Ja nemam sta dodati 😁moja spava kao i inace.
Fever ja pijem kavu pod normalno,nekad i dvije nije joj nikad smetalo.
Pa ja bas gledam kako se kod vecine iste faze ponavljaju. Vi sa manjim bebicam bas gledam kako smo mi to sve prosle. Evo moja je sa nekih 3mj tek pocela spavati po noci dosta u komadu.
I da ja moram racunati tresnje pod slatko kad ih bas dosta pojedem 😂 od ostalog slatkog danas je bio sladoled i vocni jogurt nije opet toliko strasno koliko znam 😬
Točno kako kažeš..sve faze i pratimo se svi kojima su bebe blizu s rođenjem..
Naša M zadnjih mj dana ima neki normalan ritam.. preko dana je budna 2h pa spavanje..e sad nekad odspava 20min, a nekad to bude u 2h..pa opet dva h budna i tak u krug..samo što mi moramo biti doma nakon dva sata jer nema šanse da mi zaspi u kolicima 🙄
Noć nam je super ..zaspi oko 21-22, prvo buđenje oko 2-3, pa drugo buđenje oko 5-7 i onda spava do 8-9.. danas je odvalila do pol 10..kak se ona nije budila, muž i mene pustio da spavam, cijela sam se pokočila 🙈🙈
Jedino nam se zna desiti da se probudi oko 5-6 i ne želi zaspati više..onda se igramo u dnevnom i nakon sat vremena zaspi opet..
Tak da sam ja sretna, nakon onih buđenja svakih sat i pol do dva, grčeva i svega..ovo mi je sad preporod, a izgleda da je i ona spavalica na mamu i tatu, samo što su je mučili grčevi pa nije mogla spavat..
Moj je bio danas cijeli dan na meni, spavao na meni, cim ga krenem spustat probudi se.. i dok je spavao otvori oci vidi me i nastavi…stalno jeo i prdio, mislim da je kombinacija skoka i grceva jela sam jucer svjezi krastavac sigurno mu to smeta, imao je 3 proljevaste stolice ujutro i kasnije jednu zelenu… i pistacije sam jela🙄
Nije htio spavat nigdje dalje nego na meni, tek je sada zaspao premoren i ubacen je u krevetic..
Utjesite me da je to samo do ovoga da nece sad svaki dan provest na meni jer ne stignem nista…
Ma neće vam sigurno biti tak svaki dan.. desi se neki dan ludi, al sljedeći bude već po starome! 🤗
Ma ne vjerujem da mu je kava zasmatala jer si popila jednu više..
Uh ja sve teme danas preskocila, kako su nam u nedjelju krstitke pa cistim sve oko kuce i po kuci svaki dan po nesto ako kakvi gosti i doma zalutaju da je sve uredno 🙈
.
Moj se malac jutros u 3:45 probudio jesti i ostao budan do 6 🙉, ostatak dana normalno spavo, u zadnje vrijeme sam ga navikla da popodnoževno spavanje odradi u kindacu i tad odvali 3 sata, ostala 2 spavanja od po pola sata odradi u boxu ili kokicima ako smo vani.
.
Moj je cjepljen protiv rote, nije imao nikakve nus pojave, jedno kakanje je bilo najsmrdljivije na svijetu i to je to.
.
Frizer 🙉, sto kaze Vaki kosa mi je do guzova, nisam se sisala od 11mjeseca,sve nesto odgadjala pa planirala nakon poroda, Korona pokvarila plan, sad nikako da odem..
.
Miki 😂😂😂😂 ja jucer zaboravila da je ponedjeljak i pojela 3 hurmasice ( ako neka zna sta je to, svekrva pravila, to je bomba od secera), ali sto je najbolje to mi je bilo u jednom obroku i dorucak i rucak i vecera.
Znaaam trebala sam jesti zbog mlijeka normalne obroke ali kako sam stalno nesto radila totalno taboravila jer nisam osjecala glad 🤷🏻♀️🙈
Ludi dan je danas izgleda posto je svima isto😄 nama je bilo okej do popodne a onda popodne njurganje na najjače, još smo bili u gostima i taman zaspala u kolicima ali valjda previše buke pa se budila/probudila. Ali fino je zaspala oko 20, sad čekam da se probudi za jelo jer se taman meškolji.
Fever ja pijem jednu kavu a nekad i dvije, nisam primijetila da joj smeta.
