Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Srpanj 2020. 14:22

Maja stvarno neznam kako si to uspila 😁 kuma i ja  29, muz 32. Mislim da ima ovdje i mlađih. 
    Pa vidite sad zasto se nisam mogla slatkog odreci. Torte su ledeni vjetar, jedna sa bananama tipa macje oci i treca je jaffa torta, a sve kao domace.

skoljka
    13. Srpanj 2020. 14:31

Majo dobro si ti ovo sve polovila 😂😂😂 ima li slika sa rockasa?
    Melorine ma znala sam da sam fulala, na prvu sam i mislila kao i Jahanara ali sam te uvjek zamisljala kao neku jaku zensku, a ne mrvicak mali 🙈 Ma svi ste mi slatki, a ova starija bas se vidi da je vrtirepka bas volim takve curice 💓 Zeno kud stavi slike toliko kolaca, razbolit cu se 🙈 

Jahanara i ja sam gladna slatkog 😂

Bas me zanima kako izgleda Maja, i tebe bi sigurno fulala, tebe isto zamisljam kao neku jaku zensku, kratko osisanu kratke kose 🤪
    MiniMa Happy Birthday 🎂🍻💐
    Daisy aa pikice, i moj je tak plakao i bio razdrazljiv dva dana. Izmjeri mu temp, daj mu cepic ako mislis da treba
    .
    E bas sam i ja gledala tog sa jajetom i pomislila zar nije mogao drzati djete ili ta gospodja pored njega, ateta nije se curica ni vidjela, a mozda su se smotali od nervoze 🤷🏻‍♀️

Vaki
    13. Srpanj 2020. 14:35

Majo - to sam i ja pomislila. Mellorine baš izgledate kao da imate 20 godina... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

13. Srpanj 2020. 14:36

skoljka

Melorine ma znala sam da sam fulala, na prvu sam i mislila kao i Jahanara ali sam te uvjek zamisljala kao neku jaku zensku, a ne mrvicak mali 🙈 Ma svi ste mi slatki, a ova starija bas se vidi da je vrtirepka bas volim takve curice 💓 Zeno kud stavi slike toliko kolaca, razbolit cu se 🙈
    .
    .
    Bas me zanima kako izgleda Maja, i tebe bi sigurno fulala, tebe isto zamisljam kao neku jaku zensku, kratko osisanu kratke kose 🤪
    Daisy aa pikice, i moj je tak plakao i bio razdrazljiv dva dana. Izmjeri mu temp, daj mu cepic ako mislis da treba
    .
    E bas sam i ja gledala tog sa jajetom i pomislila zar nije mogao drzati djete ili ta gospodja pored njega, ateta nije se curica ni vidjela, a mozda su se smotali od nervoze 🤷🏻‍♀️

Ahahah da jaku zensku, e odakle to 😜😜 ako se dobro sjecam ti i ja smo bas priblizno iste visine i tezine. Jos da me prva frizerka nije unakazila imala bih i duzu kosu 😂
    Minima sretan rođi 🎈🎁🎂

Jahanara
    13. Srpanj 2020. 14:38

MiniMa sretan rockas!🎉🎉

MickeyMouse
    13. Srpanj 2020. 14:43

Corinne vi ste oko 9 tjedana? Mogao bi biti skok 🤔 nervoza na cicama je i kod nas, mi se približavamo 3 mjeseca (za 4 dana) i izgleda danas krenulo, nema spavanja nema jela kak se spada... 
    Mellorine kakvi kolaciii 😍 ledeni vjetar je moja omiljena torta/kolač, imala sam je i za kćerin prvi ročkas prošle godine.
    MiniMa sretan rođendan ☺️☺️
    Daisy da, ako bude tak razdražljiva daj mu cepic/sirup da mu bude lakše, čak i ako nema temperaturu.

skoljka
    13. Srpanj 2020. 14:58

Mellorine

skoljka

.
    .
    .

Ahahah da jaku zensku, e odakle to 😜😜 ako se dobro sjecam ti i ja smo bas priblizno iste visine i tezine. Jos da me prva frizerka nije unakazila imala bih i duzu kosu 😂
    Minima sretan rođi 🎈🎁🎂

Da bas 😂
    Ali bome izgledas puno mrsavije od mene/citaj zgodnije  👍🏻

13. Srpanj 2020. 15:00

Corinne, tak i moj trazi i pljuje al on se usput i ispovraca :D imam osjecaj da ti skokovi traju non stop i da je ovih 10 tjedana jedan veeeeliki skok :D

13. Srpanj 2020. 15:02

I Mellorine, i meni izgledate ful mladi, tipa 22!:)

Daisy30
    13. Srpanj 2020. 15:03

Dala sam mu sirup prije pola sata - i cini mi se da djeluje! Uspavao se s cicom u ustima i smjeska se u snu  Hvala puuno na savjetu! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.