smo ih nosili kod grceva,izbijanja zubica..bolesti..al ovo za bezveze ne.

Maja 3
    17. Srpanj 2020. 12:05

brankica09

Rita sad ima interesa i za igracke a i mamaro je spas🤷‍♀️ ali prije se nanasala 🤷‍♀️
    Vaki moja ti je vristalica tako da sam ja navikla 😂 cudilo bi me da ne place 😂😋zanimljivo je kak je zaspala dok joj je vjezbala vrat, stavila ju u kolica i nije se pomakla 👀 a doma ju spustim iz ruku i budna 🤦‍♀️ pa ajmo u krug

umorila se🤣

Maja 3
    17. Srpanj 2020. 12:06

Jahanara

Kakve vi vjezbice radite sa bebama? Mi vjezbamo kukove kad se presvlacimo, okrecem ga na bok i na trbuh i to je to.

mi isto kukove..malo joj pokazujem kako se okrece i to je to.

• MiniMa
    17. Srpanj 2020. 12:12

Vidim da nam je svima veselo sa svekrvama 😂😂😂
    Mi zivimo u istoj kuci, ali odvojene etaze, stalno dolazi nenajavljena i mene to jako smeta i isto se na meni kuzi.... Pogotovo mi smeta kad dode dok malog dojim jer se skroz zalijepi za mene jer je njoj fora njega gledat kak jede.... Cak me i tuzila mom muzu da ja kolutam ocima kad ona dode k nama 🤦‍♀️

Ja nisam za nosenje ako nema potrebe, neko je vec napiso istu stvar, sama sam s njim i do 10 sati dnevno kud bi dosla da ga samo nosim.... 

Jahanara ja isto malo kukice vjezbam i oketanje na bok, a i sakice ponekad kad vidim da ih stisne.... 

Kad bi se trebali pocet okretat s leda na trbuh samostalno?
    P je miran kad ga okrenem na trbuh i lijepo se drzi, jedino sto na trbuhu uvijek ima zatvorene sake.... 

sagi
    17. Srpanj 2020. 12:42

malina08

sagi

malina08

Ah svekrve… Ocito su sve iste. Ja nikako da svoju pitam tko je njoj djelio savjete 🙄 i ucio kak da odgaja dijete. Nece nista vjecno trajati i godina dana ce preletiti samo tako. Sjecam se prvih prvih dana: pokazat cu ti kako da kupas bebu, pokazat cu ti kako kako da rezes nokte.. ono babo,odjebi.😖 moja usput ima neke pokvarene zube, jucer je ostala gledati kako kupamo bebu, kud mali ne voli kupanje tu se ona uplela i "skakljala" ga, mali popizdio. -.- a i ja jer je njena glava bila uz mene,ako me razumijete 😂 iduci tjedan je na GO,kaze da je se necu moci rijesiti! Mislim si ja, ni moja mama u mirovini ne visi kod mene, a ne da ces ti 🙄muz joj naravno nece nista reci pa cu ocito morat ja. Bas me briga,netko i to mora. Na fejsu je najpametnija, rijetko se rodi tak netko pametan 😂🙄
    Njoj nema smisla sto ja dojim i odmaram s malim, to je gubitak vremena, treba spremat kucu! Spotala je moju staru kak mi kuha i pegla robicu za malog… Onda je ona skuhala par puta jelo preko one stvari, torteline prelivene s masti, fino sam joj to vratila iduci dan.

Necu vise o sveki jer se nazivciram a imam cijeli roman!

.
    Idem na masazu u 10h,mali sad spava🥰

O bože, ajd moja je dobra inače, nosila nam i hranu. Samo ne zna skužit kad nam ne paše da je tu, a fakat se vidi na nama oboma 😁 nahviše mi digne tlak kad se samo pojavi kod nas, a već sam joj rekla da mi smeta kad dođe prije neg nazove.
    i svima diže žzivce s savjetima i pametovanjem, kao želi samo najbolje. A takva je kakva je, ignoriramo.
    Masaža, ljubomorna sam, uživaj 🤗

Sagi, i nama je sveki dolazila nenajavljeno pa joj nismo otvarali vrata 😂 a iduci dan kad bi dosli na rucak nije ni rekla da je kucala 😁 uglavnom, svekrve najbolje ignorirati i kraj.
    .
    Ja dajem jednu, a navecer obje jer me tako poduda kroz dan da se vec par dana bojim da nema nema dovoljno jer place :/
    .
    Masaza - sjeli s malim u auto,5 min voznje,isto me pokupili kad sam sam zavrsila,i malismali vristao u AS :/. Zvijezde sam vidjela kad me maserka primila. Sad lebdim i nadam se zaspat s malim. 🥰 On vec pajki na sisi s obrazom 🙈

Moja nebi odustala tako lako 😂😂 u prizemlju smo zgrade , i onda se ispod balkona dere i zove nas 🙈

17. Srpanj 2020. 12:47

Ajoj sagi :D 
    .
    https://gofile.io/d/OLGIX3

Jel ovo za nosit ili ne? Ja nosim, al kuzim da bezveze cendra

sagi
    17. Srpanj 2020. 12:59

Jahanara mi kukiće malo, ne voli se presvlačit pa rijetko kad hoće surađivati 😁
    Vaki bravo, to se zove multitasking 🙂
    Malina08 ja svojeg nosim dok se tak buni, cendra. Jedino ga znam po noći pustit malo jer se u snu počne bunit kratko pa prestane i sam zaspi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.