Maja stvarno neznam kako si to uspila 😁 kuma i ja 29, muz 32. Mislim da ima ovdje i mlađih.
Pa vidite sad zasto se nisam mogla slatkog odreci. Torte su ledeni vjetar, jedna sa bananama tipa macje oci i treca je jaffa torta, a sve kao domace.
Majo dobro si ti ovo sve polovila 😂😂😂 ima li slika sa rockasa?
Melorine ma znala sam da sam fulala, na prvu sam i mislila kao i Jahanara ali sam te uvjek zamisljala kao neku jaku zensku, a ne mrvicak mali 🙈 Ma svi ste mi slatki, a ova starija bas se vidi da je vrtirepka bas volim takve curice 💓 Zeno kud stavi slike toliko kolaca, razbolit cu se 🙈
.
Jahanara i ja sam gladna slatkog 😂
.
Bas me zanima kako izgleda Maja, i tebe bi sigurno fulala, tebe isto zamisljam kao neku jaku zensku, kratko osisanu kratke kose 🤪
MiniMa Happy Birthday 🎂🍻💐
Daisy aa pikice, i moj je tak plakao i bio razdrazljiv dva dana. Izmjeri mu temp, daj mu cepic ako mislis da treba
.
E bas sam i ja gledala tog sa jajetom i pomislila zar nije mogao drzati djete ili ta gospodja pored njega, ateta nije se curica ni vidjela, a mozda su se smotali od nervoze 🤷🏻♀️
Majo - to sam i ja pomislila. Mellorine baš izgledate kao da imate 20 godina...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Melorine ma znala sam da sam fulala, na prvu sam i mislila kao i Jahanara ali sam te uvjek zamisljala kao neku jaku zensku, a ne mrvicak mali 🙈 Ma svi ste mi slatki, a ova starija bas se vidi da je vrtirepka bas volim takve curice 💓 Zeno kud stavi slike toliko kolaca, razbolit cu se 🙈
.
.
Bas me zanima kako izgleda Maja, i tebe bi sigurno fulala, tebe isto zamisljam kao neku jaku zensku, kratko osisanu kratke kose 🤪
Daisy aa pikice, i moj je tak plakao i bio razdrazljiv dva dana. Izmjeri mu temp, daj mu cepic ako mislis da treba
.
E bas sam i ja gledala tog sa jajetom i pomislila zar nije mogao drzati djete ili ta gospodja pored njega, ateta nije se curica ni vidjela, a mozda su se smotali od nervoze 🤷🏻♀️
Ahahah da jaku zensku, e odakle to 😜😜 ako se dobro sjecam ti i ja smo bas priblizno iste visine i tezine. Jos da me prva frizerka nije unakazila imala bih i duzu kosu 😂
Minima sretan rođi 🎈🎁🎂
Corinne vi ste oko 9 tjedana? Mogao bi biti skok 🤔 nervoza na cicama je i kod nas, mi se približavamo 3 mjeseca (za 4 dana) i izgleda danas krenulo, nema spavanja nema jela kak se spada...
Mellorine kakvi kolaciii 😍 ledeni vjetar je moja omiljena torta/kolač, imala sam je i za kćerin prvi ročkas prošle godine.
MiniMa sretan rođendan ☺️☺️
Daisy da, ako bude tak razdražljiva daj mu cepic/sirup da mu bude lakše, čak i ako nema temperaturu.
.
.
.
Ahahah da jaku zensku, e odakle to 😜😜 ako se dobro sjecam ti i ja smo bas priblizno iste visine i tezine. Jos da me prva frizerka nije unakazila imala bih i duzu kosu 😂
Minima sretan rođi 🎈🎁🎂
Da bas 😂
Ali bome izgledas puno mrsavije od mene/citaj zgodnije 👍🏻
Corinne, tak i moj trazi i pljuje al on se usput i ispovraca :D imam osjecaj da ti skokovi traju non stop i da je ovih 10 tjedana jedan veeeeliki skok :D
Dala sam mu sirup prije pola sata - i cini mi se da djeluje! Uspavao se s cicom u ustima i smjeska se u snu Hvala puuno na savjetu!
Sortiraj odgovore
Najstariji