AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Srculence3
    30. Ožujak 2023. 08:33

Pozdrav žene, gdje ste, grupa je nešto stala😂
    Ljubice trebam li što komentirati, mislim da je ovo u Splitu lakrdija. Kako su vam muževi, Tratinčice u kojoj ste fazi jeli sve oke? 😘😘😘

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Tratinčica123
    30. Ožujak 2023. 12:05

No give up, sta cemo jadne s našom grupom kad se kod nikoga ništa ne događa, barem ne aktivno🤣🤣
    Mi smo dobro, muž je skroz u redu. Danas je 20-ti dan od operacije, svi konci još stoje??🙄🙄 kad će to ispast, sad nas je već počelo živcirat??🤣

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• ljubica123
    30. Ožujak 2023. 12:33

Haha je je umrla je grupa malo, čekamo nove nesretnice da se jave sa pitanjima pa će oživit nažalost 
    Moj muž je ok, oporavio se, ništa se ne žali tako da je dobro... 
    Slažem se sa MBM, svaka čast Tratinčice tebi i mužu na toliko pozitive u ovome svemu, nadam se da će što prije beba stić   No-give-up, kako ste vi?  Mi trenutno stojimo na mjestu, čekamo nalaze genetike pa ako budu dobri ćemo vidit za dalje. Papire za posvojenje ćemo predat nekad sad uskoro da uđemo u postupak jer to traje, ali vjerojatno od toga ni donacije ništa ove godine neće biti, trebamo se malo odmorit od svega. Kontaktirali smo jednog doktora u Turskoj pa ćemo vidit eventualno kad prođe minimalno 6 mjeseci ponovo mTese, ali ne želimo žurit sa time. 

👩(92) - sve ok
    🧑(95) Azoospermija, Anejakulacija
    02/23 M-TESE - neuspješno

• Ssanjas
    30. Ožujak 2023. 12:35

Hey cure!
    Evo da se i ja javin konacno,nisam uspjela sve pohvatat ali zao mi je za sve lose sta se dogodilo 
    Mi smi obavili uspjesnu M-tese,pospremljeno je 8 ampula sa po dva sjemenska kanalica koji izgledaju vrlo zadovoljavajuce ali to cemo sve skupa vidit kad ih odmrznu 🙈 ja sam trenutno u protokolu i drugu sedmicu cemo znat koji dan ce mi bit aspiracija,za sad je dobra reakcija na lijekove i ima nekih 13-14 folikula.
    Jako smo zadovoljni sa pristupom doktorice i stvarno je zena dala sve od sebe,muz je super,kao da nije bio na operaciji a treca biopsija mu je napravljena u malo manje od dvije godine.ima opet kontrolu za 10 dana 💪💪😊😊 
    Nadam se da nas nakon toliko svega sta smi prosli cekaju sad malo bolje vijesti 🙈 isto tako zelim i svima vama ❤️

sanjass322@gmail.com

Tratinčica123
    30. Ožujak 2023. 12:59

A što su nama naši muževi hrabri, moj je malo kukao prvi dan i nikad više, stvarno sam ponosna na njega haha sad želimo samo da više ti konci ispadnu, a nikako...🙈🤣🤣
    Sanjaaaa, woooww🤩🤩 Prekrasne vijesti! Sretno, sretno, najsretnijeeeee 🤞🤞🤞

Trudimo se od 9/21.

Tratinčica123
    30. Ožujak 2023. 13:04

I cure moje, nismo muž i ja neka nadnaravna bića.. oke, smatramo da smo izuzetno pozitivne osobe, u svemu pokušavamo gledati dobro...🤗
    Ali, mi vam nekako prihvatimo što nam život da. Muž je stvarno svasta prošao, 5 operacija, cikluse i cikluse kemoterapija, više od 30 zračenja..i nekako, ne želimo da više pati, barem onda kad ne mora.
    Netko je ovako htio i tako će biti. Zapravo smo se oboje šokirali kako se dobro snalazimo u ovome.
    I znate šta ja sebi kažem? Moj san je imati curicu, a i muž želi curicu. Ja sam si rekla " Da imate dijete vas dvoje, sigurno bi bilo muško. Ovako ćeš dobiti svoju curicu" 
    Ja vam čvrsto vjerujem u tooo🤣🤣

Trudimo se od 9/21.

• ljubica123
    30. Ožujak 2023. 13:24

Sanjaa, drago mi je radi vas, nadam se da ćete što prije završit ovu borbu i uživat konačnooo 
    Vjerujem da ste na kraju zadovoljni pristupom doktorice, pogotovo kad bude uspješno, a ne daje velike šanse pa vjerujete da se potrudila... Nažalost, kad ne bude uspješno i ispadne totalno suprotno od onoga što vam je govorila i uvjeravala vas, davala sto postotne šanse i ostalo, imala pristup ja ću na brzinu tebe odma rijesit prvog, da se ipak malo zapitate...
    Ono što vidim po komentirama, je da su neuspjesne mtese bile redom tamo di su davane velike šanse i obrnuto... 

👩(92) - sve ok

Crvenkapica94
    30. Ožujak 2023. 13:27

Pozdrav cure, ni kod mene ništa novog iako svaki dan uđem na forum bacit oko 😂❤️
    Sanja odlične vijesti! Imamo isti broj ampula 😂 tj mi sad imamo jednu manje nakon prvog postupka. Želim ti svu sreću i da uspije iz prve 🤞🏻💪🏻
    Tratinčice kako me nasmijao ovaj komentar za curice, ja tako isto mislim već 10 godina 😂😂😂 oduvijek želim curicu, a sigurno će me na kraju dopasti dečko. Slažem se s tobom u svemu, super što ste takvi 💪🏻❤️ 
    Mi čekamo idući postupak, moglo bi biti kroz 10ak dana (ne znam točno kad će menstruacija). Idem na terapiju, posvetila sam se sebi dosta, želim promijeniti posao, drugačije razmišljam o svemu sad. Život ide dalje i ne mogu stalno čekati kad ću ostati trudna. Naravno da bi voljela da to bude u idućem postupku, ali ne planiram više sve oko toga, nego uklapam to u svoj život. Dosta mi je više čekanja i planiranja. Ne znam tko je to od vas spominjao prije dostaaa dugo vremena, ali baš taj osjećaj da trošiš novce, vrijeme, mentalno i fizičko zdravlje za dijete koje ni ne znaš kad će i hoće li ikad doći. I sve je na čekanju. Treba to pustiti. Teško je, ali kao što si Tratinčice rekla, sve je ovo nečiji plan. Treba uživati sad, a ne stalno odgađati sve dok se ne dogodi ta jedna stvar. 
    Malo sam se raspisala sad, možda sam i u pms-u 😜😂

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

• Ssanjas
    30. Ožujak 2023. 13:36

Hvala cure svakoj od vas ❤️ teska je to borba ali ocito smo s razlogom mi te koje se borimo sa njom 💪 
    Ljubica mi smo dan prije m tese doslovno radi nalaza bili pred odustajanjem od operacije i dr nije bila bas prevesela sa nalazima i rekla je i sama da se pripremimo na neuspjesnost operacije a na kraju ne znam ko je bio u vecem šoku,oni ili mi 😂 i dr je bila u klinici sve dok muz nije bio sposoban ic doma,tako da smo bili bas iznenadeni sa svim.

sanjass322@gmail.com

• ljubica123
    30. Ožujak 2023. 15:01

Da, vidiš kod nas baš suprotno, mene su tražili da dođem u kliniku da nam kaže te loše vijesti i da može ić ća jer je kraj radnog vremena. Mi smo nakon toga stali još 2 sata u sobi, nalaz nas je čeka na šalteru. MIslim nakon neuspješnog postupka nisi više njihova stvar, realno bilo bi dobro reć barem napravite možda nalaze hormona za 6 mjeseci i uzv za svaki slučaj, al dobro...Isto tako muža je poslala da napravi magneta dva, što smo platili privatno, a snimke nije niti pogledala, jer kao ne radi joj cd ocitavac... Na kraju je sve to jedan veliki biznis.

A što se tiče loših nalaza,prognoza i ostalog nema tu pravila jednostavno. U biti je veći FSH puno bolja stvar nego blago povišen. Kažu da ljudi koji imaju FSH veći od 45, imaju veće šanse nego oni kojima je blizu granice. Ja sam iskreno prije mislila da oni vide mikroskopom tocno di su spermiji, a ne vide, vide jedino razliku u tkivu, ako je ima. Tako da ljudi sta imaju blago povisen FSH i normalnu velicinu testisa, znaci nemaju bas ostecena tkiva, imaju najmanje sanse od svih jer to je jednostavno uzimanje tkiva na pamet opet.

👩(92) - sve ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.