Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Corinne
    16. Srpanj 2020. 23:40

Ja svog isto ne nosam bzvz, kad treba podrignuti ili kad ga muci trbuh, pomaze mu da je prislonjen uz mene. Ako nista drugo, nije vise lagan. I eto sva sreca, ne voli kad ga nosi bilo tko osim mene i muza. Danas se jadan sav ukipio kad ga je svekrva uzela, par sekundi poslije - plač.

Jahanara
    16. Srpanj 2020. 23:43

Ni ja ne drzim malog i ne nosam ako je miran tj ne cendra ili ne place. A kad dodjemo do mojih ako je budan moja mama obavezno pita da li ga moze malo uzeti. I tako ga drzi i prica mu ili seta s njim i pokazuje mu.

Corinne
    17. Srpanj 2020. 00:05

Mislim, ok mi je ako ga baka pozeli malo uzeti, ali nisam za to da ga se stalno nosi. 

Majuska
    17. Srpanj 2020. 00:15

Ja sam alergicna kad ju netko uzme bez pitanja i kad vidim kako ju po rukama lome da tako kazem...jadna sva se izbljuca ili se rasplace .Onda me pitaju sta joj je a ja iz pristojnosti nemogu rec da bi i ja plakala da me tako po rukama prevrcu.

Sveki ju je cak stavila da sjedi i komentira vidi kako ljepo sjedi 😡😠🤬

Jahanara
    17. Srpanj 2020. 00:30

Majuska reci im ako je ne drze dobro. Ja sam uredno sa kceri znala govorit da nek je uzmu drukcije da joj tako ne pase. Ako bi se netko oglusio za minutu dvije bi bez pardona rekla da je gladna i uzela je. Doduse meni se na faci odmah vidi da mi nesto nije pravo, ne mogu sakriti🤪 bas sam puno prigovarala i stvorila sam si reputaciju Hitlera tako da sad nemam problema, sve me se unaprijed pita.

brankica09
    17. Srpanj 2020. 00:33

MickeyMouse

Pozdrav svima!
    Mi smo danas imali lošiji dan, nikako nije spavala, starija nervozna, ja nervozna 😱
    Brankice moja još nekad drži palac u šaci i znaju joj biti zatvorene šake, do kada se to tolerira?
    Corinne ja sam svojoj krmeljice čistila fiziološkom otopinom ali je kod nas bilo došla loše pa smo kapali i mazali i masirali suzne kanale. Ali sam isto čula da može majčino mlijeko

Mickey ma ok je to nekad, pogotovo u stresu , njima je bitno dal u odredenim vjezbama to rade ili ipak otvaraju, R na trbuhu ne koristi dlan, stisne sake, ramena u zrak i glava visoko, vidis da je ukocena i da joj nije ugodno .

brankica09
    17. Srpanj 2020. 00:37

Mellorine

brankica09

Mellorine

brankica09

Bile na vjezbama,bila je umorna i zaspala je tamo, tako sam i mislila jer ujutro nije bas htjela spavat ali 🤷‍♀️ici cemo jednom tjedno , sljedeci put ide i muz 🙈

A di idete na goljak ili?

Ne, ne privatno 🙈 tko zna kad bi dobili termin jer je tamo guzva pa nisam ni pokusavala a i ova glupa korona .

Ma zato i pitam jer sam cula da se i tamo pojavila

😱 stvarno? To ni ne znam 🤦‍♀️ 

brankica09
    17. Srpanj 2020. 00:39

Majuska

Ja sam alergicna kad ju netko uzme bez pitanja i kad vidim kako ju po rukama lome da tako kazem…jadna sva se izbljuca ili se rasplace .Onda me pitaju sta joj je a ja iz pristojnosti nemogu rec da bi i ja plakala da me tako po rukama prevrcu.

Sveki ju je cak stavila da sjedi i komentira vidi kako ljepo sjedi 😡😠🤬

Samo reci slobodno 🙈 
    Ma te babe polude 🤯 

• Sancy3
    17. Srpanj 2020. 06:40

Isto ga ne nosamo bezveze,dobivala sam komentare tipa"pa sta si ga onda rodila"ili ma nemoze se naucit na ruke,itd..ispadala sam bezobrazna kad bi odgovarala da sam ja 90 posto vremena sama s njim i tako nam je lakse funkcionirat,i uzasno me pocelo zivcirat kad ga uzimaju nepravilno on krene plakat pa mi ga vrate uz komentar"ah razmazenko samo mamu hoce"ili previse je on vezan za tebe????jao...

skoljka
    17. Srpanj 2020. 07:42

Jahanara

Majuska reci im ako je ne drze dobro. Ja sam uredno sa kceri znala govorit da nek je uzmu drukcije da joj tako ne pase. Ako bi se netko oglusio za minutu dvije bi bez pardona rekla da je gladna i uzela je. Doduse meni se na faci odmah vidi da mi nesto nije pravo, ne mogu sakriti🤪 bas sam puno prigovarala i stvorila sam si reputaciju Hitlera tako da sad nemam problema, sve me se unaprijed pita.

I na meni se odmah vidi sve. Stvarno pokusavam prvih pat puta lijepo i onako usput rec da nebudež direktna i vidim da i dalje po svom i onda kad kazem onak kako treba onda sam Hitler sto kazes.

Moja svekrva vec govori kako ce mu mrvice kruha davati cim mu pocnem davati dohranu 😬, pa kad mu blitvu budem radila stavljat ce mu vrhnje, svekar da ce odmah kupovati Kinder jaje, njega sam vec nasla par puta da ga drzi u sjedecem polozaju onak bas, kad nisam ispalila iz koze, pa me cudno gledaju kad im ga uzmem, vjerujem da kad je sam snjim da ga nateze na rukice da se podigne pa se zato poceo odizat glavom kao da bi ustao naprijed. Svasta jos sto se sad nemogu sjetiti, i onda ona mm veli da  sto im nedam djete,. Nije da nedam, naravno da dam ali ako nesto kazem da je nepravilno iki da se nesmije nemoj kontrirat i gundjat kako ste vi svojima radili. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.