Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brankica09
    25. Lipanj 2020. 12:52

My baby

Brankica nisam u toku sta ste capnuli?

My baby ispod jezika onu resicu 🙈

Vaki
    25. Lipanj 2020. 14:00

Dakle, ovo uspavljivanje me ubija. Ne mogu ga nikako uspavati. Treba mi 45 minuta svaki puta. 🤪

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    25. Lipanj 2020. 14:05

Aew2 - super što idete doma! 
    Brankice - nije plakala? Odlično! Bezveze si brinula. 😁

🤞❤️🙏

25. Lipanj 2020. 14:07

MickeyMouse

Ae2ew2 Super da ste doma! Sada će oporavak biti još brzi ☺️
    Brankice bravo! Drago mi je da je brzo prošlo i bez suza!
    Malina dobra noc ☺️
    Mi smo noćas imali “dernek”, nije plakala ali je bila budna, stenjala, rovala po krevetu, hoće cicu pa se izbljuckala pa hoće dudu - muci je trbuh 100% jer evo danas već treći dan da nije kakala. Tu i tamo prdne ali ništa konkretno 😨 budem danas popila gusti sok od marelice 😂 sa starijom mi je to palilo, možda pomogne 🤷🏼‍♀️
    Jahanara mislim da nema, da ima u tim “fancy” dućanima 😂 ili naručiti online

Moj prdi ko ćifut. Tankam se cajem od kima, to pucaju rafali cure moje, a on sretan 😂

25. Lipanj 2020. 14:10

Vaki

Dakle, ovo uspavljivanje me ubija. Ne mogu ga nikako uspavati. Treba mi 45 minuta svaki puta. 🤪

Mi se najeli, nervozirao na cici, upalila ventic da puse u zid i zaspao kao zaklan. Pase mu zvuk. Jos da ja mogu zaspati... a ne usudim se ustati jer se bas naslonio na sisu 😬😌

Jahanara
    25. Lipanj 2020. 14:16

Mickey tako je i moj nocas, jede i bljucka i to poprilicno. Najgore mi je sta ga stavim na bok spavati a on se migolji sve dok ne legne na ledja. 
    .
    Vidjela sam da ima preko int narucit, al ne placa mi se dostava koliko i dudica kosta. Bas sam skrtica🙈
    .
    Vaki i mi se uspavljujemo dugo i cim ga spustim spava 5 min i budan. I onda ispocetka. 

Fever
    25. Lipanj 2020. 14:24

Nama je noc bila super, spavao od 10-3:30, i od 4-6... osli u 7 na uranak u setnju i po kruh, spavao pol sata u kolicima, dosli u stan spavao jos pol sata kad je jeo.. odvalio kasnije jos 2h, sad se probudio jest i u pol hranjenja bocicom on zmirka, dok je sve pojeo i zaspao je, lezi na meni sad cu ga spustit
    Ne znam jel je toliko umoran od nespavanja jucer ili ga je opatosio svjezi zrak vani ( otvoren je sirom prozor u spavacoj)

It’s a baby boy💙

• MiniMa
    25. Lipanj 2020. 15:46

Cure da se javin malo 🤗
    Ae2ew2 super da napokon idete doma, bit ce ipak lakse u poznatom okruzenju 🙌🏼
    Kao prvo, svaka cast mamama s vise djece, naklon do poda.... 
    Od kad je muz poceo radit ja nista ne stizem, mali bi sano bio na rukama i nosio se, cak i kad je na rukama a ja sjednem to je galama da mi je sve neugodno sto se cuje van na cestu 🙈
    Kako ste vi rijesile, nazovimo to histerijom, probala sam ga pustit da place (nemajka😶), ali ne pomaze samo se sav oznoji i zacrveni i  zao mi ga tako pustit, a stvarno nista uz njega ne mogu napravit, a kad napokon i dode muz, ja sam krepana od nosenja cijeli dan i nemam snage onda jos po kuci rintat, uzaas

Vec dvije noci spava u kindicu i budimo se na svaka 3 sata po noci, al zato preko dana protestira sa spavanjem, samo dok se vozi u kolicima kad smo u setnji spava, u kuci u kolicima niti zamisliti.... Ako i zaspe na rukama, ja ga spustim iste sekunde se probudi.... 

Pricale ste za proljevastu stolicu, on meni isto dosta vodeno kaka, barem 4 puta dnevno, zvala sam pedijatra kaze da je to u redu dok god nema krvi i dok stolica nije sluzava i pjenasta....

