Skoljka ma ja i da zelim nosati neznam kad bih sto napravila jer i ovako se ona dosta nosa poslije jela ili tipa za uspavati, bakama pustim da je nose koliko hoce jer joj one usput pricaju sto je sto, a to bebe obozavaju. Ali je isto ne nosaju vjecnost nego kad se lipo smiri spuste je i onda se igraju s njom, narade se i one pa isto cuvaju svoja leđa 😁. Da je neko nepravilno nosi sigurno bih isto rekla da je gladna i uzela je 😂
Mislim da je tolika dobrica i da nikad ne kenjka i ne njurga normalno da bih je i bzvz uzela nosati jer normalno da njima treba majcina blizina. Ali ovako kad znam koliko je uz mene sad da je uzimam samo zbog necijeg oprosti ali glupog komentara, dal se svekrvi kud sto slijeva kad lezi 😂 nebih.
Jako im je vazna ravna podloga pogotovo za motoriku, znaci podloga na podu upravo radi savladavanja okretanja i kasnije puzanja i posjedanja. Btw moja se vec duze okrece samostalno sa leđa na trbuh ali preferira lijevi bok i onda je sad moram zanimati igrackicama da i desni vise upotrebljava. Nekolika puta se okrenula i sa trbuha na leđa ali to je izgleda bilo slucajno 😊
Brankice da da ma mi jos imamo tamo sa starijom kontrole pa su mi frendice rekle
Jobro jutro 😴
Moje djete stvarno ne voli spavati kad je kisa, nije na mamu 🤦🏻♀️pa ja bi sad cjeli dan spavala, a on od kad se probudio da jede, kao u polu snu je al ni blizu da bas spava, mlatara nogama, glavom, smije se, pa duda 😵pa sad prica.
Ja ja ko za vraga nisam mogla zaspati sigurno do 2🤦🏻♀️
Skoljka a to mi je najbolji odgovor pa kako smo vas pa ste svi zivi i zdravi. Jucer sam se taman uvatila u raspravu sa susjedom jer zamisli njena kcer ne zeli malom davati slatko ni kravlje mlijeko do god dana, ubrzo ce mu godina. Jer kao on je gladan od one vodice (adaptiranog) i sto mu je to. A meni onda veli a ti si ista sto cu tebi govorit. Jer ja svojoj starijoj davala taman par bombonica tima m&m i ona na to da daj joj sve pa nece joj nista biti. Pa znam ja da nece ali cemu kad dijete sa stola di ima bombone bira uzeti cherry paradajz i borovnice i onda da joj guram da pojede citavu kutijicu bombona. Imala bih jos puno na tu temu, od frendova kojima je super sto mala sa 7 mj jede kinder jaje a sad ce joj god dana i mislim da jos ne puze jer naravno super im je sto sjedi u fotelji di je slatka za naslikavanje.
Melorine oooo Boze onda su ti tvoji frendovi gori od svih nasih, mama,, svekrva, tetki, susjeda 😂😂pa gdje im je mozak 🤦🏻♀️
.
Meni su nedavno jedni dolazili na babinje sa malom od godinu i mjesec. Znaci mala normalno hoce jesti svoje obroke bez problema i ima je bas je pozamasna, znaci u ta 2i pol do 3 sata koliko su bili kod nas, mama joj nije prestala trpati hranu u usta, nije meni zao hrane nego sta radi od djeteta, znaci pojela je komad torte, bababu, slane staapice, rostilj, krumpir, neke bombone, cini mi se da je trazila da joj namaze nesto na kruh, neznam ni ja sta sve jos. Sva sreca pa je mala jako aktivna, da je lijena imala bi vec 50kg.
Jutro,
moj spava, vidjet ćemo kak dugo, imao je super noć kaj se tiče buđenja za hranjenje, ali ga muče grčevi, baš se izvija, mislim nije strašno u smislu da histerično neutješno plače ali vidim da ga muči i probudi se, traje duže to negodovanje nego prije 😕 smirim ga na rukama jadničak.
.
Po noći se sjetila kak si Skoljka poslala za lilypie trakice i htjela odgovorit da ja normalno vidim pa zaboravila 🙈 jel ti sad ok?
Bravo za okretanje 🤗
Brankice super za dobar pregled i sretno dalje s vježbicama 🤞
Što se tiče nosanja, ja svog osto nosim kad se buni ili ga trrba uspavati il ga prenosim s baby gyma i baby bjorn 😁 već mi je i to puno nosanja.
Kad neko doše vidjet malog onda mi je ok da ga uzmr na ruke malo, inače nema potrebe da se uzima dok je miran.
. Moji i muževi dosta paze da ga pravilno nose, hvala bogu. Ali da ga netko krivo nosi, pogotovo ovo da ga posjedne, uzeča bih ga odmah. Svekrva stalno daje savjete, morate tako i tako. Pa kao zašto ne dajme obje dojke u jednom podoju, vrijeme je za to, ka ću 🙄 pna je inače tip žene koja stalnondijeli savjete, ali ne samo da dijeli nek nagovara na njih. A meni to diže tlak i skuži se na meni. Jahanara i Skoljka eto Hitler broj 3 😁
SAGI E da vidim sad trakicu, neznam sta je to bilo kad se nije vidjela, vjerojatno forum stekao.
.
Dam i ja kad gosti dodju da ga uzmu, ne traje vjecno.
Ah svekrve... Ocito su sve iste. Ja nikako da svoju pitam tko je njoj djelio savjete 🙄 i ucio kak da odgaja dijete. Nece nista vjecno trajati i godina dana ce preletiti samo tako. Sjecam se prvih prvih dana: pokazat cu ti kako da kupas bebu, pokazat cu ti kako kako da rezes nokte.. ono babo,odjebi.😖 moja usput ima neke pokvarene zube, jucer je ostala gledati kako kupamo bebu, kud mali ne voli kupanje tu se ona uplela i "skakljala" ga, mali popizdio. -.- a i ja jer je njena glava bila uz mene,ako me razumijete 😂 iduci tjedan je na GO,kaze da je se necu moci rijesiti! Mislim si ja, ni moja mama u mirovini ne visi kod mene, a ne da ces ti 🙄muz joj naravno nece nista reci pa cu ocito morat ja. Bas me briga,netko i to mora. Na fejsu je najpametnija, rijetko se rodi tak netko pametan 😂🙄
Njoj nema smisla sto ja dojim i odmaram s malim, to je gubitak vremena, treba spremat kucu! Spotala je moju staru kak mi kuha i pegla robicu za malog... Onda je ona skuhala par puta jelo preko one stvari, torteline prelivene s masti, fino sam joj to vratila iduci dan.
Necu vise o sveki jer se nazivciram a imam cijeli roman!
.
Idem na masazu u 10h,mali sad spava🥰
Ah svekrve… Ocito su sve iste. Ja nikako da svoju pitam tko je njoj djelio savjete 🙄 i ucio kak da odgaja dijete. Nece nista vjecno trajati i godina dana ce preletiti samo tako. Sjecam se prvih prvih dana: pokazat cu ti kako da kupas bebu, pokazat cu ti kako kako da rezes nokte.. ono babo,odjebi.😖 moja usput ima neke pokvarene zube, jucer je ostala gledati kako kupamo bebu, kud mali ne voli kupanje tu se ona uplela i "skakljala" ga, mali popizdio. -.- a i ja jer je njena glava bila uz mene,ako me razumijete 😂 iduci tjedan je na GO,kaze da je se necu moci rijesiti! Mislim si ja, ni moja mama u mirovini ne visi kod mene, a ne da ces ti 🙄muz joj naravno nece nista reci pa cu ocito morat ja. Bas me briga,netko i to mora. Na fejsu je najpametnija, rijetko se rodi tak netko pametan 😂🙄
Njoj nema smisla sto ja dojim i odmaram s malim, to je gubitak vremena, treba spremat kucu! Spotala je moju staru kak mi kuha i pegla robicu za malog… Onda je ona skuhala par puta jelo preko one stvari, torteline prelivene s masti, fino sam joj to vratila iduci dan.
Necu vise o sveki jer se nazivciram a imam cijeli roman!
.
Idem na masazu u 10h,mali sad spava🥰
Malina uzivaj 💪😋
Sagi nevezano uz tvoju svekrvu, ali bas sam vas htjela pitati je li vam svima i dalje jedan podoj jedna dojka, meni je npr ujutro i po noci uglavnom jedna kad ima vise mlijeka, a popodne i predvecer obje.
Sortiraj odgovore
Najstariji