Evo i treci post,toliko o NEMOZGU.. ja se s mamom dogovorila za rucak da dodemo kod nje,i ja sam sam zaboravila... Zena cekala za stolom. Pa se i posvadjale. Jednostavno mozak off.
Evo i treci post,toliko o NEMOZGU.. ja se s mamom dogovorila za rucak da dodemo kod nje,i ja sam sam zaboravila… Zena cekala za stolom. Pa se i posvadjale. Jednostavno mozak off.
Ajoj 🙈
.
Ja sam zaboravila sve što sam pročitala 😕
Al bebe i pesek lijepo napreduju, to je najbitnije 😁
Evo i treci post,toliko o NEMOZGU.. ja se s mamom dogovorila za rucak da dodemo kod nje,i ja sam sam zaboravila… Zena cekala za stolom. Pa se i posvadjale. Jednostavno mozak off.
🙈😂😂😂
😂😂 pa sta te nije zvala pitat gdje si😂😂
.
Skoljka koliko si dugo cekala Next kad si narucila odjelce za krstenje?.
.
Majo ti si pisala o djecjoj trgovini u Klc za krsne svijece i kosuljice, al sam zaboravila gdje je trgovina i kako se zove... za malu sam kupila u Starsu al on se zatvorio.
.
Uopce ne znam sta da radimo sa krstitcima, bojim se da ce na jesen biti jos gore sa koronom. Trenutno se ne bojim zaraze al glupo mi je pozivati ljude jer ne znam kako tko gleda na druzenje u ovo vrijeme.
Mi imamo krstenje iduci mj
Sto se tice rote, jucer pokupila recept, iduci tj cjepimo.
Koliko je doza,450 ili 500 kn?
It’s a baby boy💙
😂😂 pa sta te nije zvala pitat gdje si😂😂
.
Skoljka koliko si dugo cekala Next kad si narucila odjelce za krstenje?.
.
Majo ti si pisala o djecjoj trgovini u Klc za krsne svijece i kosuljice, al sam zaboravila gdje je trgovina i kako se zove… za malu sam kupila u Starsu al on se zatvorio.
.
Uopce ne znam sta da radimo sa krstitcima, bojim se da ce na jesen biti jos gore sa koronom. Trenutno se ne bojim zaraze al glupo mi je pozivati ljude jer ne znam kako tko gleda na druzenje u ovo vrijeme.
Pitala gdje sam,rekla sam da sjedim u vrtu kod svekrve. 😅
Sad sam u par navrata narucivala Next i doslo je zacas...tipa za tjedan dana i manje.
Mi imamo krstenje iduci mj
Sto se tice rote, jucer pokupila recept, iduci tj cjepimo.
Koliko je doza,450 ili 500 kn?
Fever 500 🙈
Malina i ja imam problema sa svojim mozgom 😂😂 nadam se da nije trajno 🙇♀️🤦♀️
Imate preko fejsa dosta stranica za krsne svijece i kosuljice, nama je kuma narucila sa stranice ukrasne svijece gabriela, poslikam kasnije
Sortiraj odgovore
Najstariji