Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sancy3
    22. Lipanj 2020. 15:57

skoljka

Pa sjecam se kad su nas otpustali da su mi rekli da su ga cjepili i doma sam na nozi vidjela vaticu zalijepljenu 🙄, sad ste me bacile u razmisljanje da sam pomjesala prvo i drugo cjepljenje 🙄

To su mu uzimali bris iz pete,a na ovo cijepivo dijeca obicno ne placu i daje im se dr dan po rođenju

Corinne
    22. Lipanj 2020. 16:57

Netko je nedavno imao bebu s proljevom, sad se ne mogu sjetiti kako je to zavrsilo? Moj malac ima stolicu vodenastiju nego inace, danas vec drugi dan, ja sam to okarakterizirala kao proljev, skroz je tekuce.

neverland
    22. Lipanj 2020. 18:16

Vaki

neverland

Hej, cure nikako da se javim..ova moja lidije 2 dana pa je 2 dana ok i prespava cijeli dan..ne znam što bih više mislila.
    Dobila je 500g na prvom pregledu s mjesec dana i otad ju hranim na silu i baš nas to brine i mislim da ju samo živciram. Narasla je 4 cm uz tih pola kg. Samo dojim, sad sam uvela malo formule pa je dobila 300g u desetak dana.
    Kako vaši?
    .
    Nedavno sam pisala o toj probadajucoj boli i mislila sam a je normalno. Nakon rojazola sve prošlo.
    Koja je od vas dobila M? Meni ravno nakon 6tjedana došla kao nikad u životu. Lije 😱🙈

Već si procurila? Ajme! A, ja s prvim nisam dobila 3 godine pa sam se poveselila da ću i sad tako. Očito tu nema pravila…
    Bebe imaju svoj tempo hranjenja pa se ne brini oko toga, nema baš smisla. Moj ili jede puno pa dobiva enormno brzo na težini ili se samo igra na cici pa praktički stagnira. Na kraju se samo ja živciram, a on i dalje po svom. Glavno da su nam zdravi.

Hvala ti, ovo mi baš puno znači ❤ Stalno si to ponavljam, ali za par sati opet se brinem. Iako je sad malo počela dobivati pa mi je lakse. 
    Ali 3 godine??? 🤔 pa kako. Baš sam baksuz

My baby
    22. Lipanj 2020. 18:16

Ja sam dobila mengu u proslim porodima cim sam prestala dojiti nadam se da cu i ovaj put tako

neverland
    22. Lipanj 2020. 18:17

Corinne

Netko je nedavno imao bebu s proljevom, sad se ne mogu sjetiti kako je to zavrsilo? Moj malac ima stolicu vodenastiju nego inace, danas vec drugi dan, ja sam to okarakterizirala kao proljev, skroz je tekuce.

Ja sam imala,ali ne znam jesam li pisala o tome. Baš je bilo vode na vrhu svega, kao da je pomijesano s vodom, a nije urin jer sam vidjela kako kaka. Prošlo za dan. A inače su joj jako rijetke. 

Daisy30
    22. Lipanj 2020. 20:08

Corinne

Pisala sam ja o tome. Nakon sto mu je proljevasta stolica trajala nekoliko dana, izbacila sam mlijecne proizvode i popravilo se. Onda sam ih opet uvela i pogorsalo se pa pretpostavljam da je do toga. 

Fever
    22. Lipanj 2020. 22:46

Iz pete se uzima krv za fenilketonurijski test ( pku).
    Cjepivo ide u rame u rodilistu.

It’s a baby boy💙

skoljka
    22. Lipanj 2020. 22:57

Bas cu mu detaljnije pogledat rame, do sad mu nista nisam primjetila, sad se osjecam kao nemajka. 
    Danas se prvi put prestrasio, u tom trenutku je bilo i smijesno i zalosno. Stajala sam sa nekim curkama vani i glasno smo pricale i smijale se, i on je nesto pricao i smijao se i u jednom trenutku je takvu zalosnu facu slozio gledajuci me pogledom spasi me, kao zaplakat ce a bori se da ne zaplace, zao mi sto ga nisam uspjela slika 🥺

Fever
    22. Lipanj 2020. 23:03

Ma kod mog nema nikakvog znaka da je dobio ista u rame, niti je nateklo bilo poslije, poslije tog u rodilistu bas nema reakcije. To je samo bcg.

It’s a baby boy💙

Corinne
    22. Lipanj 2020. 23:42

Daisy, budem onda probala tako. Odustala sam od jedenja cokolade i zobenih, i osip mu se povukao, ali kave s mlijekom nisam. Nista, budem onda probala i to. Nadam se da nije nista ozbiljnije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.