Jja se trudim pazit sta jedem, al i kad pazim uvijek se u necemu potkrada nesto sto kao ne smijem, al evo hvala Bogu uspjeli smo nekako grceve dovest u red sa Sabsimplexom

Mi u srijedu idemo na prvi pregled i jedva cekam, Patrik je vec s 5 dana cvrsto drzao uzdignutu glavicu i primjetila sam da nekad kad ga hranim i nekad kad ga nosimo se krene lagano izvijati prema nazad, googlam a kad ono stalno izbacuje neuroloske poremecaje, tako da sam prestravljena sad s tim 😳

Kolko ste vi dugo krvarile?
    Rvo nama danas mjesec dana, a ja i dalje krvarim... Bilo se nesto stisalo na onako smeckasti iscjedak, al sad vec tjedan dana opet bas onako svjeza krv ide, nije kolicinski puno, ali zivcira i zabrinjava, kod ginica idem tek 10. 7.
    .

sagi
    25. Lipanj 2020. 16:06

malina08

MickeyMouse

Ae2ew2 Super da ste doma! Sada će oporavak biti još brzi ☺️
    Brankice bravo! Drago mi je da je brzo prošlo i bez suza!
    Malina dobra noc ☺️
    Mi smo noćas imali “dernek”, nije plakala ali je bila budna, stenjala, rovala po krevetu, hoće cicu pa se izbljuckala pa hoće dudu - muci je trbuh 100% jer evo danas već treći dan da nije kakala. Tu i tamo prdne ali ništa konkretno 😨 budem danas popila gusti sok od marelice 😂 sa starijom mi je to palilo, možda pomogne 🤷🏼‍♀️
    Jahanara mislim da nema, da ima u tim “fancy” dućanima 😂 ili naručiti online

Moj prdi ko ćifut. Tankam se cajem od kima, to pucaju rafali cure moje, a on sretan 😂

I moj stalno prducka 😂

Vaki
    25. Lipanj 2020. 16:53

MiniMa

Cure da se javin malo 🤗
    Ae2ew2 super da napokon idete doma, bit ce ipak lakse u poznatom okruzenju 🙌🏼
    Kao prvo, svaka cast mamama s vise djece, naklon do poda….
    Od kad je muz poceo radit ja nista ne stizem, mali bi sano bio na rukama i nosio se, cak i kad je na rukama a ja sjednem to je galama da mi je sve neugodno sto se cuje van na cestu 🙈
    Kako ste vi rijesile, nazovimo to histerijom, probala sam ga pustit da place (nemajka😶), ali ne pomaze samo se sav oznoji i zacrveni i zao mi ga tako pustit, a stvarno nista uz njega ne mogu napravit, a kad napokon i dode muz, ja sam krepana od nosenja cijeli dan i nemam snage onda jos po kuci rintat, uzaas
    .
    Vec dvije noci spava u kindicu i budimo se na svaka 3 sata po noci, al zato preko dana protestira sa spavanjem, samo dok se vozi u kolicima kad smo u setnji spava, u kuci u kolicima niti zamisliti…. Ako i zaspe na rukama, ja ga spustim iste sekunde se probudi….
    .
    Pricale ste za proljevastu stolicu, on meni isto dosta vodeno kaka, barem 4 puta dnevno, zvala sam pedijatra kaze da je to u redu dok god nema krvi i dok stolica nije sluzava i pjenasta….
    .
    Jja se trudim pazit sta jedem, al i kad pazim uvijek se u necemu potkrada nesto sto kao ne smijem, al evo hvala Bogu uspjeli smo nekako grceve dovest u red sa Sabsimplexom
    .
    Mi u srijedu idemo na prvi pregled i jedva cekam, Patrik je vec s 5 dana cvrsto drzao uzdignutu glavicu i primjetila sam da nekad kad ga hranim i nekad kad ga nosimo se krene lagano izvijati prema nazad, googlam a kad ono stalno izbacuje neuroloske poremecaje, tako da sam prestravljena sad s tim 😳
    .
    Kolko ste vi dugo krvarile?
    Rvo nama danas mjesec dana, a ja i dalje krvarim… Bilo se nesto stisalo na onako smeckasti iscjedak, al sad vec tjedan dana opet bas onako svjeza krv ide, nije kolicinski puno, ali zivcira i zabrinjava, kod ginica idem tek 10. 7.
    .

Ja sam ti isto tako krvarila 2 mjeseca, već sam se zabrinula i onda je stalo. 
    Mislim da ti sve bebe, u nekim trenucima, zabacuju glavicu. Moj se isto znao izvijati pa ga sad nosim okrenuto od sebe i sad sve vidi pa nema razloga da se odgurava. 

🤞❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.