Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb2
    13. Srpanj 2020. 23:14

Jahanara* , a ne Skoljka, krivo sam zapamtila tko je pitao😂 znaci pricali su svi o trudnickom mozgu kao o zaboravljanju. Cure moje..zakaj nitko ne prica o post partum mozgu, ne znam jel sam jedina, ali moj mozak zaboravlja i to zesce

skoljka
    13. Srpanj 2020. 23:20

bejb2

Jahanara* ,a ne Skoljka, krivo sam zapamtila tko je pitao😂 znaci pricali su svi o trudnickom mozgu kao o zaboravljanju. Cure moje..zakaj nitko ne prica o post partum mozgu, ne znam jel sam jedina, ali moj mozak zaboravlja i to zesce

✌🏻 Evo prijavljujem da nas ima jos sa Nemozgom 🙈

skoljka
    13. Srpanj 2020. 23:25

Bejb2 da stvarno ti jedes zdravo, ne tesko kalorijski osim tjestenine a malac kapitalac. Ja nisam nesto izbirljiva jedem svasta, samo sto se meni prima, a malac napreduje manekenski, kao jedem zbog njega😂😂😂, realno zbog njeg mi ne trebaju silne gluposti koje pojedem tjekom dana, al moram imati izgovor 😂

My baby
    13. Srpanj 2020. 23:40

Ja jedem sve to svaki dan napisem ali bas sve i ne pazim jrl se nesto smije ili ne tako sam u svim dojenjima,no jedem u normalnim kolicinama naravno,voca isto puno jedem 

My baby
    14. Srpanj 2020. 00:02

I jos jedna informacija stene je dobro i uspjesno je vraceno mami😀

MickeyMouse
    14. Srpanj 2020. 07:01

Mybaby bas lijepa priča to za štene, super da je vraćen mami ☺️
    Bejb bome pravo dobro napreduje ☺️
    Ja isto jedem sve sto mi dođe pod ruku, al sto kažeš ti Skoljka realno sve sto pojedem preko dana mi ne treba 😂
    Mi smo imali dobru noc nakon kaosa od dana jučer, nadam se da će današnji dan bolje proći. Sad evo ležim i čekam da se probudi, tu nešto mrljavi i nateže dudu 😄

Fever
    14. Srpanj 2020. 07:07

Vi koje ste cjepile protiv rote, obavezno paziti tjedan dana da beba ne dode u doticaj s kakicom i vi operite i dezinficirajte ruke jer je cjepivo zivo pa dok se ne izluci da ne bicpokupili vi rotu...

It’s a baby boy💙

14. Srpanj 2020. 07:31

Bome bebice dobro napreduju 😍
    I mali paskic s njima 😁 bas lijepa prica 😊
    Ja eto koliko je bilo guvzve ovih dana skinula kilu, a neznam kako obzirim na janjetinu i torte i kolace 😂
    Sad cu probati smanjiti slatko ali ne obecavam 😂
    Bebolina od onog divnog spavanja sa buđenjem u 3 i 6, odkad su vrucine bile pocele sve se bilo poremetilo i ajmo rec ovaj prvi san do 2/3 je ostao, a onda buđenje svakih sat dva tako da ja nisam naspavana bas ovih dana. 
    E da i hvala sto mislite da sam tako mlada lijepo je to cuti dok se blizi trideseta 😂😂😂

14. Srpanj 2020. 07:40

Ja mrljam svasta s hranom, al trudim se jest juhe domace i domace kompote. Kad krecem s podojem mali pocinje na sisi na kojoj je zavrsio i tu valjda povuce mast 😀

I moi bebo koji nema duza dnevna spavanja je jucer bio mrtav i odvalio dva dnevna spavanja. Cak spavao u pola 8 navecer koliko je bio umoran. I sad spava od 22 do evo jos uvijek. S budenjem za cikanje naravno al on to ni ne zna. Jedino stenje pa sam ja budna, nadam se da to brzo i bude proslo.
    .
    Brijem da bebama pase ovo vrijeme :)

14. Srpanj 2020. 07:41

Za rotu mi kaze frend ljekarnik da to sve ovisi koji rota virus...isto kao gripa. Svaki put je nesto drugo i cjepivo pada u vodu. I sad sam u dilemi cijepiti ili ne

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.