Skoljka neka si pojela 😄 ipak je specijalitet, a ja ne spominjem ponedjeljak jer ne želim se podsjećat sto sam sve slatko pojela 🙈
Žene u kakvim vi kadicama kupate bebe? Ja imam kadicu vulgaris, ono najobičniju i meni je kupanje postalo maraton. Ona se toliko baca, mlati nogama i rukama, to prolijeva i šprica sa svih strana, nekad i glavom zvekne, čini mi se kao da joj je mala, a ona na sve to umire od smijeha.
Mickey ja imam kadicu od stokke ali iskreno dva puta sam ju kupala u kadici jer ja svoju svaki dan otusiram i glavu joj pokvasim tj drzim ju u ruci i tako ju smocim svu,nasapunam i isperem
Ja imam Ikeinu kadicu, i iskreno, trebala sam kupiti neku bolju ( da nije ravna). Malac ne voli kupanje pa je nemiran, bojim se da mi ne ispadne.
Kavu pijem ali manju dozu nego prije. Prije sam pila dvije velike salice, sad guštam u dvije male 😊
Mi jos iz bolnice imamo ritam spavanja u 21, 02, 05 i 07. (+-sat vremena) U zadnje vrijemei zna iznenaditi pa preskoci budenje u 02h. Onda se osjecam kao osamucena kad se probudim oko 05. Sinoc je odvalio od 21 do 4, koji dobitak na lotu!!
Danas mi je stiglo ovaj baby gym, prezadovoljna sam!! https://www.tinylove.com/en/best-sellers/dynamic-gymini jedva cekam jutro da se igramo! 😀
S cim cete mazati kozu beba preko ljeta, s obzirom da ce se kupati svaki dan planiram nesto uzeti za hidrataciju ipak im je koza osjetljiva
Gledala sam LRP Lipikar liniju
It’s a baby boy💙
Moj je bio danas cijeli dan na meni, spavao na meni, cim ga krenem spustat probudi se.. i dok je spavao otvori oci vidi me i nastavi…stalno jeo i prdio, mislim da je kombinacija skoka i grceva jela sam jucer svjezi krastavac sigurno mu to smeta, imao je 3 proljevaste stolice ujutro i kasnije jednu zelenu… i pistacije sam jela🙄
Nije htio spavat nigdje dalje nego na meni, tek je sada zaspao premoren i ubacen je u krevetic..
Utjesite me da je to samo do ovoga da nece sad svaki dan provest na meni jer ne stignem nista…
Identično i kod nas 🙉
Navečer ga jedva uspavali.
Procitala 2 str i zaboravila sta imam :D
Skoljka, tako ni ja nisam bila kod frizera od 11.mj, tako da sam se narucila, ionako izgledam ko zombi. Sad na svoj balayage imam neki rozi preljev, sad smisljam sto cu dalje za uredit se :D
.
Moj je zadnje jucer spavao do 18h i rekla sam, dosta mali, do kupanja nema spavanja. Pa smo ga muz i ja animirali do 20h, i evo, spava od 21 s budenjima u 22, 00:30, 1:30, 3:00. Jednom sam ga podrignula i onda se jos TAKO SPRDIO i fino zaspao, inace se meskoljio puno i stenjao, budem pojacala caj od kima danas. Inace,ovo je meni super noc kako je inace.
.
Mislim da ce svima bebe bolje spavati kad se crijeva rijese.
.
Ja imam grdih problema sa spavanjem, dode mi da odem doktoru pa si mislim da nema smisla. Uopce nemam osjecaj da spavam, znam da sam spavala ako nesto sanjam. Otkad mali spava od sinoc mozda sam sveukupno spavala 2h :( i sad je 4,umjesto da spavam, nema sanse. Ideje? Cak zbog toga i dalje ne pijem kavu, pa mi je po danu jos teze jer kontam stalno da cu spavati pa da mi ne remeti san, al ocito nista od toga.
.
Fever, ja imam od Uriage kremu u sklopu bebine prve torbe, nemam pojma hocu li mazati, jos se ne usudim. Imam jos i becutan cijelu liniju. Zasad se trudim ne trackat s nicim.
.
Mi Oskija kupamo u Tummy Tub jer jako place u kadici, jos se ucimo na TT jer je cijeli neki pokocen, al bar ne vristi. Super je TT, krasne slike nastanu. Evo jedne :)
https://imgur.com/a/QMxAzHF
Sortiraj odgovore
Najstariji