Mi smo prosle godine ugradili klimu zbog starije jer je sva bila nervozna od vrucine, ali nam je tada u kuci bilo 30 stupnjeva. Nakon toga smo se preporodili. Doduse, za ovu nervozu i nespavanje po danu kod mlađe ni klima ne pomaze.. Ne kuzim kaj je s tim ponasanjem. Mozda onaj skok s 9 tjedana? 🤔
Moj redovno krene cendrat svaki dan od 18 nadalje... jucer je to trajalo do 22h. Nacicava, duda, pljune, place. Na kraju sam popizdila i ustala iz kreveta, taman obuvam papuce, a on zaspao! Sve pripisujem vecernjoj nervozi i nadam se da ce proc za mjesec dana. Jedino ne znam kad da s njim idem u setnje koje mrzi: u 8 ujutro prije vrucine? U 5 popodne mi je jos vruce, a od 6 vec place.
I kod nas je oko 26 stupnjeva, sad zatvaram prozor zbog buke, neki psi stalno laju i auti se neki zalete i mali se sav zdrma, a i ja jos vise. Bas mi fali otvoreni prozor :( kupili smo mini prijenosnu klimu onu Rovus za 280kn.. fino mi puse, a malom je to lagana white noise pa i bolje spavamo 😁 ako je suditi po zadnja dva dana
Jutrooo.. Kod mene ludnica od jutra radi priprema za sutra, ali malac me pocastio sa spavanjem do sad.
Imam osjecaj da je vec sad 30 stupnjeva 🥵, obukla sam mu tanke kratke hlacice i najtanju majicicu. Meni u kuci ne treba klima jer imamo debele zidove i debelu izolaciju tako da nikad unutra nije neizdrzivo
Moj redovno krene cendrat svaki dan od 18 nadalje… jucer je to trajalo do 22h. Nacicava, duda, pljune, place. Na kraju sam popizdila i ustala iz kreveta, taman obuvam papuce, a on zaspao! Sve pripisujem vecernjoj nervozi i nadam se da ce proc za mjesec dana. Jedino ne znam kad da s njim idem u setnje koje mrzi: u 8 ujutro prije vrucine? U 5 popodne mi je jos vruce, a od 6 vec place.
I kod nas je oko 26 stupnjeva, sad zatvaram prozor zbog buke, neki psi stalno laju i auti se neki zalete i mali se sav zdrma, a i ja jos vise. Bas mi fali otvoreni prozor :( kupili smo mini prijenosnu klimu onu Rovus za 280kn.. fino mi puse, a malom je to lagana white noise pa i bolje spavamo 😁 ako je suditi po zadnja dva dana
Moj se navikao na buku, po danu mi zna spavati u dnevnoj, ali kod mene je radio upaljen mako glasnije pa se navikao,ali ako je tisina pa nesto lupne ili neko pocne govoriti odmah se probudi zato mi je radio uvijek upaljen, a vani kad se vozimo kroz selo nenormalno psi laju zbog moja dva 🤪 cak nekad kad place umiri se cim pocne parada sa lavezom.
Moja je naucila na buku i spavanje takvo a navecer sve stisam.i ja imam dva psa i ludu zenku koja laje kad netko otvori vrata u stubistu.
Majuska ja svoju odavno oblacim u kratko.
Malina mi idemo u setnju prije 8, trgovina se otvara u 7, prva sam ujutro tamo uzimam kruh i on ide samnom i napravimo krug.. voli se voziti samo jer mu je na krovicu moguce otvorit jedan sloj gdje ima mrezica pa zvjerka odusevljeno okolo, cim je sunce i to zatvorim a ne spava nije mu zanimljivo..
Skoljka kad planiras s dohranom? Ja cu lagano krenuti s rizinim pahuljicama kao nocni obrok s 4 mj pa lagano s kasicama. Ako bide htio super ako je sacekati cemo jos malo, ne zelim propustiti sve domace i sezonsko sad..
I da, mozes li kad krenete uvoditi napisati sta si dala i koliko pita ti onda sisa/ pije ad uz taj jedan obrok dohrane : )
Ako imate neki fb grupu gdje ima recepta i planova javite da se uclanim
It’s a baby boy💙
Bokic cure 🙈
Kod nas u stanu je jako toplo, tako da spava u bodiju a onda po noci pokrijem nogice tetrom ili tankom dekicom 🙈
Vodila sam ju danas privatno na sistematski, narucila i pregled kod fizijatra 10.7. zbog blagog hipertonusa da vidim sta ce on rec 👀
Moje zlato me pocastilo najduzim spavanjem ikad, od 22 do 04! I onda do 08 😊 Kod nas je preko dana toplo vani, u stanu temp uvijek oko 22, nemamo klimu.. al zato je preko noci 15, tako da je uvijek super za spavati. Jos uvijek ga moram pokriti, i obuci dugi bodi.
Al isto kao malina, cendrav je predvecer a tad jedino ima smisla ici van, ne znam kak da to rijesim. Danas sam probala ujutro izaci van, al dok je pojeo, pokakao se dvaput, pa sam mu prala guzu, izvukla kolica.. izasli smo van u pola 11, vec je bilo kipuce! Meni bas dugo traje to spremanje za van.
Fever imas na fejsu grupu domace kasice za bebe, malo sektaska jer bas skroz zagovaraju domace ono ni slucajno cokolino kasnije ili kupovne kasice. Ali ima dobrih recepata ako zanemaris takve objave i napadanje u komentarima. Moja starija je super sve kasice prihvacala tako da joj brzo nije trebala cica uz taj obrok. A ona je bila dijete ko urica navijeno da jede na svaka 3 sata (navika iz inkubatora) tako da sam njoj sve obroke koji su dolazili bas mogla lijepo rasporediti vremenski. Prvo smo uvodili dorucak pa rucak pa zadnje veceru. I sve sto imas domace mozes lipo zamrznuti pa kad ti krenu kasice samo vadis po potrebi 😁
Mene moja isto pocastila i otisla sinoc kasnije spavati oko 22 pa je do 5 ujutro odvalila 😊
Skoljka sretno sutra 😊
Mi smo danas prvi put u kratkom bodiju😀 moram u nabavu kratkih hlaca i rompera.
.
Mi smo uvodili po nekoj tablici dohrane. Svaku namirnicu 3 dana i onda kombinirali. Znala sam novu namirnicu odmah mijesati sa vec uvedenom. Mislim da sam rizine pahuljice uvela prve ili medju prvima kako bi mogla pojacati povrce- npr tikvicu koja je vodena. Moja kcer je vise mrljala brljala nego jela. Isto sam uvodila -dorucak, rucak, vecera. Sve u razmaku od 2 mjeseca. Kad smo bili negdje vani a vrijeme je bilo za jelo davala sam kupovne.
.
U neko doba noci sam se izdajala kako bi mu muz dao bocicu da mogu malo odmorit. Al nece frajer ni bocici da pridje. Dize mu se zeludac kao i na dudu. I mislim se sta bi bilo da mu bas moram uvesti obrok dohrane...🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji