Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    27. Lipanj 2020. 15:49

Znam da sam jos nesto htjela napisati...
    Skoljka uzivajte sutra! 😊

My baby
    27. Lipanj 2020. 15:52

Jahanara i ja ti imam problem s tim,cak sam se neki dan izdojila da joj moja sestra proba dat bocicu dok sam ja kod frizerke ali sve je izbljuvala tocno joj se dize zeludac na te gume😂jos sam i probala sa istom dudom kao bradavica ma nema sanse

MickeyMouse
    27. Lipanj 2020. 18:57

Pozdrav svima!
    Skoljka sretno sutra ☺️
    Kod nas je isto jako vruce, dosta je bila nervozna radi toga ona danas. Cijeli dan je u kratkom bodiju isto kad spava je pokrijem plahticom. Češće me traži jest, valjda jer je žedna - al nisam davala vodu još. 
    Ja sam sa starijom krenula sa 4 mjeseca sa hranom al ona je toliko kritična sto se tiče jela općenito da je tak i počela i tak se i sad ponaša. Iskreno se nadam da će beba biti bar malo vise zainteresirana. Nju planiram sa 5 mjeseci krenuti ili možda i ranije ak vidim da joj treba/pase. Taman će biti svega sezonskog ☺️

MickeyMouse
    27. Lipanj 2020. 18:59

Ali dok napuni 6 mjeseci trebala bi imati barem jedan obrok- doručak ako ne čak i ručak. Imati ću stanku za dojenje 2 sata al ne može do mog povratka s posla s jednim dojenjem 😄

Fever
    27. Lipanj 2020. 20:12

Mickey ti se vracas ranije?

It’s a baby boy💙

MickeyMouse
    27. Lipanj 2020. 21:16

Fever

Mickey ti se vracas ranije?

Da, i s prvom malom sam išla nakon 6 mjeseci, a muž preuzima porodiljni drugih 6. I onda ja imam pravo na još po 2 mjeseca do njihove osme godine da iskoristim. Posao mi je dve minute autom od kuće, tak da uz ovu stanku je super. 

bejb2
    27. Lipanj 2020. 21:29

Skoljka sretno sutra i lijep provod!
    Mi smo danas imali super jutro, ali nam je zato cijelo popodne katastrofa, nikak zaspati, cica svakih sat vremena, ludilo, mrtva sam! Jos uvijek ne spava i po 50. put na cici...veselim se sutrasnjem danu, samo da ovaj prode..

Fever
    27. Lipanj 2020. 22:25

Bajb to ti je skok proci ce :-)

It’s a baby boy💙

27. Lipanj 2020. 22:34

I ja sam mrtva. Muz i ja smo ga stavili na krevet i gledali kako vristi. Od 18 do 21. Na kraju ga nekak okupali, mrvu se smirio u svojoj kanti (tummy tub), i dalje nastavio ali bar sam uspjela uvalit cicu i zacas je zaspao. Evo nist ne kuzim. Mi smo sutra 8 tjedana, mozda je skok, tko ce to vise znat. Stalno citam o vecernjim nervozama i mantram da ce proc. Iduci tjedan vec 2 mjeseca, kud to vrijeme leti. Meni je svaki dan od tad kao onaj film Beskonacan dan 😂

MickeyMouse
    27. Lipanj 2020. 22:55

Bejb da taman 6 tjedana, bude prošlo.
    Malina bas, ja znam reci da su mi dani nekad tak dugi, a mjeseci lete.
    Nama su se večernje nervoze smanjile (kako trenutno stvari stoje 😂). Sad se lijepo najede i stavim je u krevetić između 19 i 19:30. Do 20 sati ona se za sada sama uspava. Na cici neće da se uspava, a moram starijoj dati večeru, kupanje... bitno mi je da ne place, a dok se vrti po krevetu i meskolji je dobro 😄
    Sto smo rekli za prištiće? Ja mislim da su od znoja jer je danas dobila po rukicama 🤷🏼‍♀️ Nisam ništa novo jela. Da mažem ili da pustim da prođu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.