Korona krstenje🤣
Super ti je suknja..
Sretna 2 mj mybaby!
Zaostaci jos od subote..i nista vise nisam popamtila!
S malom sam pocela s mrkvicom...a s malim s jabukama..
Mala je jela sve kasice...a mali poslije nije htio povrce
Sad...jel do toga...ili su takve bebe bili..neznam.
Eko vrt..imamo i mi.
Tikvice isto ne smrzavam.
Kaj jos?
Kupanje na mreznici! Super,ali nisam za slapic..uvijek je guzva..ima lijepsih mjesta...ja sam vise za divlje kupaliste..
Pozdrav,
Jucer se nisam javljala, bio mi rodendan, pa smo bili kod mojih na rostilju...🙈
.
P sad normalno mokri, tako da vjv je u petak samo bila neka faza 🤷♀️
Nego i dalje se borimo sa spavanjem po noci 😭😭
Prvi san od 21 do ponoci odradi u kindicu i to se sam uspava, bitno je samo da neko sjedi kraj njega... Cim ga stavim k nama za podoj, odbija se vratit u kindic, stenje i koprca se nervozno...sve mi se cini da samo oce bit s nama.. Ono u petak poslije bolnice smo ga stavili da spava s nama jer mi ga bilo zao sta su ga pikali i cijelu noc je spavo bez stenjanja, budio se za hranjenje i dalje nastavio...
.
Mellorine super za krstitke
.
P je imao tjemenicu na uskama i na celu izmedu obrva, ja sam mu to sa Hippovim uljem i gazom kao masirala i nakon toga namazala s kremicom od Uriage bas za lice i prošlo je....
.
Jooij ja bi bas otisla s malim nekud na selo u prirodu, makar i mi kao zivimo na selu, al je toliko napuceno jer je bas uz sam rub Zagreba tak da nemamo mira nikad
Malina oni su citavo vrijeme skoro drzali bebu u jaju a ona je vecinu plakala, nekuzim zasto je nisu drzali ko i svi mi ostali.
Mi smo isto kao na selu onda odrzavali sve ostalo i na vani, bilo je do 30 ljudi, ali eto vise ih je u crkvi bilo i nikakvog razmaka. Dvi torte narucila, jednu kuma donesla. Kolace pola mama pola iz lidla pomjesali. Ukrase ja sve brzinski napravila, a sve je obitelj i uski krug prijatelja tako da nista fancy nije trebalo 😁
Evo jedna ukratko 😊
Supe
Evo jedna ukratko 😊
Super je sve! Pa kolko vi godina imate? Bas mlado izgledate!
I spoke too soon :( uspjela sam ga uspavat i probudi mi se nakon sat vremena s jakim placem. Borimo se sad vec sat vremena. Place neutjesno i donekle se umiri kad ga nosimo. Ali cim ga spustimo ili promijenimo polozaj, urlice. Niti na cici mi ne moze biti :(
I spoke too soon :( uspjela sam ga uspavat i probudi mi se nakon sat vremena s jakim placem. Borimo se sad vec sat vremena. Place neutjesno i donekle se umiri kad ga nosimo. Ali cim ga spustimo ili promijenimo polozaj, urlice. Niti na cici mi ne moze biti :(
Tako je i moj plakio nakon pikice. Dali lupocet sirup i proslo
Daisy 🤞 da prodje bez temperature!
.
Maja kako prosao rockas? Jel vas zahvatilo nevrijeme?
.
Mellorine sve super izgleda, i vi i torte i kolaci! Sad sam gladna slatkog kad sam vidjela slike😆
Moj malac se pokvario sa spavanjem, sad je po novom buđenje svaka dva sata. Dosla mi je i svekrva na dva tjedna.. danas je tek treci dan, vidjet cemo koliko cu izdrzati. Zasad mi super pomaze kuhanjem i sl.
Neka mu je nova fora da hoce jesti ali stalno baca sisu iz usta, okrene glavu u suprotnu stranu, pa onda opet natrag i ulovi sisu, povuce par puta pa opet pljune.. ne znam jesam dobro to objasnila. Zna li netko sto bi to moglo biti? Na kraju se umori i zaspe, pa se onda valjda zato i budi cesce nego inace, bude gladan.
Cestitam na malim rodendanima i na krstenjima, i na izletima :D Puno stvari se dogada kod vas svih!
Sortiraj odgovore
Najstariji