I ja sam danas bila kod frizerke😂,iskoristila dok mi je sestra tu da voza malu okolo😂
Jaooo cure sad ste me zaintrigirali s tim frizerom 😄 još ako nas opet sve zatvore 😱
E i moram se pohvaliti - nisam danas ništa slatko jela 😎
Moj je bio danas cijeli dan na meni, spavao na meni, cim ga krenem spustat probudi se.. i dok je spavao otvori oci vidi me i nastavi...stalno jeo i prdio, mislim da je kombinacija skoka i grceva jela sam jucer svjezi krastavac sigurno mu to smeta, imao je 3 proljevaste stolice ujutro i kasnije jednu zelenu... i pistacije sam jela🙄
Nije htio spavat nigdje dalje nego na meni, tek je sada zaspao premoren i ubacen je u krevetic..
Utjesite me da je to samo do ovoga da nece sad svaki dan provest na meni jer ne stignem nista...
It’s a baby boy💙
I mi se danas bas puno nosimo i spava dok ga drzim. Cim spustim gotovo. Mozda je samo takav dan.
Bez brige i moj je takav danas cijeli dan nije spavao ni sat vremena, 5x je zaspao i svaki puta kad bi ga odlozila probudio se nakon 5min. Evo sad cica i spava premoren napokon..
Pijete li kavu?
Ne znam jel mu mozda to zasmetalo, inace pijem jednu ujutro, jucer sam popila dvije... glava me jako bolila pa mi je to pomoglo ali njemu mozda zasmetalo
It’s a baby boy💙
Taman smo sve 3 tu sa tjednima malaca, nije slucajnost :-)
It’s a baby boy💙
Nas isto, cim ga spustimo gotovo, ali.. legnemo pored njega dok gundja i cesto nastavi dalje sam spavati. I probudi se za 5min, i.gleda me a ja se pravim da spavam i on nastavi. Misija KINDERBET je sve dalje i dalje..
Pa ja bas gledam kako se kod vecine iste faze ponavljaju. Vi sa manjim bebicam bas gledam kako smo mi to sve prosle. Evo moja je sa nekih 3mj tek pocela spavati po noci dosta u komadu.
I da ja moram racunati tresnje pod slatko kad ih bas dosta pojedem 😂 od ostalog slatkog danas je bio sladoled i vocni jogurt nije opet toliko strasno koliko znam 😬
Moj je danas spavao cijeli dan...samo se budio papati...i naravno sad ga nikako uspavati za noc 😳
Sortiraj odgovore
Najstariji