Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pupi30
    28. Lipanj 2020. 15:11

malina08

Pametni su oni, trebala sam dudu ponijet u rodiliste :D a sad ju zvace kao da ide sisati, a ja njemu: ljubavi dudati,a ne sisati ;(
    .
    Ja sam u par navrata stavila klimu danas na 24 da puse sto vise stropu.
    .
    Ni ja ne stavljam kapicu kad ga kupamo

Bibsica ti je dosta velika i onako ispupcena...moj voli dude a nekad mu dodje povracati od nje tako da nisam sigurna koliko ce mu ona pasati.Mislim kod mog prolazi...ali bojim se ako nece niti jednu da tesko da ce nju 😭 Ali probaj isto...

• Pupi30
    28. Lipanj 2020. 15:19

Kako vi stitite njih od komaraca? Mi smo jutros bili na bundeku i izgrizli su ga na vise mjesta 😒
    .
    Mene ova vrucina ubija...jedva cekam 8 mj da idemo u dalmaciju...
    .
    Ja i muzic se mazili prvi put sinoc i cak je proslo ok 🙈 meni je bila teska panika ali s obzirom na 5 vanjskih i tko zna koliko unutarnjih nije me bolilo...ali lubrikant pod obvezno 🙉

My baby
    28. Lipanj 2020. 16:38

Pupi izgleda da ih ne mozes zastit protiv komaraca tako male svi proizvodi su od sest mj..nabavi komarnik za kolica ja jesam

Fever
    28. Lipanj 2020. 22:07

Ja sam narucila komarnik s Aliexpress za nekih 11 kn, navodno imaju neke naljepnice koje se stave na kolica i npr majicu i odbija komarce..
    Ovaj nas deckic je spavao jednom preko dana ali sam ga zato nakon neuspjelog uspavljivanja ubacila s dudom u krevetic i zaspao je sam koliko je umoran😂

It’s a baby boy💙

sagi
    29. Lipanj 2020. 00:34

Mi imamo mrežu protiv komarca za kolica, nismo još probali. Imamo naslijeđeno, ali mislim da sam jednom vidla u dm-u da ima za kupit.

Jučer je mali i tokom dana dosta spavao, 3 put po sat i pol plus kraća spavanja. 
    Jednom je bio nervozan i umoran i nikako zaspat pa sam ga stavila u maramu i jako brzo je zaspao prebacila ga u krevetić iz marame i nastavio spavat.
    Sad sam ga za prvo hranjenje ja budila pa ćemo vidjet dalje. 

• Pupi30
    29. Lipanj 2020. 04:57

Moj je sinoc papao u 9 i 30 i zaspao u 10 i 30 i probudila sam ga u 4 i 40 za papanje...dakle bio je 7 h bez hrane...to mi se cini previse 🙊🙊🙊 Sto vi mislite?

mom3
    29. Lipanj 2020. 07:54

Kaj dolaze stvari s Alixpressa normalno? Koliko se dugo ceka paketice?

Jahanara
    29. Lipanj 2020. 09:10

Jutro cure!
    Mmammaa narucila sam 18.5.i jucer ujutro je stiglo u Hr a kad ce do mene pitanje je. Isti dan sam jos nesto narucila i taj paketic jos uvijek stoji u Nizozemskoj. A recimo za te dvije stvari je pisalo da je rok isporuke 8-20dana, a vec je 40 proslo.
    .
    Pupi koliko se sjecam on tebi super dobiva na kilazi. Ako ima dovoljno podoja u toku dana, ja bi ga pustila da spava.
    .
    Mi se isto vozimo u kosari, jaje nam je samo za voznju u autu.
    .
    Jucerasnji dan je malac vecinom prespavao. Jedino je navecer bio nervozan al je zaspao uz napu oko 10 i u 2 sam mu u snu dala cikiti, oko pola 5 se probudio, jeo i nastavio spavati do pola 7. 
    .
    Pune li vasi uredno pelene po noci? Vec par puta je kod mog bila pelena suha, tek je pred jutro napuni al bas jako. Preko dana i piski i kaka normalno. 

sagi
    29. Lipanj 2020. 10:03

Mmammaa meni je prije koji tjedan došla narudžba od 2.mjeseca 😁 i naručila još neke paketiće prije mjesec, neš je stiglo normalno, a neš još ne. Tak da stižu polunormalno 😂
    Jahanara uglavnom napuni, al nekad ne.
    Ne opterećujem se dok dnevno ima dovoljan broj popišanih i pokakanih pelena.

• Pupi30
    29. Lipanj 2020. 10:14

Jahanara

Jutro cure!
    Mmammaa narucila sam 18.5.i jucer ujutro je stiglo u Hr a kad ce do mene pitanje je. Isti dan sam jos nesto narucila i taj paketic jos uvijek stoji u Nizozemskoj. A recimo za te dvije stvari je pisalo da je rok isporuke 8-20dana, a vec je 40 proslo.
    .
    Pupi koliko se sjecam on tebi super dobiva na kilazi. Ako ima dovoljno podoja u toku dana, ja bi ga pustila da spava.
    .
    Mi se isto vozimo u kosari, jaje nam je samo za voznju u autu.
    .
    Jucerasnji dan je malac vecinom prespavao. Jedino je navecer bio nervozan al je zaspao uz napu oko 10 i u 2 sam mu u snu dala cikiti, oko pola 5 se probudio, jeo i nastavio spavati do pola 7.
    .
    Pune li vasi uredno pelene po noci? Vec par puta je kod mog bila pelena suha, tek je pred jutro napuni al bas jako. Preko dana i piski i kaka normalno.

Da super dobiva ali ne uspijemo mi u danu uhvatiti vise od 6 podoja...i onda mi fake bas ta dva nocna da bi imali tih minimalnih 8 😶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.