Planirate li cijepiti bebe protiv Rota virusa? Ja nisam mislila, ali jucer sam se valjda otrovala nekom hranom, proljev i povracanje u isto vrijeme a sama doma bila. Mali place gladan, pas cvili hoce van, a ja ne znam jel bi prije zagrlila skoljku ili sjela na nju. Uzasan dan. Pa sam se prepala tog virusa. Al opet ima toliko extra cjepiva da ne znam sto je potrebno a sto ne.
Nisam ni skuzila da si napisala oziljak😆 cure su pisale da se kod njihovih beba nista ne primjecuje pa sam zato napisala kad nastaje oziljak😊
.
Te Frescopad obloge sam rezala jer su bas veliki.
Aha mogu se rezati?Nece iscuriti nekakv gel iz njih?
Nece, bez brige😉
Brankice sretno! ☺️
Pupi mogu se rezati, ne curi gel iz njih. Ja sam isto na 4 dijela jednu izrezala.
Vaki nogice 😍😍 i taj bodi sa bananama.
Malina opaa uživaj na frizuri ☺️
Skoljka tvoj mali skoro 4 mjeseca 😱😍 kako vrijeme leti.
Slatko - ja voće ne brojim u slatko, jer da brojim nema šanse 😄 ja evo danas nisam još ništa slatko pojela, jučer jesam, al mogu od danas pa koliko ide.
Nisam ni ja jos nista slatko pojela😔. Rucala sam i navikla sam poslije rucka zasladiti, a sad kako nisam evo sam jos uvijek "gladna" a zapravo sam se najela.
Ni ja voce ne racunam pod slatko.
Brankice sretno! ☺️
Pupi mogu se rezati, ne curi gel iz njih. Ja sam isto na 4 dijela jednu izrezala.
Vaki nogice 😍😍 i taj bodi sa bananama.
Malina opaa uživaj na frizuri ☺️
Skoljka tvoj mali skoro 4 mjeseca 😱😍 kako vrijeme leti.
Slatko - ja voće ne brojim u slatko, jer da brojim nema šanse 😄 ja evo danas nisam još ništa slatko pojela, jučer jesam, al mogu od danas pa koliko ide.
Miki,tata se preznojio doma, ali evo me nazad nakon 2,5h 😁
Planirate li cijepiti bebe protiv Rota virusa? Ja nisam mislila, ali jucer sam se valjda otrovala nekom hranom, proljev i povracanje u isto vrijeme a sama doma bila. Mali place gladan, pas cvili hoce van, a ja ne znam jel bi prije zagrlila skoljku ili sjela na nju. Uzasan dan. Pa sam se prepala tog virusa. Al opet ima toliko extra cjepiva da ne znam sto je potrebno a sto ne.
Mi cjepili, tj. beba popije to cjepivo i onda nakon dva mj drugi put.. 1000kn dođe..
I mene je strah tog rota virusa.. pogotovo jer će već s god dana ići u vrtić i lako ga može pokupiti.. a imao ga mali od kume i stvarno muke..pogotovo kad dijete dobije.. sva sreća pa oni nisu u bolnici završili.
Vec smo ranije imali raspravu o cijepljenu za Rotu i zakljucili da se definitivno isplati. 500kn je po cjepljenju. Cijepi se 2 puta tj popije cjepivo kao sto je Karla89 rekla.
.
I ja sam se upravo narucila kod frizera 😁 jer se nisam sisala od sijecnja i izgledam sve vise ko zapusteni vukodlak 🙈
Voće nije slatko 🙂
A slatkog ću se odreć kad neću bit umorna,dakle nikad 🙊 a jedem nenormalno slatkog, gore nego u najgorem pms-u, na vagu neću ni stat 😁
Mi cemo cjepiti, po preporuci ped jer sam zdr djelatnik a i u obitelji i prijatelji imaju puno vrticke djece
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji