Sagi nevezano uz tvoju svekrvu, ali bas sam vas htjela pitati je li vam svima i dalje jedan podoj jedna dojka, meni je npr ujutro i po noci uglavnom jedna kad ima vise mlijeka, a popodne i predvecer obje.
Haha, meni je uglavnom jedna. Ali zna bit nemiran na jednoj pa onda dobi i drugu, tak je bilo jučer prije spavanja i prvo nocno jer se popišao nakon prve i bio nemiran pa sam ga ukomirsla s drugom 😁
Uglavnom, ak beba trazi, daj, mislim da nema smisla bas forsirati obje.
Ah svekrve… Ocito su sve iste. Ja nikako da svoju pitam tko je njoj djelio savjete 🙄 i ucio kak da odgaja dijete. Nece nista vjecno trajati i godina dana ce preletiti samo tako. Sjecam se prvih prvih dana: pokazat cu ti kako da kupas bebu, pokazat cu ti kako kako da rezes nokte.. ono babo,odjebi.😖 moja usput ima neke pokvarene zube, jucer je ostala gledati kako kupamo bebu, kud mali ne voli kupanje tu se ona uplela i "skakljala" ga, mali popizdio. -.- a i ja jer je njena glava bila uz mene,ako me razumijete 😂 iduci tjedan je na GO,kaze da je se necu moci rijesiti! Mislim si ja, ni moja mama u mirovini ne visi kod mene, a ne da ces ti 🙄muz joj naravno nece nista reci pa cu ocito morat ja. Bas me briga,netko i to mora. Na fejsu je najpametnija, rijetko se rodi tak netko pametan 😂🙄
Njoj nema smisla sto ja dojim i odmaram s malim, to je gubitak vremena, treba spremat kucu! Spotala je moju staru kak mi kuha i pegla robicu za malog… Onda je ona skuhala par puta jelo preko one stvari, torteline prelivene s masti, fino sam joj to vratila iduci dan.
Necu vise o sveki jer se nazivciram a imam cijeli roman!
.
Idem na masazu u 10h,mali sad spava🥰
O bože, ajd moja je dobra inače, nosila nam i hranu. Samo ne zna skužit kad nam ne paše da je tu, a fakat se vidi na nama oboma 😁 nahviše mi digne tlak kad se samo pojavi kod nas, a već sam joj rekla da mi smeta kad dođe prije neg nazove.
i svima diže žzivce s savjetima i pametovanjem, kao želi samo najbolje. A takva je kakva je, ignoriramo.
Masaža, ljubomorna sam, uživaj 🤗
Imam pitanje vezano za okretanje,znaci ima 3 i pol mj.nevoli bit na trbuhu i kad ga u igri stavim naljuti se,a samostalno mi se okrece s trbuha na bok i obrnuto...i kad je na trbuhu tih par min vidim da lijepo dize glavicu i uportijebljava noge i guzu a rukice jos nezna...jel to ok ili?
Ja isto svoju ne nosam jedino ako sad po novom se uspavljujemo navecer u marami preko dana nedam da se nosa i kad je mirna onda je na kaucu.svekrvu ni ne vidim jer je stara a ja na petom katu pane znam da je jednomsamo dosla😂.
