Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    26. Lipanj 2020. 17:06

Sto se tice komoraca ja sam svojoj uvela komorac al joj dajem na spricu jer moja apsolutno ni jednu bocicu ni dudu nece odmah se izbljuje,doduse nisu mi ni starija djeca htjela nikada.i tocno kad dodjemo od vani a vani je vruce bude zedna bas popije na spricu skoro tri sprice caja,znam tocno kad je gladna a kad zedna.

Jahanara
    26. Lipanj 2020. 17:22

Cure koje imate deckice, koliko puta dnevno ima cistite pisonju? 
    Cistila sam jednom dnevno al kako mi se cini da stenje prije nego se popiski pocela sam skoro kod svakog presvlacenja. Ne znam da li se to stenjanje potrefilo sa piskenjem al sve mi se cini da ga nesto muci. 

sagi
    26. Lipanj 2020. 18:19

Jahanara

Cure koje imate deckice, koliko puta dnevno ima cistite pisonju?
    Cistila sam jednom dnevno al kako mi se cini da stenje prije nego se popiski pocela sam skoro kod svakog presvlacenja. Ne znam da li se to stenjanje potrefilo sa piskenjem al sve mi se cini da ga nesto muci.

Jednom ili kad se sjetim pa ispadne i više puta. Rekla mi patronažna da je dovoljno jednom osim ak baš ima puno kakice u peleni da se onda očisti i kod tog presvlačenja. Al nama nikad kakica ne ode na pišonju. 

Boa35
    26. Lipanj 2020. 20:38

Vaki

jagodica_bobica25

Cure jel koja dobila u trudnići onu crtu na tebuhu linea negra? Nakon koliko ti prođe? Ja ju jos uvijek imam a nije mi to lijepo niti malo pa sam zabrinura vec haha hoće li zauvijek ostat ta smeđa crta preko cijelog trbuha 😂😂🤦🏻‍♀️

Zanimljivo je da je ja uopće nisam imala u trudnoći, a kad sam rodila onda se odnekud misteriozno pojavila. Proći će ne brini… Ne sjećam se više koliko treba da ode.

Točno tak i meni! 
    Uopće je nisam imala u trudnoći i onda se nakon poroda pojavila 🤷 moja mala tri i pol mj a meni se ona i dalje vidi.. 
    Aewe2 drago mi je da je malecki dobro i da ste došli doma! Sad uživajte 🤗
    Cure, imate li vi problema s trbuhom? Ja sam pala na kilažu prve god faksa..s raznim dijetama zadnjih 10god nisam to uspjela..samo što mi se osušila i guzica i sve.. trbuh ujutro za poželjeti ravan..al do večeri mi bude kao da sam na pola druge trudnoće 🙈 vježbam lagano, al opet ne svaki dan, jer budem toliko umorna da mi se nekad baš neda.. 

Fever
    26. Lipanj 2020. 21:31

Mi smo imali koma dan on nikako nije htio spavat, od 6 ujutro do 7 navecer 3x po pola sata i to u kolicima ili na meni, zaspe dok jede, kapci crveni i cim ga se spusti sranje
    Jos je dobio osip od znoja a u bodicu cijeli dan...proslo je brzo. Sad spava idem i ja. Valjda tak mora jedan los dan i par boljih🤷🏼‍♀️

It’s a baby boy💙

Majuska
    26. Lipanj 2020. 22:02

Bile kod dr .prolisala antibiotsku mast ,rekla da mazem 2xdnevno 7 dana ...
    E meni je u spavacoj 27 stupnjeva znaci koma ...neznam kako danju obucem? Da je ostavim samo u bodiju ?
    Ubi me ovo oblacenje 🤔😑

sagi
    26. Lipanj 2020. 22:12

Fever

Mi smo imali koma dan on nikako nije htio spavat, od 6 ujutro do 7 navecer 3x po pola sata i to u kolicima ili na meni, zaspe dok jede, kapci crveni i cim ga se spusti sranje
    Jos je dobio osip od znoja a u bodicu cijeli dan…proslo je brzo. Sad spava idem i ja. Valjda tak mora jedan los dan i par boljih🤷🏼‍♀️

Slično i kod nas, od 7 ujutro do prije pola sata bez spavanja, osim ko kod tebe par puta po max pol sata.
    Nadam se da sad slijedi par dobrih dana. 

Jahanara
    26. Lipanj 2020. 22:33

Fever

Jos je dobio osip od znoja a u bodicu cijeli dan…proslo je brzo. Sad spava idem i ja. Valjda tak mora jedan los dan i par boljih🤷🏼‍♀️

sagi

Fever

Slično i kod nas, od 7 ujutro do prije pola sata bez spavanja, osim ko kod tebe par puta po max pol sata.
    Nadam se da sad slijedi par dobrih dana.

Bar ste zaspali, mi se jos uspavljujemo🙄

skoljka
    26. Lipanj 2020. 22:36

Majuska

Bile kod dr .prolisala antibiotsku mast ,rekla da mazem 2xdnevno 7 dana …
    E meni je u spavacoj 27 stupnjeva znaci koma …neznam kako danju obucem? Da je ostavim samo u bodiju ?
    Ubi me ovo oblacenje 🤔😑

😳😳😳😵 Pa kako disete, ja bi crkla, kod mene je 23 jer prozor ne otvaram, a ja bi rado, muz neda radi malog. Pa pidjami i ako imas ljetnu vrecu skroz tanku, ili ako je ona popunjena ljetnja onda samo bodi ispod. Jel ona nervozna zbog vrucine? 

Ja tu liniju imam jos, i trbuh i kile, ma sce atoji iato kao nakon poroda😭
    .
    Moj je danas sva nekakav cendrav bio, odradio 3 spavanja od po 30min- 45min
    .
    Spolovilo cistim/lagano pokusavam navuci kad se sjetim svaki dan jednom, moj se zasere nekako prema naprijed uvijek, ako je malo samo ga dobro pobrisem, ako je vise onda ga operem 🤷🏻‍♀️

Fever
    27. Lipanj 2020. 01:51

Moj ima samo kratki body i pelenu, pedijatrica je rekla da ga raskomotim... u stanu nam je 25-27, klimu nemamo

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.