Jutro cure!
Sagi pase mu zrak pa spava!
Malina kako je vasa noc prosla?
.
Mellorine cestitke na krstenju! Drago mi je da je sve dobro proslo. Cekaj, ima jos vremena za novine ako je jucer bilo😂😂 evo ja kazem da si u sredini sa bob frizurom😊
.
Moja beba sinoc zaspala u pola 1, do tad je bilo stavim ga probudi se... al zato spava sada😅
Jutro cure 🙈 mi obavile fizijatra, salje nas na uzv mozga , tako da cu ju sad narucit na to, i na vjezbice da krenemo sto prije, ako nisu svi na godisnjem, ici cu privatno jer pitanje je kad bi dobile termin 🙈 to su novosti kod nas, zajebava opet sa dnevnim spavanjem 😋
Jutro svima!
Sagi super za spavanje, pase mu zrak ☺️
Mellorine ja kažem da si u cvijetnoj haljini 😄
Mi imali nekako lošu noc, nikako zaspat, a kad zaspe starija se prodere pa je to bilo buđenje svakih sat vremena valjda. I sad ju je evo probudila iz prvog jutarnjeg 😱
Brankice daj me molim te podsjeti zašto ste isli kod fizijatra? Zaboravila sam oprosti.
Jahanara sad će on to nadoknaditi ☺️
Jutro!
Ipak smo nocas dobro spavali, u 4 dojenje, u 7 dojenje u 8 sr digli, sad pijem kavu vani a on nabija nogama po kolicima i vec par dana hvata zalet da se digne 🙈, neznam kako to zamislja ovak mali ali nek vjezba 😂, samo se nadam da to nije nesto sto ne bi jos trebalo da radi. Ovako to izgleda
.
Melorine sve se mislim jel imas stariju kcerkicu 🙄, ali nesto mi vuce da si ova u sarenoj haljini 🤷🏻♀️
Jahanara desava se to s pupkom ali ja kad nije prolazilo ni nakon dva mj zvala sam pedijatricu i ona je poslala u bolnicu i to se kiruski zatvorilo. E sad jedan takav slucaj sam imala od kad radim
Nas super spava al preko dana to je borba, sad je sat vr na kutnoj i evo sad na meni, nikako nam nece preko dana a jucer kod mojih na selu odvalio tri sata nije se ni mrdnio
It’s a baby boy💙
Jutroo svimaa ☕
Ja ko pregazena nakon svega jucer 😂 u 10 smo imali krstenje pa do navece + rođi starije 😊 sve je super proslo srecom, e da imali smo 5 krstenja u crkvi i cudi me da lokalne novine nisu napisale naslov korona krstenje 😂 evo vam njihova slikica pa pogađajte koja sam ja 😜
Vidim da ce biti zanimljivo za pocimanjem kasica, ja cu samo preporuciti da ne bas mrkvicu medu prvima jer zatvara, ja sam se zeznula s njom. Po meni najbolje jabuke, kruske, butternat tikve za prve tjedne pa onda polagano ostalo 😊
Glasam za cvjetnu haljinu 😁
Jutro cure 🙈 mi obavile fizijatra, salje nas na uzv mozga , tako da cu ju sad narucit na to, i na vjezbice da krenemo sto prije, ako nisu svi na godisnjem, ici cu privatno jer pitanje je kad bi dobile termin 🙈 to su novosti kod nas, zajebava opet sa dnevnim spavanjem 😋
Sta nije ok, ili samo sumnja, pa salje na uzv mozga 🤷🏻♀️
Jutroo svimaa ☕
Ja ko pregazena nakon svega jucer 😂 u 10 smo imali krstenje pa do navece + rođi starije 😊 sve je super proslo srecom, e da imali smo 5 krstenja u crkvi i cudi me da lokalne novine nisu napisale naslov korona krstenje 😂 evo vam njihova slikica pa pogađajte koja sam ja 😜
Vidim da ce biti zanimljivo za pocimanjem kasica, ja cu samo preporuciti da ne bas mrkvicu medu prvima jer zatvara, ja sam se zeznula s njom. Po meni najbolje jabuke, kruske, butternat tikve za prve tjedne pa onda polagano ostalo 😊
Joj tek sad registrujem da imas stariju, e onda si definitivno ova u cjetnoj sa dvije princeze, prekrasne su mi, a haljinice u 🔝❤️, nego sto si ti ljuta 😡😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji