Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MiniMa
    15. Srpanj 2020. 13:45

Hvala na cestitikama 🙈

Sretni puni mjeseci curkama, preslatke su 😍

Brankice sretno na uzv, nezz jel sam propustila, koji je razlog da idete?

Skoljka i P od jicer popodne nakon svakog obroka bas posteno bljucne, isto nema temp, prvo sam mislila da se prejede, al sad ipak mislim da mu nedto ne pase iz mog mlijeka... Kolko je potrebno da se mlijeko ocisti od hrane koju mi pojedemo?

I prijavljujem vec 10 dana nocnog nespavanja i stenjanja 😖

MickeyMouse
    15. Srpanj 2020. 13:49

Da Malina, moja je kakala nakon sto sam popila sok od marelice 🤷🏼‍♀️ Probaj ništa te ne košta ili suhe šljive da uzmeš.
    Jel ovo vaše rade? https://ibb.co/q1NhxwM Znaci kad je tak nosim radi trbušnjake diže se neće biti naslonjena na mene. 

MickeyMouse
    15. Srpanj 2020. 13:54

MiniMa ja sam primijetila da mojoj ne pase kad jedem svježi paradajz i krastavce, a taman svega imamo u vrtu. Isto je vise nemirna ja bi rekla, tak da to izbjegavam ali ne znam koliko je potrebno da se očisti mlijeko 🤷🏼‍♀️

My baby
    15. Srpanj 2020. 14:00

Mickey to ti i moja radi isto kad ju uzmem tako

MickeyMouse
    15. Srpanj 2020. 14:03

Mybaby dobro je onda 😄 Ne mogu vjerovati da sam tak brzo zaboravila od starije 

My baby
    15. Srpanj 2020. 14:08

Moja ima ugradene trepke 😂

https://ibb.co/SBB76h9

My baby
    15. Srpanj 2020. 14:09

Mickey to ti je isto kad su na trbuhu pa se dizu onda kad su na tebi rade to isto samo na kontra strani🤗

Jahanara
    15. Srpanj 2020. 14:15

Nama je bila patronazna za pupak. Ima granulom pa je lapizirala. 
    Vagala ga je, s obzirom kolilo vase bebe dobivaju sve me sram reci koliko je dobio🙈🙈 ugl od zadnje kontrole prije 3 tjedna 610gr. Kaze da je to dobro i da nek se ne brinem nista. 

My baby
    15. Srpanj 2020. 14:17

Jahanara tako sam ja usporedivala svoje dvije starije kceri,prva je dobivala do 1600 na mjesec dok je mladja ono znala dobit 900 g nekad i 700 i pedica je rekla da je to super i ona je izgledala bas bucka pa me nije zamaralo e sad i najmlada prati trend starije kcerke :)

Daisy30
    15. Srpanj 2020. 14:25

Moj je prvi mjesec dobio 1.300g, a drugi mjesec 1.200g. Iskljucivo dojen.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.