Moja je pocela radit ustima ono brrr presmijesna je😂.i jos uvijek je opcinjena samnom naravno
Ah svekrve… Ocito su sve iste. Ja nikako da svoju pitam tko je njoj djelio savjete 🙄 i ucio kak da odgaja dijete. Nece nista vjecno trajati i godina dana ce preletiti samo tako. Sjecam se prvih prvih dana: pokazat cu ti kako da kupas bebu, pokazat cu ti kako kako da rezes nokte.. ono babo,odjebi.😖 moja usput ima neke pokvarene zube, jucer je ostala gledati kako kupamo bebu, kud mali ne voli kupanje tu se ona uplela i "skakljala" ga, mali popizdio. -.- a i ja jer je njena glava bila uz mene,ako me razumijete 😂 iduci tjedan je na GO,kaze da je se necu moci rijesiti! Mislim si ja, ni moja mama u mirovini ne visi kod mene, a ne da ces ti 🙄muz joj naravno nece nista reci pa cu ocito morat ja. Bas me briga,netko i to mora. Na fejsu je najpametnija, rijetko se rodi tak netko pametan 😂🙄
Njoj nema smisla sto ja dojim i odmaram s malim, to je gubitak vremena, treba spremat kucu! Spotala je moju staru kak mi kuha i pegla robicu za malog… Onda je ona skuhala par puta jelo preko one stvari, torteline prelivene s masti, fino sam joj to vratila iduci dan.
.
Stvarno i tvoja to za dojenje. I moja mene zna cudno gledati i velu uh fuj kako mozes. Bas mi zna dat beki komentar cudan, nedavno je rekla da jedva ceka da prestanem dojiti, jbt ne dojim tudje djete nego svoje ne kuzim takve izjave 🙄i pitala me da kad mu pocnem davati povrce hocu li odmah stati sa dojenjem i cudila se kad sam joj rekla da je do god osnovna hrana za bebu mlijeko sto ne znaci da cu dojiti ali da ce svakako dobivati mlijeko. Pa kad au zene prije prestajale sa dojenjem i ad pa je to toliko sad cudno 🤷🏻♀️,
.
Btw ljubomorna na najjace za masazu 😩
Hocu i ja
.
Jucer sam se napokon isla osisati, nesto mi je stedila na kosi 🤦🏻♀️
E usput prijavljujem da sam uspjela stat u svoje stare traperice,pala 6kg i nadam se da vise necu🙈🙈
.
O bože, ajd moja je dobra inače, nosila nam i hranu. Samo ne zna skužit kad nam ne paše da je tu, a fakat se vidi na nama oboma 😁 nahviše mi digne tlak kad se samo pojavi kod nas, a već sam joj rekla da mi smeta kad dođe prije neg nazove.
i svima diže žzivce s savjetima i pametovanjem, kao želi samo najbolje. A takva je kakva je, ignoriramo.
Masaža, ljubomorna sam, uživaj 🤗
Sagi, i nama je sveki dolazila nenajavljeno pa joj nismo otvarali vrata 😂 a iduci dan kad bi dosli na rucak nije ni rekla da je kucala 😁 uglavnom, svekrve najbolje ignorirati i kraj.
.
Ja dajem jednu, a navecer obje jer me tako poduda kroz dan da se vec par dana bojim da nema nema dovoljno jer place :/
.
Masaza - sjeli s malim u auto,5 min voznje,isto me pokupili kad sam sam zavrsila,i malismali vristao u AS :/. Zvijezde sam vidjela kad me maserka primila. Sad lebdim i nadam se zaspat s malim. 🥰 On vec pajki na sisi s obrazom 🙈
Skoljka - ma nemam komentara, bas glupe babe! Meni naigore kad kaze: ajde idite obaviti to. TO.🙄
Cesto dojimo pred svima, ali pred njom nikako. Nekad dode u sobu i kaze: ne bude to dobro (jer mali spava sa mnom i dojimo na lezecki).
E, ja nisam onda baš normalna. Ja svog stalno nosam uokolo. Ima vrijeme za vježbanje i baby gym, a ostatak vremena ga čuvam. No, meni je to ostalo u navici jer je do nedugo imao grčeve po čitave dane pa sam ga morala nositi. Sad se smijem sama sebi jer sam prije par minuta malog držala u desnoj ruci, a starijem brisala guzu lijevom... To mi je bilo najnormalnije, a da to radi netko drugi sigurno bih pomislila - koja je to luđakinja...-
Brankice - moj stariji je uvijek plakao na vježbama jer su bili rano ujutro, a on spavalica...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji