Mi nemamo neki ritam još, pogotovo ne po danu
Dan se svodi da spava i jede kad želi, u većiniv slučajeva ima jedan duži san, od cca 2 sata, prijepodne i jedan ili nekoliko kraćih.
U većini slučajeva zaspi između 9 i 10 pa.onda jede oko ponoći, oko 3, 5. Nakon zadnjeg podoja nekad ostane budan, a rijetko još odvali sat, dva. Nekad se budi po sat kasnije, ranije pa se sve pomakne.
Jutro,zapamtila sam samo slikice beba🤭
Preeemedene❤😍kako te nase bebe rastu🤞😉
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Jutro cure...malo sam par dana bila out...skupilo mi se previse posla doma plus je on bio pre zahtjevan 🤕 Bas sam umorna.Malo sam i zabrinuta...Od pocetka je dobiva super na kilazi.Rodio se sa 3800,iz bolnice izasao sa 3490...u prva 2mj dobio 2500 g.Dakle na zadnjem vaganju kid ped je imao 6000 i to je bilo 25.6.Od tad je dobio 600 g do prije nekih 10 dana....od tad ni naprijed ni nazad...svaki dan vaga pokuzuje 6640 pa dan iza 6630...pa opet 6640 i tako u krug vec 10 dana 😒 Ne znam dal da zovem pedijatricu?
Pupi ma ne, gdje bi dosli kad bi samo dobivali svaki tjedan na kilazi :-D imali bi do prvog rockasa sumo borce :-D
It’s a baby boy💙
Jutro cure!
Sagi ni mi nemamo ritam i ne znam ni kako da ga uspostavim😂 pogotovo jer ga kcer non stop budi i molim se samo da odspava pa kad god to bilo😅
Sinoc je zaspao oko 10 pa se oko 11 probudio za papanje, onda u pola 4, 6 i evo jos spava.
.
Pupi ne bi se zamarala jer imaju periode kad dobivaju na kilazi i periode kad rastu.
Jutro cure 🙈
Obavili uzv, imamo 2 cistice, vodene su , pustala je 3 puta color dopler da se uvjeri da nije ameurizma,kontrola za 2 mjeseca da vidimo dal raste ili nestaje.
Danas idemo na prve vjezbice 💪
Nemojte se zamarat tezinom, pa kakve bi nam bebe bile da dobivaju i dalje toliko puno 🤭 ko bi to nosio 😋
Baš sam to ja htjela napisati za kilažu. Evo, recimo moj sad teži oko 7.600 i ima 69 cm. Na početku je puno dobivao, a sad stoji na mjestu. No, ima dosta kila pa ne brinem. Kako kaže Fever, da je nastavio isto dobivati sad bi imao preko 10 kg, a to je ipak previše.
Mene zanima nešto... Kad mi spava na boku, već 3 dana, gura glavicu unatrag. Od kud sad to? Brankice - jeste li vi zbog toga išli na ultrazvuk?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Mickey - da, za zubiće. Možda je slučajnost, ali kasnije se opet puno pokakio nakon 2 kuglice rastopljene u mom mlijeku.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Baš sam to ja htjela napisati za kilažu. Evo, recimo moj sad teži oko 7.600 i ima 69 cm. Na početku je puno dobivao, a sad stoji na mjestu. No, ima dosta kila pa ne brinem. Kako kažeFever,da je nastavio isto dobivati sad bi imao preko 10 kg, a to je ipak previše.
Mene zanima nešto… Kad mi spava na boku, već 3 dana, gura glavicu unatrag. Od kud sad to?Brankice -jeste li vi zbog toga išli na ultrazvuk?
Vaki isli smo zbog palca u saci, i skupljenih sakica dosta cesto, i jer mi se cinila dosta pokocena, sve sta radi kao u grcu( malo se smanjilo) pogotovo lijeva strana koja joj je vise u upotrebi i ukocena. Kod nas je izvijanje prisutno ali ne kad je na boku nego na ledima i kad ju primim radi luk, u zadnje vrijeme rijede.
U pravilu se ide na uzv pa fizijatar mi smo obrnutim tokom isle 🙈
Mozda se pokusava okrenut, pa zabacuje glavicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji