I ja sam mrtva. Muz i ja smo ga stavili na krevet i gledali kako vristi. Od 18 do 21. Na kraju ga nekak okupali, mrvu se smirio u svojoj kanti (tummy tub), i dalje nastavio ali bar sam uspjela uvalit cicu i zacas je zaspao. Evo nist ne kuzim. Mi smo sutra 8 tjedana, mozda je skok, tko ce to vise znat. Stalno citam o vecernjim nervozama i mantram da ce proc. Iduci tjedan vec 2 mjeseca, kud to vrijeme leti. Meni je svaki dan od tad kao onaj film Beskonacan dan 😂
Jesi li probala s dudom ga umiriti.Meni se neked nece nosi...nece cicu,nece nista i onda mu dam dudu...izokrenu mubse okice i zaspe momentalno 😂😂😂
Cure moje ne mogu opisat kolko znace ove virtualne rijeci podrske u ovakvim trenucima🤪😌🥰..doslovno sam na rubu, vec sam 2 puta plakala..on jos ne spava, a umoran da jedva gleda..fala bogu pa ga je cica sad umirila, nadam se da ce uskoro i zaspati..
Mojeg je duda umirila na 10minuta doslovno..
Bice bolje sutra🤯
Danas je neki poseban dan, evo moj malac zaspao tek prije pola sata. Oci crvene, gleda me u mrklom mraku i nece ni trepnuti. A nema vise mjesta za hranu, a uspavao bi se na sisi, pa place jer ne kuzi.. hjoj i ja jedva cekam sutra!
Onda je nesto u zraku😂i moja je tek zaspala jedino sto nije plakala ali nije ni spavala sad je sama zaspala al ju nisam ni pokrila jer je sva mokra jos sam ju skinula samo u kratki bodi
A moja mala cijeli dan spavala pa se ja uhvatila ciscenja .
Navalila ko luda i predvecer ajmo setat ,pa sad sve boli haha upala misica lagana 😆
Jel tko osjeti oziljak da ga boli u ove vruce dane ?
Neznam jeli to od znoja ili napora ali me bas probada 🤦♀️🤷♀️
I jos jedno pitanje !
Jel vi kad okupate svog bebaca stavljate kapicu na glavu?
Ja stavim na pocetku a onda joj skinem jer ima puno kose pa da se ne oznoji ipak je toplo u stanu
Majuska ne stavljam kapicu nikad jer mislim da nema potrebe kod mene je u stanu na zadnjem katu pakao sve sam prozore otvorila ni mala nije pokrivena sada i vidim da je mokra.klimu iskreno nisam palila ali ako ovako bude ovih dana upalit cu ju malo inace ju izbjegavam radi sebe i mojih kronicnih upala sinusa
Sto se ti e osipa od znoja ne dirati i ne mazati, zvala sam pedijatricu moj je imao. Proslo samo od xdbd nakon par sati
It’s a baby boy💙
I ja sam mrtva. Muz i ja smo ga stavili na krevet i gledali kako vristi. Od 18 do 21. Na kraju ga nekak okupali, mrvu se smirio u svojoj kanti (tummy tub), i dalje nastavio ali bar sam uspjela uvalit cicu i zacas je zaspao. Evo nist ne kuzim. Mi smo sutra 8 tjedana, mozda je skok, tko ce to vise znat. Stalno citam o vecernjim nervozama i mantram da ce proc. Iduci tjedan vec 2 mjeseca, kud to vrijeme leti. Meni je svaki dan od tad kao onaj film Beskonacan dan 😂
Jesi li probala s dudom ga umiriti.Meni se neked nece nosi…nece cicu,nece nista i onda mu dam dudu…izokrenu mubse okice i zaspe momentalno 😂😂😂
Nista od svih duda, jos nam je bibsica zadnji spas, al nikako da ju uzmem :(
Pametni su oni, trebala sam dudu ponijet u rodiliste :D a sad ju zvace kao da ide sisati, a ja njemu: ljubavi dudati,a ne sisati ;(
.
Ja sam u par navrata stavila klimu danas na 24 da puse sto vise stropu.
.
Ni ja ne stavljam kapicu kad ga kupamo
Prevruce je za kapicu. Vise ju se koristi u ostala godisnja doba kada nije ovako vruce. Sada ih to samo grije i postanu nervozni.
Sortiraj odgovore
Najstariji