Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    15. Srpanj 2020. 13:09

Brankice sretno! Popisanac mali!
    A ovo za dejt..odvalila sam se! Ali i mi rako znamo tipkat

My baby
    15. Srpanj 2020. 13:19

Skoljka cek da procitam sve opet 😂pa ti odgovorim

My baby
    15. Srpanj 2020. 13:23

Skoljka ja sam to izvadila jer joj je vruce i onako mi je lezeci dio imam samo jastuk od kolica koji stavim u jaje cisto da joj bude ljepse sad cu ti poslikat

My baby
    15. Srpanj 2020. 13:25

https://ibb.co/jfFxsPY Skoljka ovaj nastavak joj nekad stavim u jaje kad mi se da tako da bez beda mozes izvadit ionako je vezan u jajetu

Jahanara
    15. Srpanj 2020. 13:27

Brankica sretno na pregledu!
    .
    Skoljka mislim da se taj jastuk moze izvadit kada beba pocne drzat glavu. 

My baby
    15. Srpanj 2020. 13:28

Drage zene znam da sam kupila kutiju cigareta i nemam pojma gdje mi je 🤔izludit cu s ovim pilecim mozgom😂.Zaboravih vam reci stene je dobro izgleda da ga je mama nagazila pa je imao neko krvarenje unutra pa je umirao no sad nakon onog dana sto sam ga hranila na spricu mlijekom ojacao je i moze na zadnje noge,izgleda da se i psi debljaju od mog mlijeka a ne samo mala😂

MickeyMouse
    15. Srpanj 2020. 13:32

Ajme cure nije me bilo jedan dan i imam sto citati 🙈
    Mameći mozak imam i ja. 
    Malina haha, bas me nasmijalo ovo dogovaranje za dejt 🙈
    Mellorine sretna 4 mjeseca! Preslatka je. Ja obožavam žirafe. 
    prekrasno je za krštenje 😍
    Skoljka nemam pojma kad sam sa starijom maknula, ali mislim da je kak Jahanara kaže kad krene držat glavu dobro 🤷🏼‍♀️
    Brankica sretno na uzv! Javi se
    Još sam vidjela popisani tepih 🙈 tak je to kad ne slušaju 😄 i bebicu kako spava 😍
    Mi smo danas opet koma sa spavanjem, ne znam luda sam. Starija koliko me sekira toliko je razumijem jer joj se ovih dana ne mogu posvetiti jer mala ne spava kak treba. A u petak ide na more za vikend i već mi fali a nije ni otišla 😄

Jahanara
    15. Srpanj 2020. 13:33

Sto se tice jesenskih, ja sam njih citala dok su bile jos na trudnicama. I tad je bas ruzno ispalo, ostalo je par cura za roditi i vecina ih se pokupila na whatsapp a par mama je ostalo sam trudnicama do kraja.

MickeyMouse
    15. Srpanj 2020. 13:35

Malina nemam pojma za kakanje, koliko se uopće tolerira? 10 dana ako je samo dojeno ja mislim. Mi smo neki dan bili na 5 dana bez kakanja pa je dva dana kakala pa opet sad tri bez i danas je kakala 🤷🏼‍♀️ Radi toga jedva čekam kasice, dam joj šljivu, krušku i tak to i milina. Jel prdi?

Jahanara
    15. Srpanj 2020. 13:43

Malina jesi ga pokusala staviti u onaj polozaj za kakanje? Mozda da popijes gusti od marelice, mozda se pokaka.
    Meni se s malom jednom dogodilo da nije kakala 10 dana i tad sam joj stavila cepic. Nisam nekako za secer. Mada to nije nesto sto ces stalno raditi, i da das nece mu nista biti.
    Mickey da 10 dana se tolerira. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.