Brankica bravo za dobar pregled, proci ce to. Mozes je lagano skakljati sa vanjske strane ruke da ti otvara dlan i uz mali prst duzno (ako si me skuzila), to ih podrazuje da otvaraju rukicu. Ako se dobro sjecam okruglaste igracke i duguljaste ( tipa ona kutijica od sumecih tableeta, stavi rize unutra i to im je odlicna igracka, a potice to otvaranje sakice).
E cure u plodinama neko snizenje puffies su 50kn, ja uzela 2 cetvorke i razmisljam da sam trebala jos jer je to nikad jeftinije.
Baš sam to ja htjela napisati za kilažu. Evo, recimo moj sad teži oko 7.600 i ima 69 cm. Na početku je puno dobivao, a sad stoji na mjestu. No, ima dosta kila pa ne brinem. Kako kažeFever,da je nastavio isto dobivati sad bi imao preko 10 kg, a to je ipak previše.
Mene zanima nešto… Kad mi spava na boku, već 3 dana, gura glavicu unatrag. Od kud sad to?Brankice -jeste li vi zbog toga išli na ultrazvuk?
Meni ti to isto radi...vec dugo.Citala sam o tome i naravno samo negativne stvari pisu.Ali puno cura kaze da im bebe to radi tako da ja mislim da su to gluposti...onda bi svaka beba imala problem po tome.Ocito im je to neka fora dok su mali...
Baš sam to ja htjela napisati za kilažu. Evo, recimo moj sad teži oko 7.600 i ima 69 cm. Na početku je puno dobivao, a sad stoji na mjestu. No, ima dosta kila pa ne brinem. Kako kažeFever,da je nastavio isto dobivati sad bi imao preko 10 kg, a to je ipak previše.
Mene zanima nešto… Kad mi spava na boku, već 3 dana, gura glavicu unatrag. Od kud sad to?Brankice -jeste li vi zbog toga išli na ultrazvuk?
Meni ti to isto radi…vec dugo.Citala sam o tome i naravno samo negativne stvari pisu.Ali puno cura kaze da im bebe to radi tako da ja mislim da su to gluposti…onda bi svaka beba imala problem po tome.Ocito im je to neka fora dok su mali…
Tnx!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Brankica bravo za dobar pregled, proci ce to. Mozes je lagano skakljati sa vanjske strane ruke da ti otvara dlan i uz mali prst duzno (ako si me skuzila), to ih podrazuje da otvaraju rukicu. Ako se dobro sjecam okruglaste igracke i duguljaste ( tipa ona kutijica od sumecih tableeta, stavi rize unutra i to im je odlicna igracka, a potice to otvaranje sakice).
E cure u plodinama neko snizenje puffies su 50kn, ja uzela 2 cetvorke i razmisljam da sam trebala jos jer je to nikad jeftinije.
Mellorine da da radimo to, hvala ti 🙈 vec je to bolje od ranije 💪
Brankice - joj, pokušava se okrenuti, ali to radi tako nespretno... Na kraju se okrene na trbuh i tako spava. No, da barem mirno pajki. Svako malo se koprca pa onda gledam u njega, a on nastavi spavati. Ne znači mi puno što se prvi put probudi u 5h za jelo kad me ovako probudi 236 puta.
Kod nas pedica šalje kod fizijatra prema potrebi kad imaju 4 mjeseca.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
To i moj radi s glavicom ali ne smatram to necim lose dapace djeluje mi da na taj nacin bolje dise,ja sam odavno prestala citat jer bi samu sebe izludila a njemu odlicno...
Pozz curke!
Brankica super za pregled🥳
Mi isto jos nemamo neki ritam, nekad ne spava po cijeli dan i zaspi tek u 22 ili 23. Nekad iznenadi pa spava ko sad vec sat vremena nakon kaj se probudio oko pola 9. Nekad jos odvali i popodne skoro sat vremena. Sad je 2 dana za redom vec u 21 zaspao i iskreno to mi se cinilo idealno, a kaj se tice kinderbeta sta rec osim da skuplja prasinu 🤣
Moja zaspe oko pol deset i spava citavu noc naravno ja ju podojim oko ponoci opet.prije smo isli oko pol devet no sad smo pomakli jer ona odspava jos jedan san predvecer tj zaspe oko pol sest i probudi se oko sedam pol osam
Daan zene..
Evo da prijavim prvo samostalno neslucajno vec pravo okretanje na trbuh. Sinoc prije spavanja bio na trbuhu i glabao onu igracku za zubice i ja ga vratila na ledja da ga slikam taman palim kameru a on lovi zamah da ze okrene uspjela sam snimiti 🙈💪🏻 pa sam sva ponosna, a on jos ponosniji pa stalno pokazuje kako on to zna i sav sretan 😁
.
Brankica nadam se da ce i te ciste nestati sto prije i biti sve uredu 🤞🏻💜
.
Vaki mojje zabacivao glavu dok je na boku ali to je priprema za samostalno okretanje.
.
Pupi ti si se uplasila za kilazu ako sam dobro zapamtila. Moj je prvi mj dobio 600, drugi 900, treci 600, cetvrti 500, sad ce jos manje dobivati, to je normalno sto odmicu mjeseci sve manje dobivaju jer se gibaju 🤪 i naravno da ne zelimo sumo borce 🤦🏻♀️😂 nego zdrave bebice 👍🏻 Moj je manji rodjen pa je zato manje dobivao 🤷🏻♀️, tako da ne brigaj brigu 🤪
.
Vec i ptice na grani znaju koliko sam puta pisala za nasu "rutinu". Nocno spavanje od 21 do 4/5, hranjenje, spavanje do 7/8, opet saspe oko 10 na kratko, oko 13 do 15/16, oko 19 na kratko, izmedju su hranjenja, igranja, setnje ujutro i na vecer 🤷🏻♀️
Bile na vjezbama,bila je umorna i zaspala je tamo, tako sam i mislila jer ujutro nije bas htjela spavat ali 🤷♀️ici cemo jednom tjedno , sljedeci put ide i muz 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji