Hej, cure nikako da se javim..ova moja lidije 2 dana pa je 2 dana ok i prespava cijeli dan..ne znam što bih više mislila.
Dobila je 500g na prvom pregledu s mjesec dana i otad ju hranim na silu i baš nas to brine i mislim da ju samo živciram. Narasla je 4 cm uz tih pola kg. Samo dojim, sad sam uvela malo formule pa je dobila 300g u desetak dana.
Kako vaši?
.
Nedavno sam pisala o toj probadajucoj boli i mislila sam a je normalno. Nakon rojazola sve prošlo.
Koja je od vas dobila M? Meni ravno nakon 6tjedana došla kao nikad u životu. Lije 😱🙈
Brine vas jer ju hraniš na silu ili jer je dobila 500g. Mislim pa 500 je dobro, jel tak?
I jedno i drugo. Ponavljam si da je zdrava i a dobiva, a ne gubi. Ali svakih par dana opet sve ispočetka. 😵
Jutro cure 😊 mi sutra idemo u klaicevu recnut ono ispod jezika , drzite nam 🤞 da prode ok, citala sam da nista ne boli ali ipak me prpa jer poznavajuci moju R bit ce suza na izvoz 🙈
Sretno!
Brankice sretno 💪🙏😊
Ja mislim da je isto sve ovo za cijepljenje u rame kao Jahanara. I da mora nastati na kraju ta rekacija i oziljak da se zna da je cjepivo djelovalo. Mojoj je tek tockica crvena.
Joj ja bi se stvarno trebala vama pridruziti da smanjim slatko ali nemoguce. Jos sad uz sve tresnje, jagode, maline, ribizl, visnje, a obozavam sve 😂
Najbolje bi bilo da pocmem nesto vjezbati, ali bome kad to sve stignuti 😕
Bibs u ovim djecjim trg, choconilss, cutie cloud i to... mi smo online narucili, frendica pokupila u trgovini i donjela nam
It’s a baby boy💙
Hej, cure nikako da se javim..ova moja lidije 2 dana pa je 2 dana ok i prespava cijeli dan..ne znam što bih više mislila.
Dobila je 500g na prvom pregledu s mjesec dana i otad ju hranim na silu i baš nas to brine i mislim da ju samo živciram. Narasla je 4 cm uz tih pola kg. Samo dojim, sad sam uvela malo formule pa je dobila 300g u desetak dana.
Kako vaši?
.
Nedavno sam pisala o toj probadajucoj boli i mislila sam a je normalno. Nakon rojazola sve prošlo.
Koja je od vas dobila M? Meni ravno nakon 6tjedana došla kao nikad u životu. Lije 😱🙈
Brine vas jer ju hraniš na silu ili jer je dobila 500g. Mislim pa 500 je dobro, jel tak?
I jedno i drugo. Ponavljam si da je zdrava i a dobiva, a ne gubi. Ali svakih par dana opet sve ispočetka. 😵
Znam sve, nama je cilj 500g za mjesec dana, ali mjesec dana je za tjedan dana, a njemu fali još nekih 200g,sumnjam 😕
Ova vaga doma je i dobro i zlo 🙈
Mi smo bili par dana u dalmaciji…do tamo nije spavao i bio je jako nervozan a natrag je bio super…sve je prespavao.
.
Skoljka tako i moj zeza ali tek kad pojede…krene se smijati i stslno izbacivati siku i povlaciti je …pre smijesan bude🤣🤣
.
Vaki mom se pojavio oziljak ali tek nedavno.Svi moraju imati taj oziljak…to je takvo cjepivo…tako da ce se pojaviti onima kojima nije.
.
Corrine moj je imao vodenastu stolici 3 4 dana ali je prosla sama od sebe…zvala sam pedijatricu i rekla mi je da je sve ok dok nema tako 5 6 puta u danu…tek se onda karakterizira kao proljev.Moj je imao dvije dnevno.
.
.
Koristi li tko Bibs dude varalice…moj je prerastao baby love male dudice,treba mu nova.
.
Netko mi je spominjao one obloge makon cjepljena sa F se zovu…ima samo 4 kom u kutiji,treba mi bar 6 kutija toga? Cini mi se da su veliki ti oblozi,kako mu to omotati?
Jedna kutija ti je dovoljna. Jedan oblog prerežeš i staviš samo pola jer su ogromni. Jedino sam trebala one bijele trakice da mu zalijepim jer mu se oblog micao. Kad se gel primi onda je čvrsto! Mijenjaš svakih 8h. Ja sam samo jedan iskoristila (obje polovice).
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sagi - sigurno se non stop važete. Ja svako jutro stanem sama na vagu pa onda s njim, a moj je bucast pa si ipak ne mogu pomoći. Mi mame smo baš jako brižne pa pretjerujemo.
🤞❤️🙏
E, da... Mi smo danas u kratkom i bosi...
https://ibb.co/x1jJrdH
🤞❤️🙏
Mi smo bili par dana u dalmaciji…do tamo nije spavao i bio je jako nervozan a natrag je bio super…sve je prespavao.
.
Skoljka tako i moj zeza ali tek kad pojede…krene se smijati i stslno izbacivati siku i povlaciti je …pre smijesan bude🤣🤣
.
Vaki mom se pojavio oziljak ali tek nedavno.Svi moraju imati taj oziljak…to je takvo cjepivo…tako da ce se pojaviti onima kojima nije.
.
Corrine moj je imao vodenastu stolici 3 4 dana ali je prosla sama od sebe…zvala sam pedijatricu i rekla mi je da je sve ok dok nema tako 5 6 puta u danu…tek se onda karakterizira kao proljev.Moj je imao dvije dnevno.
.
.
Koristi li tko Bibs dude varalice…moj je prerastao baby love male dudice,treba mu nova.
.
Netko mi je spominjao one obloge makon cjepljena sa F se zovu…ima samo 4 kom u kutiji,treba mi bar 6 kutija toga? Cini mi se da su veliki ti oblozi,kako mu to omotati?
Frescopads oblozi. Ne stavljas jedan cijeli oblog, izrezes ga na 3 ili 4 komada. Meni ostale jos dvije cijele trake za iduce cjepljenje u ponedjeljak.
Sortiraj odgovore
Najstariji