Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Srpanj 2020. 19:17

brankica09

Bile na vjezbama,bila je umorna i zaspala je tamo, tako sam i mislila jer ujutro nije bas htjela spavat ali 🤷‍♀️ici cemo jednom tjedno , sljedeci put ide i muz 🙈

A di idete na goljak ili? 

16. Srpanj 2020. 20:02

Moje mladunce spava, poslusala sam vase savjete za kupanje u pola 7 pa cemo vidjeti kad se bude probudio,nadam se da ne za sat vremena

Jahanara
    16. Srpanj 2020. 20:20

Mene malac od jucer grize za bradavicu🤯 sve zvijezde vidim kad mi to napravi, bas stisne jako... 
    .
    Bodici 62/68 iz Lidla, koji bi to bio broj iz Sinsaya? Ako ima tko za usporediti.

brankica09
    16. Srpanj 2020. 20:32

Mellorine

brankica09

Bile na vjezbama,bila je umorna i zaspala je tamo, tako sam i mislila jer ujutro nije bas htjela spavat ali 🤷‍♀️ici cemo jednom tjedno , sljedeci put ide i muz 🙈

Ne, ne privatno 🙈 tko zna kad bi dobili termin jer je tamo guzva pa nisam ni pokusavala a i ova glupa korona . 

16. Srpanj 2020. 21:15

brankica09

Mellorine

brankica09

Ne, ne privatno 🙈 tko zna kad bi dobili termin jer je tamo guzva pa nisam ni pokusavala a i ova glupa korona .

Ma zato i pitam jer sam cula da se i tamo pojavila

Corinne
    16. Srpanj 2020. 21:52

Ja sam danas nasla svoju svekrvu kak pokusava umiriti malca "mojim" nacinom draganja po glavici, i onda kad sam usla u sobu je naglo prestala 😅 
    Nego, jel itko ima iskustva sa suznim okom. Probudio se ujutro sa krmeljicama na jednom oku, i danas cijeli dan suzice idu. Svasta citam, kamilica, majcino mlijeko, obicna prokuhana voda.. prije nego odem doktorici da probam to rijesiti doma sama. Ne znam kak je doslo do toga, jel moguce od vjetra? Jucer je puhalo malo dok smo bili vani. 

MickeyMouse
    16. Srpanj 2020. 22:01

Pozdrav svima! 
    Mi smo danas imali lošiji dan, nikako nije spavala, starija nervozna, ja nervozna 😱
    Brankice moja još nekad drži palac u šaci i znaju joj biti zatvorene šake, do kada se to tolerira?
    Corinne ja sam svojoj krmeljice čistila fiziološkom otopinom ali je kod nas bilo došla loše pa smo kapali i mazali i masirali suzne kanale. Ali sam isto čula da može majčino mlijeko

MickeyMouse
    16. Srpanj 2020. 22:04

Skoljka čestitam na okretu ☺️

skoljka
    16. Srpanj 2020. 22:59

Cure koje je vase misljenje o na nasanju bebe ako nema ptrebe za tim? Tipako ne place i netreba ih umiriti da ga se onak uzme i drzi ko kipa🙄
    Ja recimo svog nikad ne uzmem et onako da ga drzim, samo kad ga trebam prenesti nekud, podrignut, ako se unervozi, ako place. Vecinu vremena provodi lezeci igrajuci se, kotrljajuci, na stomaku i tak. Muz mi je jucer imao izjavu da ga se trebaa drzati da ce mu se krv slit u glavu, nisam ga dbro ni shvatila sta je htio rec jer sam odmah pretpostavila da je izjava njegove mame, jer ona ga zna tako uzet i drzat bez razloga i njegova sestra jer kao pozelila ga pa da ga drzi. Ja nisam za to drzanje ako si ga pozelila igraj se sa njim, a onako kao kip djete stoji bez ikakve radnje. Ispadam kod njih bezobrazna, ali mislim da, sam upravu, sta vi kazete? 

Maja 3
    16. Srpanj 2020. 23:20

skoljka

Cure koje je vase misljenje o na nasanju bebe ako nema ptrebe za tim? Tipako ne place i netreba ih umiriti da ga se onak uzme i drzi ko kipa🙄
    Ja recimo svog nikad ne uzmem et onako da ga drzim, samo kad ga trebam prenesti nekud, podrignut, ako se unervozi, ako place. Vecinu vremena provodi lezeci igrajuci se, kotrljajuci, na stomaku i tak. Muz mi je jucer imao izjavu da ga se trebaa drzati da ce mu se krv slit u glavu, nisam ga dbro ni shvatila sta je htio rec jer sam odmah pretpostavila da je izjava njegove mame, jer ona ga zna tako uzet i drzat bez razloga i njegova sestra jer kao pozelila ga pa da ga drzi. Ja nisam za to drzanje ako si ga pozelila igraj se sa njim, a onako kao kip djete stoji bez ikakve radnje. Ispadam kod njih bezobrazna, ali mislim da, sam upravu, sta vi kazete?

Nas je kuma pitala:pa dobro jel vi ikad to dijete drzite? Odgovor je bio da-kad treba podrignut!🤣
    Ja ne nosam bezveze..nekad ak do hranjenja je nervozna..ili ak place..nanosat cu se jos.
    Nisam ni prvo dvoje..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.