Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    15. Srpanj 2020. 14:26

My baby

Moja ima ugradene trepke 😂

https://ibb.co/SBB76h9

Predivna💕

15. Srpanj 2020. 14:29

MickeyMouse

Malina nemam pojma za kakanje, koliko se uopće tolerira? 10 dana ako je samo dojeno ja mislim. Mi smo neki dan bili na 5 dana bez kakanja pa je dva dana kakala pa opet sad tri bez i danas je kakala 🤷🏼‍♀️ Radi toga jedva čekam kasice, dam joj šljivu, krušku i tak to i milina. Jel prdi?

Prdi bas dosta, nekad ostane i mrlja na peleni! Masiram ga i stavljam u polozaj za kakati, popila sam dve case soka od kruske pa cemo vidjeti.
    A danas sam sam jos jela/pila: caj, badem mlijeko, domaci kompot,juhu od teletine i sok od kruske.. joi da,i zobenu kasu sa lanom i chia sjemenkama. Mislim,mene je protjeralo, al mali se jos ne da! 😂

15. Srpanj 2020. 14:36

Moj prvi mjesec 1560, drugi mjesec 1800..  seronja mali,zato ga i sve boli. A toliko voli spavat mi na sisama.. kaze mi stara: a nista, daj otkaz da Oskar moze spavati na sisi 😁🙈
    https://ibb.co/s68tLpJ
    Jedna od bezbroj slika na sisama 😂 pa nek se ja maknem, sva utrnem. 

Jahanara
    15. Srpanj 2020. 14:41

Malina presladak je🥰

Maja 3
    15. Srpanj 2020. 14:59

Preslatke su vam bebe!

sagi
    15. Srpanj 2020. 15:35

Dajle, ja sam čitala krivu temu Jesenskih 🙈
    Iščitala desetak stranica i mislim si pa kaj propuštam, išla čitat i zimske i dalje niš 😁
    Najbolje  kaj je i na toj krivoj temi post od DijMar 😂

Jahanara
    15. Srpanj 2020. 15:40

Cure od sutra u DMu pelene Pampers premium care 2+1. 

sagi
    15. Srpanj 2020. 15:44

Malina maloprije je i Teo imao slično presvlačenje, al je parket, nema tepiha 😁
    Presladak je na sisi. 
    My baby koje trepavice 🥰
    Jahanara bez brige, mi dobivamo u rangu s tobom, ako ne i manje. Tei (ne znam kak reć Teo u množini 🙈)  žele biti manekeni 😁
    Ali bitno da je zdrav i čini se zadovoljan, meni je sve iznad 500 u mjesec dana dobro 🙂

skoljka
    15. Srpanj 2020. 15:55

Moj malac danas umjesto da spava popodne on zuji okolo, na uspavljivanju drecio. Nije kakao jutros, pa moze biti da je i do toga, sad ga presvukla, a pelena puca  na sve strane💩, on umire od smjeha. Imam foru kad mu skidam pelenu kao polako mu otvaram i pitam jel ima iznenadjenje, onda se on kao uozbilji i kad je povucem sebi on vristi od smjeha 😂
    Evo sad opet hranjenje pa mozda uspije zaspat🤷🏻‍♀️

Jesenske  🙄 da bas tuzno sto su se raspale kad su skoro sve rodile. 
    Meni je isto zao sto se dosta cura kod nas nakon sto su rodile ne javljaju ili slabo javljaju🤷🏻‍♀️
    Ugl cure ako citate, a nemate vremena, neda vam se, nemate sto pisati nije bitno ❤️🤭🤗

My baby
    15. Srpanj 2020. 16:00

Moja je prvi mjesec dobila 1500 skoro i sad 1500 
    Malina tako ti i ja spavam jer je i moja veliki sisoljubac i spava mi na ruci nocu ujutro ne znam sta me vise boli noge,ruke,kukovi😂ko da sam se seksala pet dana bez prestanka😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.