Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Srpanj 2020. 07:43

Evo i treci post,toliko o NEMOZGU.. ja se s mamom dogovorila za rucak da dodemo kod nje,i ja sam sam zaboravila... Zena cekala za stolom. Pa se i posvadjale. Jednostavno mozak off.

sagi
    14. Srpanj 2020. 09:13

malina08

Evo i treci post,toliko o NEMOZGU.. ja se s mamom dogovorila za rucak da dodemo kod nje,i ja sam sam zaboravila… Zena cekala za stolom. Pa se i posvadjale. Jednostavno mozak off.

Ajoj 🙈

Ja sam zaboravila sve što sam pročitala 😕
    Al bebe i pesek lijepo napreduju, to je najbitnije 😁

skoljka
    14. Srpanj 2020. 09:39

malina08

Evo i treci post,toliko o NEMOZGU.. ja se s mamom dogovorila za rucak da dodemo kod nje,i ja sam sam zaboravila… Zena cekala za stolom. Pa se i posvadjale. Jednostavno mozak off.

🙈😂😂😂

Jahanara
    14. Srpanj 2020. 09:49

malina08

😂😂 pa sta te nije zvala pitat gdje si😂😂
    .
    Skoljka koliko si dugo cekala Next kad si narucila odjelce za krstenje?.
    .
    Majo ti si pisala o djecjoj trgovini u Klc za krsne svijece i kosuljice, al sam zaboravila gdje je trgovina i kako se zove... za malu sam kupila u Starsu al on se zatvorio.
    .
    Uopce ne znam sta da radimo sa krstitcima, bojim se da ce na jesen biti jos gore sa koronom. Trenutno se ne bojim zaraze al glupo mi je pozivati ljude jer ne znam kako tko gleda na druzenje u ovo vrijeme.

Fever
    14. Srpanj 2020. 10:07

Mi imamo krstenje iduci mj
    Sto se tice rote, jucer pokupila recept, iduci tj cjepimo.
    Koliko je doza,450 ili 500 kn?

It’s a baby boy💙

14. Srpanj 2020. 10:08

Jahanara

malina08

😂😂 pa sta te nije zvala pitat gdje si😂😂
    .
    Skoljka koliko si dugo cekala Next kad si narucila odjelce za krstenje?.
    .
    Majo ti si pisala o djecjoj trgovini u Klc za krsne svijece i kosuljice, al sam zaboravila gdje je trgovina i kako se zove… za malu sam kupila u Starsu al on se zatvorio.
    .
    Uopce ne znam sta da radimo sa krstitcima, bojim se da ce na jesen biti jos gore sa koronom. Trenutno se ne bojim zaraze al glupo mi je pozivati ljude jer ne znam kako tko gleda na druzenje u ovo vrijeme.

Pitala gdje sam,rekla sam da sjedim u vrtu kod svekrve. 😅

14. Srpanj 2020. 10:28

Sad sam u par navrata narucivala Next i doslo je zacas...tipa za tjedan dana i manje.

brankica09
    14. Srpanj 2020. 10:28

Fever

Mi imamo krstenje iduci mj
    Sto se tice rote, jucer pokupila recept, iduci tj cjepimo.
    Koliko je doza,450 ili 500 kn?

Fever 500 🙈

brankica09
    14. Srpanj 2020. 10:30

Malina i ja imam problema sa svojim mozgom 😂😂 nadam se da nije trajno 🙇‍♀️🤦‍♀️

14. Srpanj 2020. 10:33

Imate preko fejsa dosta stranica za krsne svijece i kosuljice, nama je kuma narucila sa stranice ukrasne svijece gabriela, poslikam kasnije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.