Jutrooo ☕
✴Vidim kod sviju nervoza jucer. Nama je sve u svemu odlicno prosao dan ali je imala neku zutu minutu tj 5 minuta. Plakala je da su joj suze skocile na oci bas mi je zao doslo podsjetilo me na ono nervozno plakanje prije predvecer. Srecom nije dugo trajalo i odmah sam je uspavala poslije toga da se lipo odmori.
✴Kod nas isto vruce pa je u kratkom bodiju, ali dole su tajice i bose noge pa joj je taman, ne znoji se.
✳poslije kupanja joj nestavljam kapicu kad je uvijek kupam navecer a u stanu je toplo pa nema potrebe. Jos zna biti dana kad puse pa joj onda vani stavim kapicu, ne buni se i ne znoji pa mislim da joj ne smeta 😊
✴ ona je imala osip neki na pocetku po licu sastrane di bi bljuckala, ja sam to samo prokuhanom vodom brisala i proslo brzo, jel to bilo ciscenje ili osip neznam ali nisam htjela jos dodatno trackati sa nicim
Majuska mozda si se malo preforsirala ipak, uspori malo jos dok to ne prođe kako spada, neznam jel mislis na oziljak od carskog, mene moj svrbi kad su neke promjene vremena, a vjerujem da i ovi svi ostali oziljci ako su veci reagiraju
✴ moja D je pocela bas puno sliniti i stalno to pljuckai trpa ruke u usta da ih zvace. Stavim je u sredinu kreveta potrbuske da spava, a ona se odgura skroz do vrha dok se ne zabije u krevetic pa onda pocme se buniti da je uzmem. A jutros se nekako i uspila okrenuti sa trbuha na leđa jer je uvijek stavljam spavati na trbuh jedino tako dobro spava.
Uh raspisa se ja😂
Jutro,
i kod nas jučer malo nervoze,al puno bolji dan nego u petak.
Išli malo do Jaruna prošetat oko 5 popodne, definitivno prerano, bilo je prevruće. Još mu ja obukla dugi bodi, hlačice, još nismo došli do kratkog 🙈 Sravila ga u kolica, krenuli, plač, popišan, pa sma ga presvlačila prvi put u autu, plač i dalje pa je dobio i sisu. 💪 Poslije je bio dobar pa smo šetali i lovili hlad.
A baš je počeo jače plakati, ono histerično dok je gladan, prije bi se samo malo bunio.
.
Majuska rez od epiziotomije il carskog. Mene zna tak zabolit od epizio.,i svrbi.
I dva prva šava unutra su mi sr očiti razdvojila i tak je odvojeno zaraslo 😕
.
Skoljka uživajte, držim 🤞 da vam sve prođe kak ste zamislili 🙂
Jutro,
i kod nas jučer malo nervoze,al puno bolji dan nego u petak.
Išli malo do Jaruna prošetat oko 5 popodne, definitivno prerano, bilo je prevruće. Još mu ja obukla dugi bodi, hlačice, još nismo došli do kratkog 🙈 Sravila ga u kolica, krenuli, plač, popišan, pa sma ga presvlačila prvi put u autu, plač i dalje pa je dobio i sisu. 💪 Poslije je bio dobar pa smo šetali i lovili hlad.
A baš je počeo jače plakati, ono histerično dok je gladan, prije bi se samo malo bunio.
.
Majuska rez od epiziotomije il carskog. Mene zna tak zabolit od epizio.,i svrbi.
I dva prva šava unutra su mi sr očiti razdvojila i tak je odvojeno zaraslo 😕
.
Skoljka uživajte, držim 🤞 da vam sve prođe kak ste zamislili 🙂
Od epiziotomije oziljak ...i meni to nekako cudno izgleda koda nije zaraslo ljepo nego isto koda ima rupica 🤔🤨
Mozda je jos rano .
E sad jel vi kad setate stavite u kosaru ili jaje ?
Ova moja nece kosaru ,mislim ona se izvija cim mora ravno lezati 🤪
A u jajetu mi izgleda koda joj je vruce
Jutro!
Mi imali veselu noc, nije plakala al se okreće na trbuh i zapinje joj ruka i onda stenje dok je ne vratim. Uopće ne spava mirno, u krevetiću se okrenula skroz okomito. I dok lezi na leđima diže se nogicama onak guzu u zrak i onda se kao odbaci - nema ostavljanja vise nigdje bez nadzora osim na podu 🙈
Majuska ja u košaru, jaje mi sluzi isključivo dok idemo negdje autom.
Ni ja ne stavljam kapicu poslije kupanja, a ni nema puno kose pa se brzo osuši.
Joj, moj mis se cijelo jutro trudi sam uspavati, a ja skiljim sa strane. Pa sam mu ipak pripomogla, legla pored njega, naslonio se na sisu i zaspao. Maza!
.
Mislim da smo u skoku iako je 8 tjedana, buknule mi sise po noci koliko je navlacio zadnjih par dana, ono kamen kamen, na momenat sam se i zabrinula.
.
Majuska, ja sam krenula s kosarom, al ne voli bit unutra. Stavila sam i poplun da lezi na tome da se ne baca u njoj previse
.
Mi se od jutra spremamo na prvi djecji rodjendan u nekom vinogradu, po ovoj vrucini.. rucak je oko pola 2, ima da krepamo! Nadam se da nece puno plakati s obzirom da ne voli kolica :(
Majuska u košari vozimo u kolicima , jaje koristimo samo u autu, nismo ga ni montirali na kolica dosad 😁
Malina sretno na rođendanu, držim 🤞da malom bude dobro pa će bit i vama 😉
Cure, vidim da pišete već o kašicama..još malo i do toga smo došli. 🙈 prebrzo mi sve ide..
Pa ne morate ranije kretati s kašicama da ne propustite sezonsko.. ako imate domaće spremite u škrinju čega neće biti u 9-10mj.. za bebe može stajati do 6mj u škrinji..
A inače, imate za kupiti termosice za kašice..ja naručila s abrakadabre..super su..ima i u dječjim dućanima ali veće..
Mi ćemo ih koristiti ako smo u šetnji ili ako idemo negdje, a vrijeme je za papati.. do dva h može kašica stajati unutra mlaka..ne vidim razlog zašto kupovati kašice, ovo mi se baš čini super ☺️
Idem dalje čitati zaostatke 😀
Majuska ja sam kosaru jednom koristila poslije rodilista i stalno smo u jajetu,ona voli razgledat a u kosari ne vidi nista a i meni je jednostavnije u jajetu kad je vezana sta ja znam..ja joj stavim tetru ispod
A moja mala cijeli dan spavala pa se ja uhvatila ciscenja .
Navalila ko luda i predvecer ajmo setat ,pa sad sve boli haha upala misica lagana 😆
Jel tko osjeti oziljak da ga boli u ove vruce dane ?
Neznam jeli to od znoja ili napora ali me bas probada 🤦♀️🤷♀️
I jos jedno pitanje !
Jel vi kad okupate svog bebaca stavljate kapicu na glavu?
Ja stavim na pocetku a onda joj skinem jer ima puno kose pa da se ne oznoji ipak je toplo u stanu
Možda bolje da malo fenom posušiš kosu, nego kapicu..
Mislim da bi se moja opet oznojila da joj kapu stavim..
M ima isto brdo kose, već joj je skoro 4cm duga 🙈 mi malo fenom posušimo, ali znamo i pustit da se sama osuši..
Sortiraj odgovore
Najstariji