O boze, prijavljujem tjemenicu iza usiju! Ja stalno mislim kod kupanja kak je to suho mlijeko, muz me uvjerava da je to koza, a ja osjecam stalno hrapavo. Sad sam na suncu imala sta i vidjet
Cao curke, mi smo danas bili aktivni! I mama i sin obavili preglede kod doktora. Vratilo se sve na mjesto od organa i pitam ja svog ginica znaci mozemo se seksat jer bio bi red a i danas mi je muzu rodjendan pa da ga nagradim za strpljivost nakon mjeseci bez seksa? A on prasnuo u smijeh i veli o da itekak, samo nek je duza predigra🤣 napravio mi papu i sad cekamo nalaze.
Malac je bio na pregledu s 2mj. i dobio je pikice, jao kako je plakao, suze su mu isle jadnom tako mi ga je bilo zao :(( odmah sam mu tamo stavila frescopad obloge i dobili paracetamol sirup na recept i D3 kapi.
On za sad nema temperaturu, a i rekla je pedica da mu ne dajem nista ukoliko je temp do 38,5..a vidim da ste vi davale hmm ne znam ni sama. Btw ovi flasteri su stvarno super, tako da preporucam👍
Osim toga! Mali ima ravno 7kg i 62cm, opet se pedica cudila kak je tak veliki🤣
Bejb,bome je i tvoj kapitalac 😃ja sam davala lupocet jer realno, on je i za bol neku
Evo i mene sa pregleda ,isto se sve vratilo na mjesto i dobila zeleno svijetlo za sex...nije mi radila papu niti je stavljala ono zeljezno ...
Nego danas mi je Anja cudna :/ sva je neka uspavana i mlitava da tako kazem ...popodne spavala 3 sata u komadu to je za nju cudo .
Mjerila temperaturu i nema 🤷♀️
Nadam se da je samo takav dan
Osim toga! Mali ima ravno 7kg i 62cm, opet se pedica cudila kak je tak veliki🤣
Bravo za dobar pregled!👏😀
.
Curke sta vi jedete kad bebe toliko dobivaju na kilazi😅
Moj prvi mj dobio 830gr mislim, a ni sada ne ocekujem vise..
Corinne to nekad i nije skok nego tipicno zaj…😂😂to i moja nekad radi a to nekad rade kad nisu gladni nego se igraju cicom.moram vam nesto ispricati.Moja sestra uzgaja male pse a muz joj je veterinar po struci,jucer su ozivljavali jedno stene skoro 40min i ozivjelo je,no nisu ga stavljali kod mame jer je preslab ja ga cuvam u kuci dok oni rade,znaci i njega hranim svojimmlijekom tj izdojila sam mu😂ko da imam dva novorodenceta u kuci kad ona spava on je budan i tako obrnuto ubijena sam od umora😂
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
O boze, prijavljujem tjemenicu iza usiju! Ja stalno mislim kod kupanja kak je to suho mlijeko, muz me uvjerava da je to koza, a ja osjecam stalno hrapavo. Sad sam na suncu imala sta i vidjet
Pa to ima i moj, a ja ubjedjena da je sasusena koza pa namszem Bepantenom nakon kupanja, onda zaboravim na to pa opet nakon nekog vremena sto ti kazes imam sto vidjeti. Moj ina tjemenjacu par fleka po glavi ali na onom meknom djelu ima jako pa me tu strah grublje cesljat. Inace mu ocistim pa jedno vrijeme nema pa se opet pojavi. Mislim da ga previse samponiram pa da se zato i vraca 🤷🏻♀️
Haha bome kapitalac malina😹
Skoljka ja iskreno ne jedem nista posebno, recimo voce uopce nemam naviku jesti, od poroda sam doslovno pojela par banana, tak da voce konzumiram jedino u vocnim jogurtima koje jedem gotovo svaki dan.
meso isto bas ne jedem, dragi mi je vegetarijanac pa sam i ja u pola😹 ali jedem puno tune, tjestenina mi je slaba tocka i cikle jakoo puno. A cuj volim si i pojest pola paketa Jadro keksa😸
Sortiraj odgovore
Najstariji