Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    13. Srpanj 2020. 11:43

Korona krstenje🤣
    Super ti je suknja..
    Sretna 2 mj mybaby!
    Zaostaci jos od subote..i nista vise nisam popamtila!
    S malom sam pocela s mrkvicom...a s malim s jabukama..
    Mala je jela sve kasice...a mali poslije nije htio povrce
    Sad...jel do toga...ili su takve bebe bili..neznam.
    Eko vrt..imamo i mi.
    Tikvice isto ne smrzavam.
    Kaj jos?
    Kupanje na mreznici! Super,ali nisam za slapic..uvijek je guzva..ima lijepsih mjesta...ja sam vise za divlje kupaliste..

• MiniMa
    13. Srpanj 2020. 11:45

Pozdrav, 
    Jucer se nisam javljala, bio mi rodendan, pa smo bili kod mojih na rostilju...🙈
    .
    P sad normalno mokri, tako da vjv je u petak samo bila neka faza 🤷‍♀️
    Nego i dalje se borimo sa spavanjem po noci 😭😭
    Prvi san od 21 do ponoci odradi u kindicu i to se sam uspava, bitno je samo da neko sjedi kraj njega... Cim ga stavim k nama za podoj, odbija se vratit u kindic, stenje i koprca se nervozno...sve mi se cini da samo oce bit s nama.. Ono u petak poslije bolnice smo ga stavili da spava s nama jer mi ga bilo zao sta su ga pikali i cijelu noc je spavo bez stenjanja, budio se za hranjenje i dalje nastavio...

Mellorine super za krstitke

P je imao tjemenicu na uskama i na celu izmedu obrva, ja sam mu to sa Hippovim uljem i gazom kao masirala i nakon toga namazala s kremicom od Uriage bas za lice i prošlo je....

Jooij ja bi bas otisla s malim nekud na selo u prirodu, makar i mi kao zivimo na selu, al je toliko napuceno jer je bas uz sam rub Zagreba tak da nemamo mira nikad

13. Srpanj 2020. 12:41

Malina oni su citavo vrijeme skoro drzali bebu u jaju a ona je vecinu plakala, nekuzim zasto je nisu drzali ko i svi mi ostali.
    Mi smo isto kao na selu onda odrzavali sve ostalo i na vani, bilo je do 30 ljudi, ali eto vise ih je u crkvi bilo i nikakvog razmaka. Dvi torte narucila, jednu kuma donesla. Kolace pola mama pola iz lidla pomjesali. Ukrase ja sve brzinski napravila, a sve je obitelj i uski krug prijatelja tako da nista fancy nije trebalo 😁

13. Srpanj 2020. 13:14

Evo jedna ukratko 😊

Maja 3
    13. Srpanj 2020. 13:30

Mellorine

Evo jedna ukratko 😊

Supe

Mellorine

Evo jedna ukratko 😊

Super je sve! Pa kolko vi godina imate? Bas mlado izgledate!

Maja 3
    13. Srpanj 2020. 13:31

Kako sam ovo izvela🤔🙈

Daisy30
    13. Srpanj 2020. 13:39

I spoke too soon :( uspjela sam ga uspavat i probudi mi se nakon sat vremena s jakim placem. Borimo se sad vec sat vremena. Place neutjesno i donekle se umiri kad ga nosimo. Ali cim ga spustimo ili promijenimo polozaj, urlice. Niti na cici mi ne moze biti :(

13. Srpanj 2020. 13:44

Daisy30

I spoke too soon :( uspjela sam ga uspavat i probudi mi se nakon sat vremena s jakim placem. Borimo se sad vec sat vremena. Place neutjesno i donekle se umiri kad ga nosimo. Ali cim ga spustimo ili promijenimo polozaj, urlice. Niti na cici mi ne moze biti :(

Tako je i moj plakio nakon pikice. Dali lupocet sirup i proslo

Jahanara
    13. Srpanj 2020. 13:45

Daisy 🤞 da prodje bez temperature!
    .
    Maja kako prosao rockas? Jel vas zahvatilo nevrijeme?
    .
    Mellorine sve super izgleda, i vi i torte i kolaci! Sad sam gladna slatkog kad sam vidjela slike😆

Corinne
    13. Srpanj 2020. 14:07

Moj malac se pokvario sa spavanjem, sad je po novom buđenje svaka dva sata. Dosla mi je i svekrva na dva tjedna.. danas je tek treci dan, vidjet cemo koliko cu izdrzati. Zasad mi super pomaze kuhanjem i sl.

Neka mu je nova fora da hoce jesti ali stalno baca sisu iz usta, okrene glavu u suprotnu stranu, pa onda opet natrag i ulovi sisu, povuce par puta pa opet pljune.. ne znam jesam dobro to objasnila. Zna li netko sto bi to moglo biti? Na kraju se umori i zaspe, pa se onda valjda zato i budi cesce nego inace, bude gladan. 

Cestitam na malim rodendanima i na krstenjima, i na izletima :D Puno stvari se dogada kod vas svih! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.