Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    15. Srpanj 2020. 19:09

Negdje sam čitala članak da je njima tak malima između 19 i 20 sati najbolje vrijeme za zaspat noćni san jer imaju najviše tog hormona za spavanje otpuštenog (dal sam ja sad to dobro ispričala ne znam, al toga se držim 😂)

My baby
    15. Srpanj 2020. 19:13

Malina ja nisam poslije imala problema s prebacivnjem al se trudim preko dana ju stavit u kinderbet a preko noci je samnom al cu je sa 4 mjeseca stavljat polako i preko noci

15. Srpanj 2020. 19:17

A bebica koliko ih je 😍
    Moja nema bas neku rutinu kad tocno ide spavati ali nekj je prosjek u pola 9 zna nekad ranije nekad kasnije.
    Joj moja je prvi mjesec dobila 1200 pa drugi 1100, treci 900, a sad 4 neznam jel 500g.
    Ja sam taman jucer uzela 3 paketa pampersica gacica isto su 2+1. Uglavnom opet mi racun bio oko 550kn a ja platila 220, stvarno ti bodovi dobro funkcioniraju kad se tako puno uzima 😊

mom3
    15. Srpanj 2020. 20:38

Da se i ja ukljucim sto se bodova tice. Tek sam jucer uzela karticu i danas ju registrirala. Ako netko ima malo vremena da mi napise ukratko kako to s bodovima funkcionira.

15. Srpanj 2020. 20:54

mmammaa

Da se i ja ukljucim sto se bodova tice. Tek sam jucer uzela karticu i danas ju registrirala. Ako netko ima malo vremena da mi napise ukratko kako to s bodovima funkcionira.

Evo ja ti ovako. Uvijek idem u vecu kupnju tipa kad su 2+1 pelene pa jos svasta nesto uzmem. Onda uzmem i kupone iz onih knjižica za bebe 10× vise na ukupnu kupnju i ostale koji mi trebaju. Onda online aktiviram 5×vise bodova i jos ostale kupone online ako mi koji odgovara ( ovaj put je bilo 10x vise bodova za proizvode za bebe) i uglavnom kad se sve to zbroji skoro svaki put dobijem oko 1000 bodova koje iskoristim u sljedecoj kupnji tj umanji mi se racun za 100kn ( ovaj put sam imala 1700 bodova pa mi se umanjio racun za 170kn).
    Ja zato uvijek cekam da bude vise toga sto mogu iskoristiti da mi sto povoljnije ispadne, a i kad uzmem tako toga odjednom onda sam duze mirna 😊 
    Pitaj ako te jos sto zanima, ako znam odgovorim ti 😊 

Corinne
    15. Srpanj 2020. 20:58

Moj malac iskljucivo u kinderbetu spava, a ja se trudim da svaki dan krenemo sa presvlacenjem, hranjenjem, uspavljivnjem oko 21. To mi je tak jos od bolnice ostalo. Odemo van oko 18h, setnja sat i pol-dva, on tu malo spava, malo je budan. I onda se budi oko 2. Ja ga dojim sjedeci na krevetu i onda pazim da ga prebacim u kinderbet kad utone u san ( nRem faza). 95% slucajeva se ne probudi. 😀

Sto se tice kila, prvi mjesec 1600 a drugi 1200. Sad je skoro na 7 kila, ljetna robica: pola je premalo, a kod nas jos ljeto nije ni doslo kak treba.

Danas se pokakao po krevetu. Znaci mijenjam ja pelenu, lijena da ga dizem na stol jer kao, samo se popiskio, na brzinu cu ja to. I dignem mu nogice da stavim novu pelenu a kad ono.. kao lava iz vulkana  i po dekici, krevetu, onda je jos i stopala umocio.. joooooj.

Fever
    15. Srpanj 2020. 21:10

I moj spava u kindaču preko noci, preko dana u dnevnoj, nije htio nikako preko dana u kinderu.. tu sam mirna jer bar spava, kad uvijek otvori oci preko dana kad ga spustam, ne daj boze da idi krevetic, preko noci nemamo problema, i sam se zna uspavati u njemu...
    Mi smo svakako isli spavati, al zadnjih par dana je vec oko 7 u krevetu...
    Mi u setnje idemo vecinom samo ujutro, navecer nam je jos toplo i kod nas ima komaraca za popizdit u Osijeku a jos mu nisam naljepnice uzela, imam mrezicu al đaba ak mu duda mal mal ispadne pa moram vracat😂

It’s a baby boy💙

mom3
    15. Srpanj 2020. 21:23

Mellorine

mmammaa

Evo ja ti ovako. Uvijek idem u vecu kupnju tipa kad su 2+1 pelene pa jos svasta nesto uzmem. Onda uzmem i kupone iz onih knjižica za bebe 10× vise na ukupnu kupnju i ostale koji mi trebaju. Onda online aktiviram 5×vise bodova i jos ostale kupone online ako mi koji odgovara ( ovaj put je bilo 10x vise bodova za proizvode za bebe) i uglavnom kad se sve to zbroji skoro svaki put dobijem oko 1000 bodova koje iskoristim u sljedecoj kupnji tj umanji mi se racun za 100kn ( ovaj put sam imala 1700 bodova pa mi se umanjio racun za 170kn).
    Ja zato uvijek cekam da bude vise toga sto mogu iskoristiti da mi sto povoljnije ispadne, a i kad uzmem tako toga odjednom onda sam duze mirna 😊
    Pitaj ako te jos sto zanima, ako znam odgovorim ti 😊

Hvala ti na objasnjenju. Skuzila sam 👍

16. Srpanj 2020. 01:48

Dijete me probudilo samo za DUDANJE. -.-
    Ma cija beba hoce dudu ni ne zna koliko je sretna.

• Sancy3
    16. Srpanj 2020. 02:16

malina08

Dijete me probudilo samo za DUDANJE. -.-
    Ma cija beba hoce dudu ni ne zna koliko je sretna.

Evo ta sam sretnica😂😂😂od prvog dana je prihvatio njemu su dale sestre u rodilistu,ja sam bila kao protiv al ajde,međutim kad vidim kolko ta duda njega utjesi uopce vise ne razmisljam o manama iste

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.