Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    22. Lipanj 2020. 09:29

Jahanara

skoljka

Vaki

Cure, ima li čija beba ožiljak na lijevom ramenu od cijepljenja?

Od koje je to vakcine. Moj je do sad svaku dobio u nogu

BCG sto dobiju u rodilistu u lijevo rame.

Pa moj je u nogu dobio u bolnici cjepivo

skoljka
    22. Lipanj 2020. 09:38

Moj malac je postao tako smjesan dok jede 🙈😂
    Prvih par minuta intenzivno sisa i onda pocinje glupiranje, smijanje, cmakanje, pa pusti pa mene gleda smije se, kao lovi 😂 a ako nesto pricam hipnotizira se pa se pocne glasno smijati, aki netko okolo govori mora vidjeeti.. Tako da nam sad hranjenje duze traje, svaki put mu prijetim da mu necu vise dati i da ce ostat gladan on vristi od smijeha, nesto mu zabavno. 

MickeyMouse
    22. Lipanj 2020. 09:48

Jutro svima!
    Moja je isto u rame dobila u bolnici 🤔 to bude kasnije ožiljak imam ga i ja od tog cijepiva.
    Ae2ew2 sretno! Držim fige da sve dobro prođe ☺️
    Skoljka da, sjećam se te faze. Sve je zanimljivo, svaki zvuk i glas i sve i onda se okreću. Dobro je dok se ne okrene sa cicom u ustima pa povuče bradavicu, a onda samo zvijezdice vidiš pred ocima 😄
    Moja je danas kakala nakon dva dana! Kakvo olakšanje, odmah je razvukla osmijeh na lice i mase i rukama i nogama 😄

Vaki
    22. Lipanj 2020. 11:08

Mickey - mi imamo presvlake za ogradice, one mekane što se u jednom komadu zavežu pa ne može zaglaviti. Još sam okolo stavila i onaj jastuk za dojilje. No, uvijek završi na krevetu kraj mene i to vodoravno!? Nemam pojma što izvodi da se uvijek zarotira toliko.
    Skoljkice - jesi li sigurna da je dobio u nogicu? Od kad pamtim to cjepivo ide u lijevo rame.
    Tko je ono pitao za kikiriki? Jagodica? Ja sam za rođendan (u 4. mjesecu) jela tortu s bademima pa je dobio osip, ali je prošlo za par dana

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

My baby
    22. Lipanj 2020. 12:34

Moja je primila u ruku ja koliko znam to ide u ruku za tuberkulozu?

skoljka
    22. Lipanj 2020. 15:17

Pa sjecam se kad su nas otpustali da su mi rekli da su ga cjepili i doma sam na nozi vidjela vaticu zalijepljenu 🙄, sad ste me bacile u razmisljanje da sam pomjesala prvo i drugo cjepljenje 🙄

mom3
    22. Lipanj 2020. 15:23

BCG se cijepi uvijek u lijevu nadlakticu. Je li ta vatica bila na stopalu ili ? Ako je onda su vadili krv za ono testiranje koje svima rade, ne znam tocno za sto je to.

neverland
    22. Lipanj 2020. 15:40

Hej, cure nikako da se javim..ova moja lidije 2 dana pa je 2 dana ok i prespava cijeli dan..ne znam što bih više mislila. 
    Dobila je 500g na prvom pregledu s mjesec dana i otad ju hranim na silu i baš nas to brine i mislim da ju samo živciram. Narasla je 4 cm uz tih pola kg. Samo dojim, sad sam uvela malo formule pa je dobila 300g u desetak dana.
    Kako vaši?
    .
    Nedavno sam pisala o toj probadajucoj boli i mislila sam a je normalno. Nakon rojazola sve prošlo.
    Koja je od vas dobila M? Meni ravno nakon 6tjedana došla kao nikad u životu. Lije 😱🙈 

MickeyMouse
    22. Lipanj 2020. 15:40

Skoljka da to vade krv na odlasku kući za nekakav probir 🤷🏼‍♀️ A cijepljenje ide u lijevo rame, nama je i patronažna gledala da li je počelo se stvarati to tvrdo sto ispadne 

Vaki
    22. Lipanj 2020. 15:48

neverland

Hej, cure nikako da se javim..ova moja lidije 2 dana pa je 2 dana ok i prespava cijeli dan..ne znam što bih više mislila.
    Dobila je 500g na prvom pregledu s mjesec dana i otad ju hranim na silu i baš nas to brine i mislim da ju samo živciram. Narasla je 4 cm uz tih pola kg. Samo dojim, sad sam uvela malo formule pa je dobila 300g u desetak dana.
    Kako vaši?
    .
    Nedavno sam pisala o toj probadajucoj boli i mislila sam a je normalno. Nakon rojazola sve prošlo.
    Koja je od vas dobila M? Meni ravno nakon 6tjedana došla kao nikad u životu. Lije 😱🙈

Već si procurila? Ajme! A, ja s prvim nisam dobila 3 godine pa sam se poveselila da ću i sad tako. Očito tu nema pravila...
    Bebe imaju svoj tempo hranjenja pa se ne brini oko toga, nema baš smisla. Moj ili jede puno pa dobiva enormno brzo na težini ili se samo igra na cici pa praktički stagnira. Na kraju se samo ja živciram, a on i dalje po svom. Glavno da su nam zdravi.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.